Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
doranna spune:
inca ceva....
dupa ce inchidem odiseea sarcinii, nu deschidem un alt capitol, in alta parte, unde sa ne crestem, tot impreuna, copiii?![]()
Dorana
34+ 
gigelica20 spune:
Ciresica pai ai enumerat tot ce imi placea mie, ca fiind interzis.

Ce o sa pot manca???
Gigelica
+35
Victor-Andrei
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Fetelor, vad ca discutati despre alimentatia din timpul alaptarii. ![]() Eu am scos de pe net o lista cu toate alimentele asa-zis interzise in perioada alaptarii. Lista este destul de lunga si alimentele si este aproape imposibil sa fie respectata in totalitate: FASOLE, VARZA, CONOPIDA, MAZARE, CEAPA, USTUROI, PRAZ, CAFEA, CACAO, ALCOOL, MEZELURI TOCATE, CIOCOLATA, RANTASURI, PRAJELI, ICRE, CONDIMENTE, SALATA VERDE, VINETE, MAIONEZA, BAUTURI ACIDULATE SI FOARTE DULCI, COLA, ABUZ DE FRUCTE CRUDE, PRODUSE DE COFETARIE SI PATISERIE, ROSII, CASTRAVETI, NUCI, ALUNE, CITRICE. Ce parere aveti??? ![]() 37+ cu ![]() |
Eu dupa prima sarcina n-am mancat fasole, varza o vreme (nu prea mult). Fasole n-am mancat pt ca nu-i placea la bebelina de cand era in burta iar varza e oribila aici.LA fel n-am mai mancat tone de fructe ca si in timpul sarcinii si nici foarte condimentat (foarte condimentat n-am mancat pe toata perioada alaptarii). In primul rand bebe o sa va anunte ce nu-i place si daca e sa aiba colici va avea si daca mancati doar paine inmuiata in apa.
Cat am fost insarcinata i-am oferit bebelinei o varietate foarte mare de gusturi deci am considerat ca-i obisnuita cu tot ce obisnuiesc eu sa mananc.
(Vezi ca ti-am scris si despre hemoroizi)
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna inca ceva.... dupa ce inchidem odiseea sarcinii, nu deschidem un alt capitol, in alta parte, unde sa ne crestem, tot impreuna, copiii? |
Cum sa nu!?
Si o sa fim "Mamici de ghiocei"

Denisa-Madalina
33+
cu Adela-MarisaAMR 7 saptamani
gigelica20 spune:
Timi07
, imi dai sperante...
Si asa nu imi plac fructele, iar fasole si varza pot sa nu mananc, desi imi plac fff mult. Dar promit sa mai am putintica rabdare.
Ce frmos suna Mamici de Ghiocei!!!
Gigelica
+35
Victor-Andrei
Timi07 spune:
Bun venit pe lume Crina & Rares sa cresteti mari, frumosi, isteti, norocosi! Felicitari mamicilor.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
rivali spune:
Eu cat am alaptat am mancat ceapa si usturoi pt ca mancasem si in timpul sarcinii si bb era invatat cu gustul. Dupa 3 luni mai gustam cate o patratica de ciocolata cate o gura de cola destul de rar.Varza am mancat o singura data ,fara sa imi dau seama, de fapt a fost o sarmaluta, si noaptea am avut concert.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
36+
adirys21 spune:
Buna burtici!
Vin cu vesti bune..se pare ca bebelina mea nu vrea sa iasa, ii place la caldurica, aveam asa emotii inainte de control ca o sa ma interneze dar mai stam o saptamana, asta daca nu se rupe apa sau nu ma apuca durerile intre timp. Si asa s-ar putea sa ajung la 40 sapt..deci Monnvas ( parca tu ziceai ca mai duci sarcina) nu esti singura, si tu ai baiat...iar eu fetita ( contrar spuselor ca fetele se nasc mai repede).
Mai stam la dospit![]()
Felicitari FLORIC pt bebe..sa-ti traiasca.
De PISIGRI stie cineva ceva?
Ma bucur ca Luana creste si ca isi face parintii fericiti. Bravo fetita scumpa!!
38+
Andrada Teona
Raaluca spune:
TIMI07 are dreptate!
Nu cred ca ar trebui sa exageram. Mai sunt atatea de mancat in afara de mezeluri, prajeli si legume care baloneaza.
Ce ziceti de un sote de morcovi?![]()
Glumesc! Mai sunt celebrele gratare de pui... fructele sunt acceptate daca nu abuzam... raman lactatele, cerealele...
Hai ca nu o sa murim de foame! ![]()
gigelica20 spune:
Rivali, acum realizez ca la capitolul "varza" intrau si sarmalutele...Eu si azi am halit 4 bucati. De aia se balaceste pitonul in burtica?
Dar imi plac la nebunie sarmalutele cu varza
.
Ei lasa, ca il invat cu greul
.
Viata e grea si se descurca fiecare cum poate!!!
Ma duc sa fac un rentaj![]()
![]()
cu piftele ( mi le-a trimis mama deja facute) si deseara papam cu salata verde.
Va pup. 
Gigelica
+35
Victor-Andrei