Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

imi dati si mie niste sfaturi in leg cu sarcina?....am numai 2 luni dar sunt atat de fericita ca voi avea un ingeras ...poop

De ce fel de sfaturi ai avea nevoie? Intrebari concrete?

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Cristina, cum te descurci fara Andrei? Cand te duci sa-l iei? El cum se descurca la mama ta?

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Fetele din iasi, deja ati facut programarea pt. eco morfo-fetala ? Thx !

Inca nu m-am programat, dar sigur nu cred ca va fi o problema sa ajung la Iliev pentru asta. Eu abia trebuie sa ma programez la echo de pliu nucal sapt. viitoare... mai e mult pana la morfologica adevarata.

Ramona

Bebita din burtica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Buna dimi, burtici de mamici!
sweet_angel si coras, din pacate te poti confrunta cu diferite simptome in cazul unei opriri din evolutie a sarcinii sau ea poate fi complet asimptomatica pana la un punct. Dar de obicei intai dispar semnele obisnuite de sarcina pt ca organismul nu mai produce hormoni pentru bebe. Apoi organismul se poate manifesta diferit in incercarea lui de a respinge "produsul neviabil" (intr-un limbaj cinic, as zice): sangerari, dureri de mijloc, contractii care pot duce chiar la avort spontan. Nu luati ceea ce spun ca date teoretice pt ca nu sunt din pacate decat fapte preluate din propria experienta. Speranta mea este ca nimeni sa nu se mai confrunte cu acestea!

offfff dupa ce am citit mesajul tau sunt si mai disperata....de n-as fi fost aici......dar gata mi s-a pus pata.....maine vb sa-mi fac o programare de urgenta la un consult......
ps.m-ati speriat rau de tot

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Raluca, parca mi-ai luat vorbele din ...tastatura privitor la interactivitatea forumului....
si eu intru doar de la munca, si de obicei am destule pagini de recuperat (mai ales lunea ), si unde vad ca pot ajuta, raspund in masura in care ma pricep si cred ca nu spun tampenii....si tot din cauza ca sunt la munca, si cu monitorul spre biroul sefului trebuie doar sa mai arunc cate un ochi, si nu pot citi mesajele in liniste incat sa retin chiar tot ce s-a scris si sa pot fi empatica cu toata lumea....

si eu am fost in situatia de a nu mi se raspunde la intrebari, deci cu ocazia asta revin cu unele dintre ele:
- ce restrictii stiti voi ca exista pt plaja/baie in mare
- de dr Albu chiar n-a auzit nimeni??

pe de alta parte, am mai zis-o si o repet, atunci cand m-am trezit cu E.coli si stafilococ, mi-au raspuns multe fete si chiar m-au linistit...

pt fetele cu controale azi! asteptam numai vesti bune!

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Eu am evitat sa fac plaja, desi nu este interzis. Trebuie sa eviti orele de varf si daca stai la plaja e de dorit sa acoperi burtica. Poti sa faci si baie numai sa nu fie apa prea rece.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008
M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!

Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj...

Asta a fost! A fost frumos, recunosc, este incredibil sa fii insarcinata! Sunt alaturi de voi si va voi face galerie cand vine perioada cu nasteri!

Va imbratisez si va doresc sarcini usoare si fara probleme in continuare!

Sa ne revedem cu bine si sa va anunt ca asteptam din nou un copilas!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Nu pot sa cred ca ti s-a intamplat asa ceva Mi s-a rupt inima cand am citit mesajul tau. Acum cred ca esti deja in spital si poate vei citi mai tarziu mesajul meu. Sper doar sa simti din nou bucuria unei noi sarcini cat mai curand (dupa ce te refaci bine si afli cauza opririi din evolutie). Dumnezeu sa iti dea puterea sa treci mai usor peste asta
M-ai pus si pe mine pe ganduri (stii ca am avut si eu niste scurgeri maronii) si cred ca ma voi programa ceva mai devreme pentru echo de pliu nucal.

Ramona

Bebita din burtica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce ma fac????
Mi-e rau...imi vine mereu sa vomit...

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel
offfff dupa ce am citit mesajul tau sunt si mai disperata....de n-as fi fost aici......dar gata mi s-a pus pata.....maine vb sa-mi fac o programare de urgenta la un consult......
ps.m-ati speriat rau de tot

Vai, departe de mine gandul de a te speria! Mai bine linisteste-te, stii ca atunci cand citesti despre tot felul de boli si simptome ai impresia ca le ai pe toate. Daca insa esti ingrijorata, fa programare si mergi la eco ca sa te asiguri ca e totul ok. Fii curajoasa, ai sa razi pe urma de sperieturile astea!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mocacila

Tocmai m-am intors si eu de la control. Mi-a stat inima pana a deschis medicul gura sa zica ceva... Mi se parea ca se dilata timpul.. Slava Domnului, bebe "teoretic" e bine.. Ii bate inimioara, se misca.. Nu a vrut sa stea intr-o pozitie ca sa il masoare bine dnl dr.. Am spus teoretic pt ca l-am intrebat pe dr daca e bine si a zis "pot sa spun numai ca e in evolutie". Restul de informatii le voi afla doar dupa ce fac prima ecografie la un eco performant, in saptamana 12-13.. Prevad o asteptare grea.. Acum sa vad unde reusesc sa ma programez.. Cam asa cu mine. Sunt usor dezamagita ca nu stiu cat a mai crescut.. Ramane credinta in Dumnezeu, sa mi-l aiba in paza pe micutul meu.. Va pup pe toate cu drag
Mocacila 10+

Bucura-te ca e bine, ca evolueaza, oricum la varsta aceasta a sarcinii e mare cam cat un bob de fasole... deci nu iti inchipui ca e cine stie cat. Pe ecran e mai mare, realitatea e alta. Stii cand conteaza greutatea, inaltimea etc.? Abia mai tarziu... prin trim. II cand stii ca mai ai putin si trebuie sa il nasti, iar ideal ar fi sa ia cat mai bine in greutate ca sa aiba cat mai multe sanse de a fi sanatos si plin de viata.

Ramona

Bebita din burtica 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ce ma fac????
Mi-e rau...imi vine mereu sa vomit...

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Trebuie sa te hranesti dupa alte principii in perioada asta "gretoasa":
  • mananca ceva de cum te trezesti, nu astepta pt ca greata apare repede dupa trezire'
  • rontazie tot timpul cate ceva, pe multe dintre noi ne ajuta crackersii sarati
  • nu manca mancaruri grele si urmareste ce iti provoaca greata ca sa eviti (aici intra si mirosuri, nu doar gusturi)
  • incearca bauturi acidulate, e posibil sa-ti taie greata - tip cola
  • sa ai la indemana gustari din fructe pe care sa le mananci des, atunci cand simti ca te ia greata
  • incearca sa-ti iei gandul de la greata, uneori si psihicul ajuta

Multa bafta si gandeste-te ca asta nu dureaza, si ca pe urma te vei putea bucura in voie de bucuriile sarcinii. Sper sa te ajute cele de mai sus.

Mergi la inceput