Ce parfumuri va plac !? (11)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi Eu am cumparat dupa ebay.ie (irlanda), tot la sugestia unei mamici. Si imi vin pachetele intr-o saptamana direct in cutia postala (stie tanti de la posta ca poate sa mi le lase direct). Irlanda este in UE si transportul este mult mai mic de4cat daca ar veni din SUA, de ex. didi si cata http://picasaweb.google.com/DiasiCata |
In cutia postala ??? Pai cum incap ???
www.andreialmeu.piczo.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amira2 spune:
citat din mesajul lui didi Eu am cumparat dupa ebay.ie (irlanda), tot la sugestia unei mamici. Si imi vin pachetele intr-o saptamana direct in cutia postala (stie tanti de la posta ca poate sa mi le lase direct). Irlanda este in UE si transportul este mult mai mic de4cat daca ar veni din SUA, de ex. didi si cata http://picasaweb.google.com/DiasiCata |
am facut o simulare ;binenteles cu Fleur Defendue. costa 7$(5ml)+ 2$ transportul.
nu stiu ce sa fac? sa merg pana la capat?!?
![](olala.gif)
teo30967 spune:
fetele mi-a venit parfumul Lalique by Lalique si de doua zile tot ma dau cu el imi placae mi-era teama ca e pentru babe ca asa citisem printre comentarii ca ar fi mai matur dar nu e desi e un clasic . Imi plaaaaace parfumul, si cred ca pentru o perioada el va fi nr. 1.
didi spune:
Hi,hi, dormeam, probabil aseara.
Pai, usita de la cutia mea postala este fara incuietoare. Si imi deschide si baga cutiuta sau plicul. Nu am cumparat niciodata mai mult de un parfum (parca mi-e si mie putin teama).
Atentie, se prefera cel mai mult paypal-ul.
didi spune:
citat din mesajul lui amira2 didi, deci crezi ca se merita sa incerc? e vorba de o suma fff mica(9$). |
Da, mamico, ultima mea cumparatura a fost de 5 euro cu 2 transport, deci.... GO!
amira2 spune:
acum ma uit la un parfum Jessica McClintock.
probabli ca de la mirosuri mi se trage(nebunia)
psj spune:
De pe ebay le cumparati la licitatie? Daca nu sunt originale?
Am vazut ca a dat L'oreal in judecata ebay saptamana trecuta pentru ca permite vanzarea de falsuri.
Infertilitatea este o boala