Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Timi07, imi dai sperante...

Si asa nu imi plac fructele, iar fasole si varza pot sa nu mananc, desi imi plac fff mult. Dar promit sa mai am putintica rabdare.

Ce frmos suna Mamici de Ghiocei!!!

Gigelica +35 Victor-Andrei

Varza o sa-ti prinda bine dar sa o pui compresa pe sani cand da lapticul navala. Eu o puneam in congelator pana ingheta bine si pe urma pe sani. Cum aveam haine de intins pe balcon ies si-mi da in nas un miros de varza fiarta/gatita na zic ce coincidenta eu stau cu varza pe tatze si vecinii gatesc varza. Mai ma invart prin casa si iar imi vine miros de varza gatita cand realizez ca mirosul venea de la mine, cum imi ardeau tatzele incalzisera varza si incepuse sa miroase (nu te speria ca nu iau foc dar na au incalzit frunza si mirosea)

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

gigelica

eu vreau ceva dulce

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Timi adica asa de tare frig sanii ca poti sa treci de la varza congelata la varza fiarta numai punand-o pe ei???
Asta cand e febra laptelui sau asa e in mod normal?

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Timi adica asa de tare frig sanii ca poti sa treci de la varza congelata la varza fiarta numai punand-o pe ei???
Asta cand e febra laptelui sau asa e in mod normal?

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

treci la varza caldutza. Alina, nu-ti fa griji ca nu-i asa de dramatic, laptic sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

florinela79 nici eu nu prea dorm noaptea, pt ca ma dor f tare soldurile si ma tot intorc de pe o parte pe alta si trebuie sa imi mut si pernuta care o pun sub burta, pt ca altfel ma doare La pipi nu ma duc f des,cam de 2 ori pe noapte insa de vreo 2 zile ma dor toate, zici ca ma dezmembrez De cateva zile a prins fetitza o smecherie, se sprijina cu piciorul la mine in coaste si se impinge in jos, si ii simt capul asa de jos, zici ca acuma iasa afara Noroc ca ziua trece mai repede; mai trec pe la lucru, mai merg la o plimbare cu masina, mai mesteresc ceva prin casa...

38Ariana

poze

Mergi la inceput

Ok deci calduta nu fiarta, buuun m-am linistit .

A sa va zic Luana este acum cu Ayla in salon

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

gigelica

eu vreau ceva dulce

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Si eu vreau ceva dulce mai ales cu multa cioco dar incerc sa-mi amintesc de fiecare data cum se zice pe aici "A Second on the Lips, Forever on the Hips".... nu prea reusesc ca mi-e grav afectata memoria de hormoni asa ca zilnic scap la cate ceva dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Felicitari Monica, Luana, Alex. Asa ma bucur pentru ei. Monica este mult mai linistita acum....

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ma doooooare!

Am facut prostia sa mai pap o prajiturica din cele luate aseara de tati si acum pitonul ma loveste cumplit.
Cred ca vrea sa iasa prin buric

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Fetelor, vad ca discutati despre alimentatia din timpul alaptarii.
Eu am scos de pe net o lista cu toate alimentele asa-zis interzise in perioada alaptarii. Lista este destul de lunga si alimentele si este aproape imposibil sa fie respectata in totalitate:

FASOLE, VARZA, CONOPIDA, MAZARE, CEAPA, USTUROI, PRAZ, CAFEA, CACAO, ALCOOL, MEZELURI TOCATE, CIOCOLATA, RANTASURI, PRAJELI, ICRE, CONDIMENTE, SALATA VERDE, VINETE, MAIONEZA, BAUTURI ACIDULATE SI FOARTE DULCI, COLA, ABUZ DE FRUCTE CRUDE, PRODUSE DE COFETARIE SI PATISERIE, ROSII, CASTRAVETI, NUCI, ALUNE, CITRICE.

Ce parere aveti???

37+ cu

pai atunci ce mai mancam ? Ne ramane numai carnea...dar cine nu prea se are cu carnea, ce face ? Eu ma gandeam sa am grija in prima luna sa mananc compoturi, supe... si treptat sa incep sa bag cate un aliment pe zi, din luna a doua. Daca nu o sa ii faca bine la bebe alimentul, o sa imi pot da seama mai usor.

38Ariana

poze

Mergi la inceput