Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pe aici prin zona, nu mai esti pasare de noapte schimbasi programul :D ?

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Nu ma dezmint eu asa de usor......nu mi-am schimbat programul, doar ca am putin mai mult timp astazi, si cum afara este urat.......in casa nu am treaba.....credeam ca suntem mai multe pe net sa stam al vorba.......

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

GIGELICA...dar ce nimereala la numeDaca ar fi ramas si Petru....Cat despre duritatea numelui....sotul tau are dreptate. Si noi avem o mare dilema. Ceilalti 2 au cate doua nume deci trebuie sa aiba si bb 3 tot 2 nume dar nu reusim sa ne hotaram fiindca Petru singur este atat de putenic ca parca nimic nu merge langa eldeci avem o mare dilema, fiindca nici nu am vrea ca peste vreo 15 ani sa "ne traga de urechi" ca fratiorii lui au cate 2 nume si are doar unu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Sasha, eu sunt aici.

Io ma plictisesc in fiecare zi, caci treaba/efort fizic nu pot face, iar de restul (tv, net, reviste, ziare) m-am saturat...mai ales ca tre sa stau culcata.

Si dacadorm ziua...nu mai dorm noaptea.

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

GIGELICA chiar ma gandeam la voi fetele care trebuie sa stati in pat....cred ca este tare greu. Eu am avut niste probleme cu Teo si a trebuit sa stau la pat 2 saptamani si am crezut ca moooooor de plictiseala. Parca ma mancau si manile si picioarele de stat in pat. Jos palaria pt. voi cele care sunteti consemnate la patsi rezistati eroic

Mergi la inceput

Sasha, eu sunt o persoana fffff activa, in general.

Iti imaginezi ca...stresez si eu pe cine pot pe mess, ca mai sunt si vorbareata.

Si apoi, ma mai rog de sot sa isi ia si el o zi libera, sa mai stea cu mine.

Acum caut paturici pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

[quote]citat din mesajul lui gigelica20
Victor e numele ales de mine, desi eu as fi vrut un Luca-Petru. Ma rog, sanatos sa fie.

Gigelica20, PETRU e un nume foarte frumos dar destul de "puternic" ca rezonanta.

Atat VICTOR cat si ANDREI suna bine, clasic,simplu si elegant.
LUCA e foarte frumos dar FOARTE la "moda". Pe nepotelul meu (4 ani) il cheama Luca si de cate ori il stigam in parc ne trezim ca intorc capul cel putin 2-3 copii. A nu se intelege ca sunt adepta numelor sofisticate

Si pe mine ma enerveaza primavara asta a la Bacovia ...

De cand sunt in prenatal ma plictisesc ingrozitor dar o sa treaca.

pentru mamici si burtici

36+ Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Fetelor, vad ca discutati despre alimentatia din timpul alaptarii.
Eu am scos de pe net o lista cu toate alimentele asa-zis interzise in perioada alaptarii. Lista este destul de lunga si alimentele si este aproape imposibil sa fie respectata in totalitate:

FASOLE, VARZA, CONOPIDA, MAZARE, CEAPA, USTUROI, PRAZ, CAFEA, CACAO, ALCOOL, MEZELURI TOCATE, CIOCOLATA, RANTASURI, PRAJELI, ICRE, CONDIMENTE, SALATA VERDE, VINETE, MAIONEZA, BAUTURI ACIDULATE SI FOARTE DULCI, COLA, ABUZ DE FRUCTE CRUDE, PRODUSE DE COFETARIE SI PATISERIE, ROSII, CASTRAVETI, NUCI, ALUNE, CITRICE.

Ce parere aveti???

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Denismada cu privire la intrebarea ta unde se pot gasi absorbantele "de la Happy niste tamponoaie Seni-lady, pt incontineta" iti pot spune ca azi le-am zarit in raft la hipermarket langa cele normale, gen carefour si cora. Eu am fost la primul mentionat. sper sa nu fie interpretat ca reclama. Si eu ma gandeam si am luat un pachet sa il pun pe chilot pentru a proteja chilotul si apoi tamponul de vata dar sa vedem ce vor zice asistentele.

Multumesc de info, acolo m-am uitat si eu... dar se pare ca nu suficient e bine. O sa ma uit mai cu atentie.

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

ma bag si eu in discutie
raportez azi inceputul celei de-a 4a sapt. la pat, din care 1 in spital
noroc cu netu' dar in primul rand, noroc ca nu sunt singura, ca o luam razna; a doua zi dupa ce am iesit din spital l-am trimis pe sotul meu dupa mama singura, nu stiu ce ma faceam; tb sa reduc miscarile cat pot, cu alte cuvinte... pana la baie, eventual din patul din dormitor pe canapea in sufragerie(1-2 ori/ zi) si cam atat; pare greu, dar cand ma gandeesc ca maine intram in 36s... ma umplu de fericire
va pup

Dorana 34+

Mergi la inceput

Raaluca, ai dreptate cu numele "comune".

Intre timp m-am obisnuit cu Victor Abdrei si chiar imi plac.

Eu am avut o singura cerinta:sa aiba un nume obisnuit si un nume de sfant. Asa ca...

Mergi la inceput