Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Floric felicitari sa va traiasca Rares sa fie sanatos iar tie refacere rapida
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
silvia4 spune:
Felicitari, Floric! Refacere rapida si sa ai mult laptic pt bebe! Bine ai venit bebe Rares! Sa fii sanatos si norocos! 
Silvia
37+
Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
mababei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 mababei - se pare ca asta ne ashteapta in astea cateva saptamani care au ramas. cred ca e metoda cea mai bune sa ne faca sa ne dorim durerile nashterii 37+![]() poze AMR 19 de zile ![]() |
Aris, sa stii ca la asta ma gandeam si eu dimineta! Natura si corpul conlucreaza si primesti semnale evidente care-ti vor alunga frica acceptand mult mai usor o durere limitata la cateva ore, maxim 1-2 zile in cazul cezarienei, decat o durere continua intinsa pe saptamani!

mihaela
37+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
mababei spune:
Floric, felicitari mamica curajoasa!

Refacere usoara si mult laptic!
Bine ai venit bebe Rares! Sa fii sanatos, cuminte, necolicos si sa-ti bucuri parintii toata viata!
mihaela
37+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
gessy spune:
buna burtici si mamici....
Felicitari tuturor fetelor care au nascut. Va doresc multa sanatate si sa va bucurati de fiecare moment petrecut cu puiutii vostri.
Eu am dat o fuga la birou si am inceput sa va citesc. Din pacate nu am reusit sa imi cumpar lapotop dar lunea care vine este musai.
Am vazut ca o sa am de recuperat, nu gluma.
Noi suntem bine, bebe este jucaus si numai pot de dragul lui.
Am fost si la baby expo si i-am cumparat carucior, patut, lenjerie jucarii si pentru mine cateva chestii.
O intrebare: voi mai faceti eco 3/4 D dupa 32 de saptamani?
Pupici dulci 
32+ 
olishka spune:
Am venit de la doctor...putin lesinata (mi s-au luat cateva eprubete de sange)
Floric felicitari!!! Refacere rapida. Bebe Rares bine ai venit!!!Sa fii sanatos si sa cresti mare si voinic.
Denisamada mie doctorul mi-a spus ca nu se mai face cezariana la hepatitaB caci riscul e cam acelasi. O sa vad cat de mare este incarcatura virala si o sa ma mai consult o data cu el.
Raaluca eu merg la Cristina Popescu, dar am inteles ca sunt mai multe cu acest nume
. Este foarte draguta si mi-e drag sa merg la ea. Si asistentele de acolo sunt foarte dragute. Am vrut odata sa le dau bani si n-au vrut sa ia.
Olga
32+
David
lysbeth spune:
Gessi, eu o sa fac eco lunea viitoare la 35 de saptamani si cateva zile
34+
Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani
alina.n spune:
Transmit si felicitari pentru FloriC si din poartea Aylei.
Luana are azi 1735gr ,nu mai e la incubator si a facut prima ei baita
. In curand va veni acasa si ne va vizita pe odisee.
Am pus pe mailul comun la rugamintea Monicai linkul pt site-ul copiilor Aylei cu poze si parolele .Acum paginile sunt parolate.
"Am pus parola la paginile copiilor,daca poti scrie sa fie in mailul comun sa o ia cine vrea dintre fete de acolo.intra persoane pe care nu le doresc sa vada evolutia si pozele copiilor mei.nu dintre fetele de la odisee"
33+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
georgyiuly spune:
Buna fetele!
Am venit si noi la semnat condicuta in aceiasi formatie 2in1!
Ieri am fost la prima monitorizare si se pare ca bebelina nu se grabeste prea tare....contractii deloc!Se pare ca mai apucam si controlul de pa 10 desi toata lumea imi spusese ca probabil nasc la starsitul lui februarie ( ca doar am fata si ele vin repede...si burta lasata de vreo 3 saptamani
).
Ce ma surprinde este faptul ca ma tot intalnesc cu fetele cu care am facut cursul pregatitor pt nastere si mai toate au nascut la 40-41 saptamani!
Am si eu o intrebare fetelor care sunt aproape de termen: vi se intampla sa pierdeti urina in ultima perioada, ca eu am cateva zile de cand mai tot timpul ma simt uda...si nu stiu daca e urina, secretii mai apoase sau ..lichid( frica mea)???
Manuela, Shasa..multumesc pt aprecieri ...am doar o mostenire genetica buna( slabanoage din mama in fiica), kg. am luat vreo 12-13 doar ca le-a luat fiica-mea pe toate.....si falcile!!!!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut....puiuti sanatosi si mancaciosi!
va pup! 
Maine intram in saptamana 39!A mai ramas asa putin!
AMR 13 zile
georgiana
37+
Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/martie%202008/