Un abecedar va rog!
Buna ziua mamicilor,am o mare rugaminte la voi!
Am un baietel de 7ani si merge la scoala in Franta pentru ca suntem aici de 2ani si incerc sa fac rost de un abecedar romanesc,caut pe google de vreo 2ore si nu gasesc nimic sa descarc.Va rog mult daca cunoasteti vreo adresa de unde as putea sa descarc si eu un abecedar sau alte manuale romanesti ptr copiii de clasa I sa-mi spuneti si mie.Sau poate are cineva un abecedar scanat si mi-l poate trimite?
Multumiri anticipate!
Raspunsuri
andreea25c spune:
Multumesc mult ptr raspuns,dar cautam un abecedar cum e la scoala...nu doar alfabetul,ma interesau lectiile si ce mai invata copiii la scoala in Romania ptr ca mi-as dori sa il pot tine la curent mai mult...Aici au alt sistem de invatat,invata mai mult pe derost si nu prea imi place dar n-am de ales!
filofteia spune:
Nu gasesti asa ceva, decat sa cumperi.
Poate are cineva timp sa scaneze un abecedar, caci este destul de mare.
abramburika spune:
Nu ai pe nimeni in Ro sa-ti cumpere un abededar si sa ti-l trimita?
Ce fain e site-ul dat de andushca!!! MUltumim!!!
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ni-na spune:
Incerc eu sambata sa iti trimit un e-mail cu el scanat(sunt de munca si am si gaza la mine),insa pot scana alb negru.De ai alta oferta anunta-ma .Aaaa,sa imi dai o adresa.
Nicoleta
andreea25c spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.Din pacate nu are cine sa-mi trimita iar de cumparat am gasit un site dar nu prea am incredere in el,are plata cu carte de credit dar nu are o conexiune securizata si plata nu se face online...Nicoleta daca poti si ai timp sa scanezi esti o draguta !Adresa mea de email este andreea25c@yahoo.fr
Multumesc inca odata!
ni-na spune:
Atata timp cat nu ai raspuns,inseamna ca nu iti mai trebuie.Oferta pica,deoarece in timpul saptamanii nu pot lasa copilul fara abecedar pt a-l lista.
andreea25c spune:
Multumesc oricum ,din pacate nu pot intra zilnic pe net ptr ca nu am internet la mine acasa,asta e.
La Multi Ani tuturor mamicilor si un 8 Martie frumos!