Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Chatonel, foarte bine-venit mesajul tau referitor la colici si vindecarea epiziotomiei, mi l-am copiat si eu pentru ca sigur imi va fi util dupa marele eveniment! Multi

38+ cu

:) imi pare bine daca o sa va fie cu folos

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
J- 22
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

In ceea ce priveste alimentatia mamei in timpul alaptarii...parerile sunt impartite. Eu am avut mare grija la ceea ce am mancat in primele trei luni de alaptare, dupa m-am mai relaxat. O data fiindca stiam ca atat dureaza si perioada colicilor (pana la 3 luni) Si in al 2-lea rand fiindca riscam sa o iau razna cu un meniu atat de sarac......pai si atunci lui de unde ii dadeam tot ceea ce in mod normal iei din legume si fructe??? Si sa fiu si mai sincera dupa ce 9 luni am avut grija cu toate cele, nu mai spun ca m-am lasat de tigari, nu am mai baut si eu o bere, acum sa mai stau inca vreo 9 in care sa nu am voie sa mananc mai nimic????? Nu-i de mine, deci cand avea Florin vreo 3 luni m-am pus pe mancat normal (mai putin varza, mazare, fasole) si a fost foarte bine. Iar la Teo nu mi-am mai batut capul fiindca l-am intarcat la 2 saptamani in urma unor probleme pe care le-am avut
Deci concluzia este ca trebuie sa fim intradevar mai precaute in primele 3 luni iar pe urma putem incepe sa mancam mai relaxate, ca alfel o luam raaaaazzzznnnna

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna ziua, dragele mele,

Ma indispune vremea de afara! Si faptul ca stau ca o leguma si mananc. As manca incontinuu, orice, dar daca se poate numai dulciuri ar fi perfect.

Sotul e in delegatie la Cluj, asa ca le salut pe toate fetitele de acolo. A plecat dimineata cu avionul si vine deseara inapoi tot cu avionul. Desi i-am zis sa ma sune cand aterizeaza la Cluj, dupa 2 ore de la momentul respectiv eu cautam in disperare pe net info sa vad daca s-a prabusit vreun Tarom la CLuj.
L-am sunat tot io si mi-a raspuns ca o floricica. Mai si radea de mine. Offff, o sa am de crescut 2 baieti, nu unul.

Pupici mamicilor de azi si bebelici sanatosi.

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Alina1976, m-a impresionat asa de mult mesajul tau! M-a apucat nostalgia si nu ma mai pot opri din plans..

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

GIGELICA eu voi avea in curand 4 de crescutdeci curaj......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Ciresica, multumesc pt raspuns! O sa stau cuminte si bebelina o sa vina cand e ea pregatita!

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Feteloooor pe unde sunteti? Ati disparut tocmai astazi cand am si eu timp sa stau pe net....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Denismada cu privire la intrebarea ta unde se pot gasi absorbantele "de la Happy niste tamponoaie Seni-lady, pt incontineta" iti pot spune ca azi le-am zarit in raft la hipermarket langa cele normale, gen carefour si cora. Eu am fost la primul mentionat. sper sa nu fie interpretat ca reclama. Si eu ma gandeam si am luat un pachet sa il pun pe chilot pentru a proteja chilotul si apoi tamponul de vata dar sa vedem ce vor zice asistentele.
Felicitari tuturor mamicilor care au adus pe lume ghioceii. Cu scuzele de rigoare nu am mai scris de multa vreme.
Si acum imi curg lacrimile dupa ce am citit mesajul alinei 1976, cred ca fiecare viata isi urmeaza cursul ei. Asa am ajuns si noi sa preluam stafeta si sa incercam sa sepram ca vom fi si noi la fel de apropiate si sa ajungem sa predam si noi stafeta la randul nostru.
Mi-as dori tare mult sa continuam sa pastram legatura chiar si dupa ce vom preda stafeta, sa trecem impreuna in alta etapa a vietii noastre.
Aveti grija de voi mamicilor si continui sa va citesc in continuare si sa retin cat de mult pot sfaturile voASTRE SI daca va pot ajuta cu ceva sa va impartasesc si eu din experienta mea.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pe aici prin zona, nu mai esti pasare de noapte schimbasi programul :D ?

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Sasha, chiar ma uitam la acest aspect si..te invidiam. Eu am fost singura la parinti si ...am facut Liceul Pedagogic ( dubla specializare Invatatori - Educatoare - promotia 1997), deci iubesc foarte mult copiii si vroiam o aramata, sa imi iasa prin ochi.

Florin il cheama pe tatal meu, Teodor il cheama pe sotul meu si Petru era numele pe care mi l-am dorit pentru fiul meu, dar nu a acceptat sotul...ca e prea dur, asa ca a ales el Andrei.

Victor e numele ales de mine, desi eu as fi vrut un Luca-Petru. Ma rog, sanatos sa fie.

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput