Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Chatonel, foarte bine-venit mesajul tau referitor la colici si vindecarea epiziotomiei, mi l-am copiat si eu pentru ca sigur imi va fi util dupa marele eveniment! Multi

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Alina multumim pentru ceea ce ai scris, m-au emotionat profund cuvintele tale.

Va dorim sa aveti copilasi sanatosi ,cuminti si papaciosi iar voi sa va bucurati in continuare de fiecare etapa parcursa alaturi de ei.

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Despre regimul pentru alaptat: L-am tinut si eu cateva saptamani, dar apoi mi s-a parut o tampenie sa nu mananc deloc fructe si legume crude, asa ca am evitat doar alimentele care baloneaza. Fetita mea implineste curand un an si patru luni si alaptez inca, pana acum nu am mancat deloc varza si foarte rar fasole.

Multumim adra_bell, sper sa mearga si la bebele meu macar rosiile, SUNT DISPERATA DUPA ROSII!!!!!!!!!!!!

38+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

S-A NASCUT BB RARES , 2,600KG , 50CM , SCOR 8 , ora exacta nu o stiu, stiu ca acum a terminat operatia.

Felicitari Floric! Rares, bine ai venit!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Va multumesc pentru cuvintele frumoase. Sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Alina, dureros de emotionante cuvintele tale!
Nu mai reusesc sa ma opresc din plans!!!

Denisamada, Raaluca, va multumesc pentru sfaturi!
Eu am vrut sa urmez cursurile astea neaparat la Filantropia (unde voi naste), nu din cauza faptului ca sunt gratuite, ci ca am inteles ca sunt tinute de asistentele (moasele) care asista la nastere si mi-ar fi placut sa le cunosc dinainte, sa ma "familiarizez" putin cu ele pentru marele moment.

Olishka, scumpa mea, eu m-as baga la cursuri, dar pentru mine este cam tarziu caci saptamana viitoare voi avea 38 de saptamani si sigur nu voi apuca sa le termin! Tu ai 32 de saptamani, saptamana viitoare 33 plus inca 4 de cursuri, le termini numai bine pe la 37-38. Asa ca pregateste-ti carnetelul!

37+ cu

Mergi la inceput

Alina, acum am ajuns la mesajul tau... si mai departe la raspunsul Ancai Nicolae... intr-adevar, cuvinte care merg la inimia!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Felicitari Floric! Rares, bine ai venit! Sa fii sanatos si cuminte!

Simona 34+, cu David Christian / Clara Micaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

De Pisigri nu mai stim nimic???

Floric, felicitari pentru bebe Rares! Sa fiti sanatosi si nococosi!

Alina1976 multumim mamicilor antistress de ian-feb. Foarte emotionant mesajul! Eu v-am tot urmarit, stiu ca ceea ce spui este adevarat si asta face mesajul cu atat mai pretios. Va dorim multa sanatate si noroc pentru boboceii vostri.

Anca_nicolae sa stii ca am citit povestea ta si ai tot respectul meu. Esti o femeie deosebita!

In legatura cu alimentatia in perioada alaptatului, m-am speriat la ideea ca nu avem voie legume si fructe pentru ca eu nu pot trai fara ele ...... asa ca am luat la citit o multime de materiale si am constatat ca unii recomanda un regim care sa contina toate pricipiile nutritive inclusiv verdeturi.... si altii care sunt adeptii unui regim foarte strict. Acuma, pe care sa-i credem nu mai stiu... Eu as opta pentru prima varianta.... pana la proba contarie... Eu am o verisora in Franta careia pediatrul i-a facut recomandarea cu regimul variat si bebelasul ei nu a avut colici, desi ea a mancat de toate. Ma rog de toate cu exceptia conopida varza fasolo etc despre care toti sunt de acord ca baloneaza.

la toate

Carmen 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ARIS la Elias te lasa cu chiloti Erau intradevar si fete care nu voiau ele sa poarte, spuneau ca se simt mai bine fara, dar era alegerea lor, nu le mai obliga nimeni.
Spun nu le mai obliga nimeni fiindca a fost o perioada cand nu aveai voie sa porti chiloti dupa. Si eu am fost in amandoua situatiile. La prima nastere (2002) cand era Mateescu sef de sectie nu te lasau sa ii porti si asta a fost pt. mine un cosmaaaar. Eu fiind si slabanoaga de felul meu (deci nu prea avaeam cu ce sa tin bine tamponul ala), mersul meu chiar semana foarte tare cu cel al unei gheise, parca astea merg asa de "constipat". Incercam sa merg cat mai "strans" ca sa nu cada
Asa de fericita am fost sa vad ca la a doua nastere in 2005 aveai voie sa porti chiloti ca oamnenii normali....Deci pt. Aris si alte fete care mai nasc la Elias, nu va faceti griji ca aveti voie cu chiloti

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput