Ce parfumuri va plac !? (11)
Raspunsuri - Pagina 4
iuliya spune:
M-ati facut curioasa cu Flowerbomb Viktor&Rolf.
Din pacate nu l-am gasit pentru al putea testa.
manon spune:
va recomand sa nu treceti indiferente pe langa ultimul moschino (nu ca celelalte ar fi meritat atentie, dar acesta...hmmm...).
deci, couture (si atat) de la moschino. parfumati-va discret in magazin si mai verificati dupa o ora-doua...in functie de ph-ul pielii si gustul personal s-ar putea sa aveti o surpriza...
danamiha spune:
Eu am avut Moschino Couture, l-a primit mama si mi l-a dat mie, dar pe pielea mea e absolut oribil, groaznic. Asta a fost in urma cu mai bine de un an, despre www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Couture--729.html" target="_blank">acesta vorbesc.
hristina spune:
Spre surpriza mea nu mica, am primit de zilele astea, acel Moschino, Couture!
Am fost reticenta ca mai citisem una -alta despre, am vrut initial sa nu-l desfac si sa-l ofer vreodata cuiva, la vreo ocazie, dar cum n-as fi putut dormi in casa cu dusmanul aromat si sa nu stiu daca imi merge sau nu, am comis-o si l-am desfacut!
Ei, surpriza, imi persista pe piele si nici nu l-am respins din prima; inca imi place.
Om mai vedea pe parcurs cum ne intelegem!
O primavara cu multe parfumuri si soare din destul!
teo30967 spune:
duminica am fost la mall cu fiica-mea si ne-am dus pregatite sa mirosim ...si cu pungute sa luama mostrele acasa si am primit si mostre de la ei ...
dintre toate ne-a dat peste cap narciso rodriguez ambele atat apa de toaleta (negru) si apa de parfum (roz) - le pot inscrie in categoria celor tari si persistente si f fine gen thierry mugler si agent provocateur (eu am gasit si note comune dar numai eu fiica -mea zice ca nu!)
acum ce simt eu: ca edt pare mai masculin si edp mai feminin dar miros tare bine ambele si cred eu ca merg tot timpul anului eu m-as da si vara si iarna oricum le miros in fiecare zi
al doilea care m-a marcat a fost anglomania - Vivienne Westwood, e ciudat e altfel decat parfumurile obisnuite dar mi-a placut si ala e numai de iarna pot spune sigur .eu am boudoir dar nu au nimic in comun dar il vreau si pe asta e modern nu e un clasic ...
al treilea (dar nu asta e ordinea preferintelor!) a fost Lolita Lempicka Forbidden Flower (Fleur Defendue ) asta e de vara la fel nu e un parfum obisnuit e f puternic intepator de la anisia anason nu stiu exact dar stiu ca asta contine cine are curaj sa se dea cu el sigur va iesi in evidenta nu e floral desi dupa nume vrea sa fie ...dar e altfel
nici unul din cele trei nu e un parfum obisnuit cu care ne-am invatat noi de cand ne tot parfumam nu pe astea trei SIGUR nu le gasesti la orice colt de strada dar e adevarat ca si pretentiile sunt pe masura ...
restul ce am mirosit nu mi-a spus nimic eu ma dusesem sa miros parfumuri de vara dar am mirosit doar niste ape parfumate cu iz de flori (salvatore feragamo incanto shine loewe -ultimul sticla alba, premier jour, love in paris. love in paris si inca dar nu le mai stiu ...)
am primit mostre de la niste parfumuri dar nu mai scriu tot acum sa nu va plictisesc si sa le incerc pe indelete !
danamiha spune:
Teo, mai scrie, nu ne plictisesti
Si eu zic ca si fiica ta, nu am gasit note comune intre narciso rodriguez si ceilalti, dar...mai caut
tierry spune:
Gasesc parfumuri de firma si la gramaj mai mic, de ex. 15ml? Asta pentru ca ma plictisesc foarte repede de ele..si nu are rost sa cumpar unul mare pe care apoi sa nu il folosesc.. Eventual daca imi puteti recomanda si ceva fainutz, mai casual asa...Merci!
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tierry Gasesc parfumuri de firma si la gramaj mai mic, de ex. 15ml? Asta pentru ca ma plictisesc foarte repede de ele..si nu are rost sa cumpar unul mare pe care apoi sa nu il folosesc.. Eventual daca imi puteti recomanda si ceva fainutz, mai casual asa...Merci! |
Uite de www.fragrancex.com/search/_stext_vialsearch_results.html" target="_blank">aici mi-am cumparat cateva pe care nu aveam unde sa le miros la noi.
karinabianca spune:
narciso rodriguez ... il am de la aparitie am fost uimita sa vad ca din multimea de parfumuri pe care le detin a fost singurul care a facut persoanele din jurul meu sa ma intrebe (asa mai discret, din coltul gurii), "ce parfum porti?"..