Ce parfumuri va plac !? (11)
Raspunsuri - Pagina 11

claujro spune:
dana, si pe mine ma intereseaza gramaj mai mic. Macar 30 ml, ca nu prea are in oferta...
Mara si Matei

didi spune:
Mare atentie la gramajele mici. Din cate stiu nici o casa de parfumuri nu are mai putin de 30 ml. De obicei eu verific pe site-urile oficiale ale parfumurilor in ce forme si cantitati se fabrica. Altfel inseamna ca sunt falsuri. Cele de 5 ml sunt mostre de fapt...

danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi Mare atentie la gramajele mici. Din cate stiu nici o casa de parfumuri nu are mai putin de 30 ml. De obicei eu verific pe site-urile oficiale ale parfumurilor in ce forme si cantitati se fabrica. Altfel inseamna ca sunt falsuri. Cele de 5 ml sunt mostre de fapt... didi si cata http://picasaweb.google.com/DiasiCata |
Sunt si miniparfumuri la 15 ml, eu am cumparat Flowerbomb, am vrut mostra, dar nu aveau, uite de www.fragrancex.com/search/_stext_mini--perfumes--search_results.html" target="_blank">aici am cumparat eu.
Am sa-l rog sa aduca si gramaj mic, stiu ca intentiona acest lucru, exista o mare cerere pt asa ceva, eu am mai spus ca luam la 100 ml pt ca diferenta de pret e nesemnificativa, intre 100 si 50 ml, dar aveti dreptate, zac o gramada de parfumuri in dulap si am consumat de un degetel din fiecare

amira2 spune:
ciao! fete frumoase
eu cred ca daca insistam toate ,tipul se va stradui sa aduca si la gramaj mic; e direct interesat.
da, mi-am dat seama ca 5ml e esantion. asta vara la Paris ,am cumparat un Chanel si am primit un esantion de Délices de Cartier si unul pt barbati . un Guerlain(nu mai retin care).
despre Délices de Cartier se spune ca este ultra-feminin. mie nu mi s-a parut; chiar un pic dur la inceput, dupa care se mai imblanzeste.

amira2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Sunt si miniparfumuri la 15 ml, eu am cumparat Flowerbomb, am vrut mostra, dar nu aveau, uite de www.fragrancex.com/search/_stext_mini--perfumes--search_results.html" target="_blank">aici am cumparat eu. Am sa-l rog sa aduca si gramaj mic, stiu ca intentiona acest lucru, exista o mare cerere pt asa ceva, eu am mai spus ca luam la 100 ml pt ca diferenta de pret e nesemnificativa, intre 100 si 50 ml, dar aveti dreptate, zac o gramada de parfumuri in dulap si am consumat de un degetel din fiecare ![]() |
fiind direct interesata de Flowerbomb, am intrat ,dar nu am vazut mini parfum la el.

amira2 spune:
o sa patesc cu parfumurile, la fel cu hainele. le imbrac de 2-3 ori dupa care zac in dulapuri .

danamiha spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui amira2
fiind direct interesata de Flowerbomb, am intrat ,dar nu am vazut mini parfum la el. |
S-a vandut

amira2 spune:
m-am jucat putin si am intrat pe fragrantica si daca imi alegeam un parfum ei ma trimiteau la amazon.com sau ebay.
ce este cu amazon asta? e ceva serios sau cu dureri de cap?!?

danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira2 o sa patesc cu parfumurile, la fel cu hainele. le imbrac de 2-3 ori dupa care zac in dulapuri . |
Cum sa zaca in dulap, vrei sa le pape moliile?

Eu ce nu port dau, cam la 3 luni fac ordine si daca nu am purtat haina respectiva, o dau, chiar daca haina arata bine si imi este buna. Prietenele mele abia asteapta, chiar azi mi-au spus ca vor face o lista de asteptare