Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

dana, si pe mine ma intereseaza gramaj mai mic. Macar 30 ml, ca nu prea are in oferta...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Da, si eu as fi interesata de parfum la 30 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Mare atentie la gramajele mici. Din cate stiu nici o casa de parfumuri nu are mai putin de 30 ml. De obicei eu verific pe site-urile oficiale ale parfumurilor in ce forme si cantitati se fabrica. Altfel inseamna ca sunt falsuri. Cele de 5 ml sunt mostre de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi

Mare atentie la gramajele mici. Din cate stiu nici o casa de parfumuri nu are mai putin de 30 ml. De obicei eu verific pe site-urile oficiale ale parfumurilor in ce forme si cantitati se fabrica. Altfel inseamna ca sunt falsuri. Cele de 5 ml sunt mostre de fapt...

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

Sunt si miniparfumuri la 15 ml, eu am cumparat Flowerbomb, am vrut mostra, dar nu aveau, uite de www.fragrancex.com/search/_stext_mini--perfumes--search_results.html" target="_blank">aici am cumparat eu.

Am sa-l rog sa aduca si gramaj mic, stiu ca intentiona acest lucru, exista o mare cerere pt asa ceva, eu am mai spus ca luam la 100 ml pt ca diferenta de pret e nesemnificativa, intre 100 si 50 ml, dar aveti dreptate, zac o gramada de parfumuri in dulap si am consumat de un degetel din fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

ciao! fete frumoase
eu cred ca daca insistam toate ,tipul se va stradui sa aduca si la gramaj mic; e direct interesat.
da, mi-am dat seama ca 5ml e esantion. asta vara la Paris ,am cumparat un Chanel si am primit un esantion de Délices de Cartier si unul pt barbati . un Guerlain(nu mai retin care).
despre Délices de Cartier se spune ca este ultra-feminin. mie nu mi s-a parut; chiar un pic dur la inceput, dupa care se mai imblanzeste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

didi si cata

Sunt si miniparfumuri la 15 ml, eu am cumparat Flowerbomb, am vrut mostra, dar nu aveau, uite de www.fragrancex.com/search/_stext_mini--perfumes--search_results.html" target="_blank">aici am cumparat eu.

Am sa-l rog sa aduca si gramaj mic, stiu ca intentiona acest lucru, exista o mare cerere pt asa ceva, eu am mai spus ca luam la 100 ml pt ca diferenta de pret e nesemnificativa, intre 100 si 50 ml, dar aveti dreptate, zac o gramada de parfumuri in dulap si am consumat de un degetel din fiecare

fiind direct interesata de Flowerbomb, am intrat ,dar nu am vazut mini parfum la el.

Mergi la inceput

o sa patesc cu parfumurile, la fel cu hainele. le imbrac de 2-3 ori dupa care zac in dulapuri .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

didi si cata

fiind direct interesata de Flowerbomb, am intrat ,dar nu am vazut mini parfum la el.

S-a vandut

Mergi la inceput

m-am jucat putin si am intrat pe fragrantica si daca imi alegeam un parfum ei ma trimiteau la amazon.com sau ebay.
ce este cu amazon asta? e ceva serios sau cu dureri de cap?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira2

o sa patesc cu parfumurile, la fel cu hainele. le imbrac de 2-3 ori dupa care zac in dulapuri .

Cum sa zaca in dulap, vrei sa le pape moliile?
Eu ce nu port dau, cam la 3 luni fac ordine si daca nu am purtat haina respectiva, o dau, chiar daca haina arata bine si imi este buna. Prietenele mele abia asteapta, chiar azi mi-au spus ca vor face o lista de asteptare

Mergi la inceput