Un abecedar va rog!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

L-am trimis prin e-mail.De il mai doreste cineva,il am scanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25c spune:

Iti multumesc si aici pe forum,ca sa stie toate fetele ca ai o inima mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eye-excel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea25c

Buna ziua mamicilor,am o mare rugaminte la voi!
Am un baietel de 7ani si merge la scoala in Franta pentru ca suntem aici de 2ani si incerc sa fac rost de un abecedar romanesc,caut pe google de vreo 2ore si nu gasesc nimic sa descarc.Va rog mult daca cunoasteti vreo adresa de unde as putea sa descarc si eu un abecedar sau alte manuale romanesti ptr copiii de clasa I sa-mi spuneti si mie.Sau poate are cineva un abecedar scanat si mi-l poate trimite?
Multumiri anticipate!

As fi vrut sa-ti dau mesaj personal, PM - se poate activa la profil ca sa primesti numai tu mesajul. Poate totusi le foloseste si altor mamici - uite aici
www.abecedar.com/parinti.html

Te descurci tu de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

E dragut abecedarul electronic,insa cam simplist fata de ce fac copii nostri in tara.

Zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LILIMAR spune:

Eu cred ca mai am abecedar baiatului meu. Daca te mai intereseaza ti-l pot trimite prin posta. E in stare buna si nu e f. vechi, baiatul meu clasa IV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopaula spune:

Locuiesc in Israel si as vrea sa am un abecedar petru fata mea. Am inteles ca cineva il are scanat . as putea sa-l primesc la kopaula@gmail.com?
sau poate cineva stie cum as putea sa cumpar din romania manuale scolare si sa le primesc in Israel
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tasalu spune:

Buna ziua, am devenit membra doar citeva zile cu Forumul despre copii. E foarte ben se de ajutor. Eu am aceiasi problema . Caut un abecedar dar nu pot gasi . Noi traim in Anglia, si vreau ca baietelul nostru a invete limba romina si nu numei engleza . As fi vrut sa ma ocum cu el acasa dar nu am literatura. Nu stiti de unde as putea sa gasesc un abecedar?

Mersi

Mergi la inceput