Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am cumparat de pe e-bay doar ceea ce nu am gasit pe esentedelux, atunci dolarul era muuult mai mic, acum nu mai cumpar, pt mine nu e rentabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Nu licitez. Nu stiu ce sa zic de falsuri, eu pana acum nu am patit-o. Bine, nici nu am cumparat cea mai ieftina sticla, asa e clar ca e ceva in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

si mie mi s-a parut la inceput a fi un fel de licitatie, dar cand m-am trezit cu mesajul de felicitare.....am dus pana la capat comanda.
in cazul meu, avantajul mi se pare posibilitatea de a cumpara miniparfum; nu vreau sa port un parfum nu stiu cat;tot timpul sunt tentata sa miros altceva.
sa vedem, sa vedem. poate nu am ghinion sa dau de un fals

Mergi la inceput

referitor la Jaipur Saphir-Boucheron, cred ca m-am grabit cu criticile.
nu este sigur fals. se mentine mult(desi este EDT), nu isi schimba mirosul in ceva gretos , da. e sigur un parfum special;d.t.pct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

si mie mi s-a parut la inceput a fi un fel de licitatie, dar cand m-am trezit cu mesajul de felicitare.....am dus pana la capat comanda.
in cazul meu, avantajul mi se pare posibilitatea de a cumpara miniparfum; nu vreau sa port un parfum nu stiu cat;tot timpul sunt tentata sa miros altceva.

Da, si eu cumpar miniaturi, sa miros cat mai multe. Ma plictisesc repede, de aceea nu cumpar sticle mari.
Dupa ce ebay ai cumparat?

Mergi la inceput

Citat:

referitor la Jaipur Saphir-Boucheron, cred ca m-am grabit cu criticile.
nu este sigur fals. se mentine mult(desi este EDT), nu isi schimba mirosul in ceva gretos , da. e sigur un parfum special;d.t.pct de vedere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi

Citat:

Da, si eu cumpar miniaturi, sa miros cat mai multe. Ma plictisesc repede, de aceea nu cumpar sticle mari.
Dupa ce ebay ai cumparat?

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

cel recomandat de tine:ebay.ie

Mergi la inceput

cred ca daca am vorbi cu tipul de pe esentedelux, ar aduce si el sticlute mai mici. poate nu de 5ml, dar poate 15 ......nu stiu;zic si eu

Mergi la inceput

problema e ca le-am inebunit si pe colege cu mirosurile mele; pana acum erau resemnate pt ca le cumparam la toate plimbarile din afara(bine stat cu frica sa nu mi le arunce la controlul de pe aeroport..stiti voi!), dar de cand cu esentedelux .....la una dintre ele i-am comandat (pe numele meu, nu stiu de ce nu-si fac cont!) Inside-Trussardi. inca il mai am la mine, abia astept sa-l deschida. o fi ceva de el?

Mergi la inceput

Stiu Amira cum e, prietenele mele ma roaga pe mine sa comand, asa ca fac pe secretara

Am sa-l intreb pe tipul de la esentedelux daca aduce si la gramaj mai mic.

Mergi la inceput