Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Timi07

Cred ca am pierdut adineauri oleaca de dop. Adica Dopul a pierdut dop. Uf, mai am 2 zile pana la termen (7 mar) si niciun semn macar cu dopul sa ma consolez.

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Monnvas, cum ai pierdut dop-ul??? Adica in 24 de ore o sa tii minunea in brate???

Atunci, iata ce am pentru tine:

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Monovas nu suni dr?

fetele uite un link f. util pentru alaptat:
http://www.drjacknewman.com/video-clips.asp

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gigelica multu, as vrea io sa fie 24h. Dar poa' sa fie si 2 sapt.

Agitatele le scoatem in seara asta pt Anncutza - maine are programata cezariana. Initial era vorba ca i-o face in weekendul trecut, dar au amanat-o pe maine. Asa ca...

HAI ANNCUTZA

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Ma doooooare!

Am facut prostia sa mai pap o prajiturica din cele luate aseara de tati si acum pitonul ma loveste cumplit.
Cred ca vrea sa iasa prin buric

io cred ca vrea sa dea noroc cu bebe-al meu ca si la mine e o lupta in burta de imi vine sa sar in sus.

Chiar i-am scris lui tati pe IM ca precis ca-i baiat copilu' asta ca-i asa un drama Queen, cum e vezica un pic mai plina cum ma pocneste, cum sunt un pic balonata (mai tot timpul) cum ma cotonogeste. Mai un pic si-mi trage un picior in gura. Marti la o sedinta a trebuit sa-mi maschez burta cu un caiet ca lua cele mai ciudate forme.
Si Sophie era foarte activa dar parca nu chiar asa de violenta.....sau nu-mi mai amintesc eu bine?!?!?!?!

Dau si io din gura si ma miorlai, dar de fapt ma bucur ca-i activ

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

HAI ANNCUTZA

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Timi, am ras cu lacrimi. Parca povestesti de mine!!!
De cand am inceput sa-l simt prima data ( pe 24 octombrie) , baietashul asta a avut o problema cu vezica mea. Cred ca o considera prima lui minge! La un moment dat, cand s-a facut mai marishor, mi l-am imaginat la modul urmator: cordonul ombilical e o cordelina de bungee jumping si...isi da drumul cu viteza pe vezica mea.
De sarbatori am avut ceva probleme, m-am si deranjat la burta si imi faceau matzele ca la circ. Ei bine, m-a lovit incontinuu, de credeam ca o sa mor cu totul spart in mine.
Si acum, ma loveste cumplit, in toate partile, si cu mainile si cu picioarele.
Dar nu mi-am imaginat niciodata faza cu...sa imi traga un picior in gura.

Ancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara burtici!
Intram un pic sa semnam condica.
FLORIC, FELICITARI MAMI,REFACERE USOARA ,BINE AI VENIT BB RARES SA FII SANATOS SI PAPACIOS.
printesa Luana, sa o tii tot asa.Monica ma bucur ca e cu tine si te asteptam acasa.
Ancuztanastere usoara, bb sanatos.
De Pisigri si Greieras nu mai stie nimeni nimic?
Aalina 1976multumim pt mesajulextrem de emotionant,l-am citit printre lacrimi.., nu imi vine fetelor sa cred ca suntem noi la rand cu toate ca avem deja atatia ghiocei si incurand predam stafeta.
Sa dea Domnu sa avem numai vesti bune.Au trecut 9 luni decand am plans prima oara aproape pt acest copil, de cand v-am cunoscut si formam o familie.Nu imi vine sa cred prin cate am trecut si va multumesc inca o data ca existati.Sper ca vom deveni o odisee de Mamici de ghiocei.ce sentimentala am devenit
Monavas eu am pierdut dopul de o saptamana si inca nimic, asa ca..mai un pic rabdare ca nu se stie.
Fetelor bb meu inca vrea la mami in burtica,dupa cate emotii mi-dat in cursul sarcinii acum se pare ca nu se grabeste..sa vina cand vrea el numa sa fim bine amandoi.De dureri si alte cele nu va mai zic...atata m-am plans pana acum ce mai dureaza 2 saptamani.
Va pup pe toate

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Pe locuri... fiti gata... HAI ANNCUTZA!!!!

Monnvas, ce zici tu acolo? Pregatim agitatele?

Fetelor, tocmai am vorbit cu o cunostinta la telefon si din una in alta am zis ca am pregatit strictul necesar pentru bebe, la care ea: "Cuuuuuum ai cumparat dinainte??? Pai nu stii ca nu e bine sa cumperi dinainte de nastere?"
M-a dat cu totul peste cap si m-au luat grijile si mai tare!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

"A Second on the Lips, Forever on the Hips"....

Super tare!!!! Mi-a placut, pe asta n-o stiam!

Sasha, ce draguta ai fost cu faza ca tu ai 4 baieti de crescut!

38+ cu

Mergi la inceput