Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
Timi07 
Cred ca am pierdut adineauri oleaca de dop. Adica Dopul a pierdut dop.
Uf, mai am 2 zile pana la termen (7 mar) si niciun semn
macar cu dopul sa ma consolez.
Monica Elefantica
39+
CRI
CASA LU' BEBE
gigelica20 spune:
Monnvas, cum ai pierdut dop-ul??? Adica in 24 de ore o sa tii minunea in brate???
Atunci, iata ce am pentru tine:

Gigelica
+35
Victor-Andrei
alina.n spune:
Monovas nu suni dr?
fetele uite un link f. util pentru alaptat:
http://www.drjacknewman.com/video-clips.asp
33+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
Monnvas spune:
Gigelica multu, as vrea io sa fie 24h. Dar poa' sa fie si 2 sapt.
Agitatele le scoatem in seara asta pt Anncutza - maine are programata cezariana. Initial era vorba ca i-o face in weekendul trecut, dar au amanat-o pe maine. Asa ca...

HAI ANNCUTZA

Monica Elefantica
39+
CRI
CASA LU' BEBE
Timi07 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20![]() ![]() Ma doooooare!Am facut prostia sa mai pap o prajiturica din cele luate aseara de tati si acum pitonul ma loveste cumplit .Cred ca vrea sa iasa prin buric ![]() Gigelica +35 Victor-Andrei |
io cred ca vrea sa dea noroc cu bebe-al meu ca si la mine e o lupta in burta de imi vine sa sar in sus.
Chiar i-am scris lui tati pe IM ca precis ca-i baiat copilu' asta ca-i asa un drama Queen, cum e vezica un pic mai plina cum ma pocneste, cum sunt un pic balonata (mai tot timpul) cum ma cotonogeste. Mai un pic si-mi trage un picior in gura. Marti la o sedinta a trebuit sa-mi maschez burta cu un caiet ca lua cele mai ciudate forme.
Si Sophie era foarte activa dar parca nu chiar asa de violenta.....sau nu-mi mai amintesc eu bine?!?!?!?!
Dau si io din gura si ma miorlai, dar de fapt ma bucur ca-i activ
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
gigelica20 spune:
Timi, am ras cu lacrimi. Parca povestesti de mine!!!
De cand am inceput sa-l simt prima data ( pe 24 octombrie) , baietashul asta a avut o problema cu vezica mea. Cred ca o considera prima lui minge! La un moment dat, cand s-a facut mai marishor, mi l-am imaginat la modul urmator: cordonul ombilical e o cordelina de bungee jumping si...isi da drumul cu viteza pe vezica mea.
De sarbatori am avut ceva probleme, m-am si deranjat la burta si imi faceau matzele ca la circ. Ei bine, m-a lovit incontinuu, de credeam ca o sa mor cu totul spart in mine.
Si acum, ma loveste cumplit, in toate partile, si cu mainile si cu picioarele.
Dar nu mi-am imaginat niciodata faza cu...sa imi traga un picior in gura![]()
![]()
.
Ancutza

Gigelica
+35
Victor-Andrei
joanna27 spune:
Buna seara burtici!
Intram un pic sa semnam condica.
FLORIC, FELICITARI MAMI,REFACERE USOARA ,BINE AI VENIT BB RARES SA FII SANATOS SI PAPACIOS.
printesa Luana, sa o tii tot asa.Monica ma bucur ca e cu tine si te asteptam acasa.
Ancuztanastere usoara, bb sanatos.
De Pisigri si Greieras nu mai stie nimeni nimic?
Aalina 1976multumim pt mesajulextrem de emotionant,l-am citit printre lacrimi..
, nu imi vine fetelor sa cred ca suntem noi la rand cu toate ca avem deja atatia ghiocei si incurand predam stafeta.
Sa dea Domnu sa avem numai vesti bune.Au trecut 9 luni decand am plans prima oara aproape pt acest copil, de cand v-am cunoscut si formam o familie.Nu imi vine sa cred prin cate am trecut si va multumesc inca o data ca existati.Sper ca vom deveni o odisee de Mamici de ghiocei.ce sentimentala am devenit![]()
Monavas eu am pierdut dopul de o saptamana si inca nimic, asa ca..mai un pic rabdare ca nu se stie.
Fetelor bb meu inca vrea la mami in burtica,dupa cate emotii mi-dat in cursul sarcinii acum se pare ca nu se grabeste
..sa vina cand vrea el numa sa fim bine amandoi.De dureri si alte cele nu va mai zic...atata m-am plans pana acum ce mai dureaza 2 saptamani.
Va pup pe toate
37+

Ciresica5 spune:
Pe locuri... fiti gata... HAI ANNCUTZA!!!!

Monnvas, ce zici tu acolo? Pregatim agitatele? 
Fetelor, tocmai am vorbit cu o cunostinta la telefon si din una in alta am zis ca am pregatit strictul necesar pentru bebe, la care ea: "Cuuuuuum ai cumparat dinainte??? Pai nu stii ca nu e bine sa cumperi dinainte de nastere?"
M-a dat cu totul peste cap si m-au luat grijile si mai tare!

37+ cu 
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 "A Second on the Lips, Forever on the Hips".... |
Super tare!!!! Mi-a placut, pe asta n-o stiam!
Sasha, ce draguta ai fost cu faza ca tu ai 4 baieti de crescut!
38+ cu