Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

narciso rodriguez ... il am de la aparitie am fost uimita sa vad ca din multimea de parfumuri pe care le detin a fost singurul care a facut persoanele din jurul meu sa ma intrebe (asa mai discret, din coltul gurii), "ce parfum porti?"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

fetele scuze !
cand am spus note comune trebuia sa ma refer doar la agent provocateur si la narciso aici a recunoscut si fiica-mea ! dar thierry mugler exclus, doar ca eu am vrut sa le incadrez pe toate trei la parfumuri sscumpe speciale persistente si pretioase !
acum am explicat clar ?
despre narciso negru pot spune ca e spre masculin iar cel roz mai feminin dar ambele miros innebunitor si eu optez pentru cel roz !

mesaj de lafiica-mea !
de doua zile miroase secret obsession de la calvin Klein si miroase bine de tot noi il simtim de vara proaspat cu niste note usor floral mentolate la inceput si are un miez..nu stiu cu ce sa- l indentific de curat si tare in acelasi timp e foarte tineresc nu e un clasic, ea e topita dar va "DEZUMFLU" imediat: NU tine deloc pe noi si testerul e EDP, acum nu stiu ce sa zic nu tine doar pe noi ...sau..am citit undeva nu mai stiu unde ca e de iarna dar ...nu e dulce, cald pentru zile geroase ...desi sticla are culoarea ciocolatei n-are nici o legatura ...

sa revin si la anglomania mea asta sigur e de iarna are ceva clasic in el dar e si modern si tineresc, nu e fructat e condimentat dar nu ascutit !
stiati ca cel care a creat agent provocateur este fiul lui Vivienne Westwood? ce sa spun asa mama asa fiu ! no comment !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

al treilea (dar nu asta e ordinea preferintelor!) a fost Lolita Lempicka Forbidden Flower (Fleur Defendue ) asta e de vara la fel nu e un parfum obisnuit e f puternic intepator de la anisia anason nu stiu exact dar stiu ca asta contine cine are curaj sa se dea cu el sigur va iesi in evidenta nu e floral desi dupa nume vrea sa fie ...dar e altfel

Am primit si eu o mostra Fleur Defendue - Lolita L, intr-adevar, este altceva. Desi la inceput nu mi-a placut, baza a ramas dementiala. Nu am intalnit pana acum asa ceva, si am mirosit destule la viata mea. E superb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

am primit Jaipur Saphir-Boucheron. la inceput mi s-a parut extraordinar ,dar am mari indoieli:eticheta de pe fundul sticlei ,un pic stramba,sticlutele de parfum cumparate din strainatate nici una nu are eticheta pe fund(gramaj si tara de provenienta; la toate este scris cu vopsea speciala!). nu stiu ce sa cred; ma tem ca e contrafacut.

Mergi la inceput

nu am timp acum sa recitesc ce ati scris voi despre siturile "din afara"' ma rezum doar la asta
http://www.fragrancex.com/search/_stext_vialsearch_results.html
parca am citit totusi ca unele fete au avut probleme?!?
nu stiu daca voi mai cumpara ceva din Romania;daca tot dau bani macar sa fiu 100% sigura ca sunt originale.

oricum va citesc cu interes si pe voi si pe fetele de pe LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

am primit Jaipur Saphir-Boucheron. la inceput mi s-a parut extraordinar ,dar am mari indoieli:eticheta de pe fundul sticlei ,un pic stramba,sticlutele de parfum cumparate din strainatate nici una nu are eticheta pe fund(gramaj si tara de provenienta; la toate este scris cu vopsea speciala!). nu stiu ce sa cred; ma tem ca e contrafacut.

Parfumul meu, Jaipur Saphir-Boucheron, este cumparat din SUA, iar pe fundul sticlei este o eticheta pe care scrie"100 ml.3.4 fl.oz. MADE IN FRANCE BOUCHERON PARFUMS 75002 PARIS". Si nu e scris cu nici o vopsea speciala!!! la fel si la Crystal Noir, cumparat de pe fragrancex

Mergi la inceput

multumesc de raspuns. m-am mai linistit.
nu stii cum am cautat noaptea trecuta toate sticlutele de parfum;si pline si goale sa vad etichetele
spune-mi tie iti place mirosul?
mie la inceput da, dar nu stiu.....e ceva ciudat la el; parca miroase a "obsesie". stii sprayul ala romanesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Si eu m-am uitat pe ultimele sticle de parfum luate din duty free si la fel, au eticheta lipita pe fundul sticlei.
In general, parfumurile contrafacute sunt extrem de ieftine, te uiti la tipla si vezi ca trebuie sa fie imbinata perfect roboteste nu omeneste, apoi cateodata culoarea parfumului este alta decat cea la un parfum original, iar de cele mai multe ori sticla lasa de dorit, mai ales capacul. Nu mai vorbim de persistenta parfumului.
Cat despre CK, in general parfumurile lor nu persista. Eu din aceste considerente nu am cumparat niciodata desi imi place la nebunie Euphoria.
M-ati facut curioasa cu Narciso Rodriguez si Lolita, le voi testa si eu cu prima ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Amira, Jaipur Saphir-Boucheron e un parfum cu totul si cu totul deosebit. Nu am cu ce sa il compar, la inceput mirosul pare tare ciudat, notele de varf, dar cele de baza sunt atat de delicate si placute. De cate ori il port sunt intrebata cu ce m-am dat, nu e strident ca si Angel, dar cine trece pe langa tine simte
Eu am cautat mult acest parfum, in Oradea nu aveam unde sa il testez asa ca l-am comandat pe baza opiniilor citite si tinand cont ca imi plac parfumurile vanilate. Asta a fost acum cu un an sau doi. Sper sa iti placa, eu il cunosc pe baiatul de la esente si chiar nu cred ca parfumul lui nu e ok.
Sa-mi spui cum ti se pare parfumul peste cateva zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Amira, Jaipur Saphir-Boucheron e un parfum cu totul si cu totul deosebit. Nu am cu ce sa il compar, la inceput mirosul pare tare ciudat, notele de varf, dar cele de baza sunt atat de delicate si placute. De cate ori il port sunt intrebata cu ce m-am dat, nu e strident ca si Angel, dar cine trece pe langa tine simte
Eu am cautat mult acest parfum, in Oradea nu aveam unde sa il testez asa ca l-am comandat pe baza opiniilor citite si tinand cont ca imi plac parfumurile vanilate. Asta a fost acum cu un an sau doi. Sper sa iti placa, eu il cunosc pe baiatul de la esente si chiar nu cred ca parfumul lui nu e ok.
Sa-mi spui cum ti se pare parfumul peste cateva zile

sincer? si eu am cumparat parfumuri pe baza opiiniilor citite aici pe forum, chiar daca nu am scris.
l-am luat astazi in geanta la serviciu. colega e f incantata
am o problema:cum imi fac cont aici?http://oth.strawberrynet.com/main.aspx?region=OTHERS
nu vad unde au ac obtiune.as vrea sa mai cumpar parfumuri, dar daca se poate in sticlute mici.sfaturi?!?

Mergi la inceput