Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

macacila, monica, creata, doro

sa veniti cu vesti bune fetelor de la eco!!

cat despre interactiune .. eu zic ca nu ducem lipsa si nu ati ramas fara raspuns. eu, in masura in care ma pricep si am trecut prin situatia respectiva, va raspund.

de ex, monica eu am spus ca am facut DT si nu TT. asta la recomandrea doctorului, nu de capul meu. si acum tot DT voi face.

legat de mare si soare .. apa sa nu fie rece iar ptr expunerea la soare (exclus in orele interzise) multa crema de protectie solara!

marianaa analizele acelea trebuie facut imediat ce afli de sarcina .. asta, ca Doamne fereste daca e vreo problema sa se poate face o intrerupere de sarcina ..

selene imi pare rau .. chioar nu am auzit de dr albu .. da o cautare pe google sau chiar aici in forum si vezi ce rezulta.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica, merci, esti atenta ca de obicei, cred ca am ratat mesajul respectiv
de asta oricum aveam grija, nu stau la pranz la plaja, nu intru in apa f rece, ma dau cu solutii....si oricum nu cred ca voi suporta sa stau f mult in caldura de pe plaja, dar ma gandeam ca o ora - doua acolo...n-o sa ma pot abtine

de DT nici eu nu stiu ce sa zic, dr mea mi-a recomandat direct TT, nici n-a pomenit vreodata de DT, si nici eu n-am intrebat...m-am hotarat sa am incredere in ea pana la capat

a, inca o problema....ieri cand am fost la med de fam si i-am zis ca am inceput tratament cu antibiotice, m-a certat ca de ce n-am sunat-o si pe ea, ca ma punea sa repet urocultura si exudatul si la alt laborator, ca se intampla sa fie gresite rezultatele......eu una nici nu m-am gandit la posibilitatea asta, sincer...voua vi s-a intamplat?? stiu ca mai povesteati cate ceva, dar legat de analize mai complexe, nu de o simpla urocultura sau un exudat ...
ma rog, intr-un final m-a linistit si ea ca nu afce rau augmentinul, doar ca e posibil sa-l iau degeaba

va a fata, ca s-a intors sefu la birou

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna
Ancutzam, bine ai revenit !
Nu te-am mai vazut de mult tare…Mai zi-mi o data la ce dr mergi ?M-as inscrie si eu la unul in oras, cine stie, poate e nevoie sa nasc aici…Poate ne vedem la maternitate…

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mariaana eu merg la dc Munteanu sincer si eu am stat mult pe ganduri pana sa imi aleg un doctor aici. Dar sincer de cate ori am mers la ea ma facut sa ma simt minunat. Plus ca mi-a dat nr ei de tel sa o sun in caz de ceva si a specificat sa o sun pana raspunde. Asa ca sincer merg pe mana ei. In schimb pentru morfo voi merge la Bacau.
Eu sincer sunt din Bicaz si acolo am stat 18 ani dupa care am plecat la galati si nu prea stiu cum sta treaba cu dc din Piatra Neamt. Insa si eu de cand m-am intors toata lumea mi-a spus numai lucruri rele. Eu una sper sa fie bine si sa vedem cum decurg lucrurile in viitot.
A si mie la 10+ mi-a zis ca bebe are 37mm suntem bine asa?
Doctorita a spus ca suntem perfecti eu stiu acuma.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Si acuma sa scot si eu agitatele pentru fetele care merg azi la doctor

Fetelor va astept cu vesti bune si va tin pumnii

si eu cei drept intru mai greu pe forum din lipsa de timp dar va citesc cat de des pot si poate uneori nu raspund ca nu prea stiu ce as putea spune si desi spunea cineva ca e timida dar trebuie sa isi invinga teama ei cred ca si eu ar trebui sa fac la fel.

la toate burticutele

na ca acum am "tastarita" si nu ma mai pot opri

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Monica , te asteptam cu vesti de la T !
Mie mi-a zis sa-mi fac programare la eco morfo la 14 sapt .

9 +

bebe

Mergi la inceput

Cristina, am inteles ca de plaja s-a mai zis, dar de dr Albu mi-a zis doar Creata ca nu e printre corifei, dar....asta nu inseamna ca nu e bun....ma gandeam ca poate una din voi a auzit ceva concret despre dansul.....

Scuze, am uitat: multam pt raspuns

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

anaconda, am vazut mesajul tau in cele din urma. Din pacate am o viroza urata si sunt acasa mai mult in pat. Plus ca nu am avut net de dimineata. Raspunsul este: nu stiu cina anume face amniocenteaza. Dr. T nu mi-a dat de inteles ca mi-ar face-o altcineva. A zis doar ca o facem dupa saptamana 16. Cat despre DT si TT el nu mi-a zis nimic. dar astea se fac premergator amniocentezei. Daca ies bine, nu o mai faci... De vreme ce eu fac amnio oricum, de ce as mai face D sau TT?? Asa mi se pare mie logic...

Niste pentru ecografistele de azi.

Cat despre mers la plaja, mie asta-vara mi-a zis dr. T:" daca ai bani te duci, daca nu - stai acasa!" Tipic. Subscriu si eu la cele spuse: nu se sta in soare puternic, se foloseste oricum crema cu factor de protectie imens (cel mai mare), fara apa rece si fara valuri puternice ca il lovesc pe BB. Plus ca soarele este benefic pentru sinteza de vitamina D (ultravioletele), care stiti si voi ca fixeaza Ca. Deci, e de bine!! Insa, sa nu uitam ca fiecare dintre noi "simte" diferit soarele, asa ca trebuie sa avem grija. Si mie mi-e bine la soare, dar n-am mai stat pana acum in format extins, la 3 in 1 chiar, si nu stiu cum o sa imi fie.

dr. Albu nu este cel de la GeneticLab? La Parvu la Medsana pe 10 mai nu are nimeni nevoie, nu? Am intrebat mai demult. Ca o sa sun sa anulez programarea. Ma duc la Diagnosis la Pop pentru morfofetala de trimestrul II. Si la Iosup ca ma trimite Tutu.

Ma bag la pat ca mor de nas, gat, cap...Bine ca nu am febra.

12+
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Nu stiu de Geneticlab, eu am programare la AlcoSan....

multam tuturor pt raspunsuri!
m-am linistit, deja ma gandeam cum voi trece eu vara asta fara plaja, baie in mare....deci, cu maxima prudenta, se poate (ca de bani nu e vorba in cazul meu, nu degeaba m-am maritat la malul marii )

va pup, si chiar imi cer scuze daca n-am vazut ca mi s-a raspuns, v-am spus cum trebuie sa citesc eu pe forum, asa ca nu e de mirare ca imi mai scapa cate un mesaj....
pe de alta parte, eu sa stiti ca nu ma supar daca nu mi se raspunde, daca vad ca nu si nu, insist, pt ca sunt sigura ca nu e din rea intentie

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

imi dati si mie niste sfaturi in leg cu sarcina?....am numai 2 luni dar sunt atat de fericita ca voi avea un ingeras ...poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mimika , dar morfofetala de primul trim , la cate sapt te-a pus T s-o faci la Iosup ?

9 +

bebe

Mergi la inceput