Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mocacila

Eu mai eram... si mor de emotie..
Bafta si tie Monica!
10+

suntem alaturi de voi toate!Si tie .Bafta!

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mocacila

MangaGirl Sa sti ca si mie imi era o frica teribila de nastere. Si eu m-am uitat la toate filmuletele pe u-tube si ziceam ca eu nu mai nasc. Si apoi ziceam sa fiu curajoasa si ca o sa nasc repede si usor. Si asa a fost. Trebuie doar o gandire pozitiva si totul va fi bine

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monica, Mocacila, Creatava pe toate si bafta azi!!!Abia astept vesti de la voi!Da Doamne sa fie bine!Cred ca numai maine o sa apuc sa vad mesajele voastre, azi ma duc in privechi (asa se zice la noi) la buni...
Doamne ajuta-ne pe toate sa fie bine pana la capat!

KIKI 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, Mocacila, Creata si celalte fete care se duc azi la eco, bag fetele cu pampoane sa va danseze si cante!!!! (iar nu merg emoticoanele asta!!!!!!)
Mangagirl, nu stiu la ce filme horror cu nasterea te-ai uitat tu, dar asculta la mine, care am trecut de doua ori prin asta: nasterea este cel mai frumos lucru posibil, nu este nimic horror, este o minune!!!! Unii doctori si asistente fara inima pot face ca acest moment sa fie o amintire urata, din pacate! Dar daca ai langa tine oamenii potriviti, ai sa vezi ca o sa traiesti cel mai minunat moment din viata ta!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRUZTA spune:

Pentru monica, creata, mocacila succes si frutea sus.
Sa veniti numai cu vesti bune.
Sper ca v-am scris bine nik-urile, dar si eu am emotii ca in seara asta e primul echo si pentru noi....
Pt fiecare burtica cate o si o
Gargarita mica de 6+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluca, parca mi-ai luat vorbele din ...tastatura privitor la interactivitatea forumului....
si eu intru doar de la munca, si de obicei am destule pagini de recuperat (mai ales lunea ), si unde vad ca pot ajuta, raspund in masura in care ma pricep si cred ca nu spun tampenii....si tot din cauza ca sunt la munca, si cu monitorul spre biroul sefului trebuie doar sa mai arunc cate un ochi, si nu pot citi mesajele in liniste incat sa retin chiar tot ce s-a scris si sa pot fi empatica cu toata lumea....

si eu am fost in situatia de a nu mi se raspunde la intrebari, deci cu ocazia asta revin cu unele dintre ele:
- ce restrictii stiti voi ca exista pt plaja/baie in mare
- de dr Albu chiar n-a auzit nimeni??

pe de alta parte, am mai zis-o si o repet, atunci cand m-am trezit cu E.coli si stafilococ, mi-au raspuns multe fete si chiar m-au linistit...

pt fetele cu controale azi! asteptam numai vesti bune!

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

fetele!!!

Si eu merg azi la dr pentru eco de 12 sapt...si probabil zilele urmatoare o sa fac si DT...sau poate chiar maine. Sunt moarta de emotie...n-am dormit toata noaptea.

N-am mai apucat sa scriu.

Kiki-condoleante pentru buni

Monica, Mocacila Creata - tin pumnii la eco

Maine povestesc tot

Doro 11+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doro si pt tine

selen, ti-a raspuns cineva cu marea, nu mai stiu cine si ti-a spus ca ai voie la apa si soare dar sa nu fia apa rece, completez si eu ca sa nu fie valuri iar cu soarele e chair indicat dar nu la orele pranzului

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

fetele!!!

Si eu merg azi la dr pentru eco de 12 sapt...si probabil zilele urmatoare o sa fac si DT...sau poate chiar maine. Sunt moarta de emotie...n-am dormit toata noaptea.

N-am mai apucat sa scriu.

Kiki-condoleante pentru buni

Monica, Mocacila Creata - tin pumnii la eco

Maine povestesc tot

Doro 11+ si Eva Maria (28.04.2005)

Bafta si tie!Sa ne zici maine totul!

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Doro, bag pampoane si la tine, ca acum merg emoticoanele!
Selene, eu stiu ca ti s-a raspuns referitor la dr.Albu si la plaja.
De Albu eu stiu ca e foarte bun ecografist, dar parca tot de Herghelegiu am auzit mai multe.
Plaja stiu ca ai voie sa faci, dar nu exagerat. Te dai cu multa crema si eventual cu costum intreg, sa acopere burtica. Cu intratul in apa nu stiu sigur, dar parca zicea cineva ca daca nu prea rece e OK.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput