Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata fetelor!
Am reusit sa intru si eu azi sa va citesc...si sunt foarte trista pt Creata...nu mi-a venit sa cred...of Doamne...lasa bine ca o ai pe Mariuca langa tine, si sunt sigura ca Doamne iti va dariu un alt bebe cat de curandSuntem aici langa tine in contiunare!Bafta pe azi!
Sincer si eu am emotii parca de vreo sapt nu mai am simptome...decat pofta...sau mai bine zis foame...sper sa fie totul bine si cu bebeii mei.
Danangie, sorry ca ai trecut prin experienta aceea groaznica...Va fi bine ai sa vezi!
Mocacila, bine ca se dezvolta bebe ok...bafta pe cand mergi din nou la eco...si eu zic ca totul e ok (asa face si gine al meu...e foarte tacut cateodata de ma sperie)
Pazza, e foarte bine ca esti mamica tanara...si eu mi-am dorit copilasi si mai devreme...dar nu a fost sa fie pana acum...te felicit ca vei fi si tu mamaica in curand.
Azi implinim si noi 10 saptamani.Doamne ajuta-ne si pe mai departe!

KIKI 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

claudia pliculetul de biotics poti sa-l pui in bibe cu laptic. eu asa faceam cat eva a luat antibiotic. un plic dimineata si un plic seara. protejeaza flora intestinala si regleaza si kkutza.

sanatate multa si tu da-i cu miere, lamai si ceaiuturi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

claucia gasesti la farmacie Biotics Baby, ca este si varianta pt adulti.
sunt niste pliculete pe care le dizolvi in apa, poti sa ii dai 2, 3 pe zi. eu ii fac si laptele cu apa in care am dizolvat biotics cand ia antibiotic. ajuta la refacerea si mentinerea florei intestinale.
este f important ca de fiecare data cand luam antibiotic chiar si noi sa luam asa ceva pt ca ne protejeaza mult.

sapt trecuta o prietena a ajuns la spital cu fetita ca nu mai vrea sa manance de 2 zile si facea scaun alb. abia terminase antibioticul si dr nu ii spusese nimic de protector si din gat si pana jos la putulica era mititica toata o rana. offff nici nu vreau sa ma gandesc cat a suferit...

Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sweet angel creata a avut dureri mari de spate si durere de burtica ca la ciclu., apoi a doua zi a observat pe tampon, firicele de sange maronii .. si restul il stiti ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Geagea, multumesc mult de raspuns si de aprecierele facute! La sarcinele precedente am mai luat in ultimele 2 luni fier ca-mi scazuse hemoglobina, iar cu gemenele mi-au dat numai iod si fier. Cum spuneam, aici in afara de iod nu-ti dau nici o vitamina pana nu-ti fac analize sa vada ca ai nevoie. Dar nu inteleg de ce e asa de important iodul asta, ca l-au toate gravidutele din spital.
Danagi, si fetita ta e f frumoasa, sa-ti traiasca! parerea mea e sa te asiguri ca antibioticul care il iei e permis in sarcina. Acum cu o zi in sus in jos nu cred ca mai conteaza asa mult. Eu mereu ma uit si pe prospesct si niciodata nu mi s-a intamplat ca dr meu sa-mi zica ca e ok, iar in prospect sa scrie pe dos. Infectia trebuie neaparat tratata. La prima sarcina am avut si eu o mica infecti si din cauza ei am avut contractii de la 27 de sap si am stat 5 sap in spital cu perfuzii non stop.
cristina, ma bucur ca ti-au placut fetele! Noi nu mai suntem asa tineri, in vara fac deja 35.
diamar,sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos! sunt f mandra de fetele mele dar sunt convinsa ca eram la fel de mandra si daca erau baieti. Sa stii ca acum chiar e bine cu fetele, ma descurc. Cel ma mult mi-a usurat viata faptul ca mi-am luat carnetul de condus asta vara. Pentru mine mult mai greu a fost cand au fost gemenele mici. N-am avut nici un ajutor si ele au fost preamature si m-am chinuit destul de mult cu ele, plus ca erau si primele si esti mai stresata la primul copil. Gemenele au 6 ani si cea mica face peste o luna 3.
Sabella, eu stiam ca e bine o perioada sa stai la pat pana isi revine placenta. Poate fetele iti pot da mai multe sfaturi. Oricum, repausul la pat nu are ce sa strice.
Creata, ma gandesc la tine si ma rog la DD sa fie totul bine. Daca faci cu anestezie toatala nu e chiar asa de rau si dupa o sa-ti dea calmante daca ai dureri. Cel mai greu e cu partea psihica.

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Dragele mele burtici,

am avut o perioada f. aglomerata, cu multe deplasari si am ratat multe din discutiile voastre, am recuperat ceva din urma...

Creata noastra draga, te imbratisez si ma rog lui Dumnezeu sa iti dea cat de curand un al doilea copilas scump

Cat despre mine, am avut oaresce emotii acum doua zile, cand m-am trezit cu o sangerare maronie. Am dat fuga la CMU sa vad ce se intampla. Din fericire bebe este ok, este activ, i-am auzit inimioara, i-a facut masuratorile necesare, nu ma pricep dar cred ca e vorba de analiza morfo-fetala, si totul e ok. Era vorba de un hematom care spunea doctorul ca se elimina si care nu pericliteaza sarcina. Oricum mai trebuie sa iau utrogestan inca 10 zile. Am tras o sperietura de zile mari, dar dupa ce l-am vazut pe bebe si am primit linistiri de la dr. am intrat intr-o stare de euforie

Va pup cu mare drag pe toate, imi este greu sa tin pasul cu voi, dar asta nu inseamna ca ma straduiesc si va citesc cat pot de mult

dana cu bebe de 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dragelor bine v-am regasit la o {cafea] sau poate un ceiutz ori o cana maaare cu laptic

Eu personal va raspund in masura in care am informatia necesara, am timpul sa o postez si mai ales dispozitia sa o impartasesc. Perioada asta de prim trimestru e cam cu multe suisuri si coborasuri: unele dintre noi sunt mai sensibile, vor mai multa atentie, unele debordeaza de energie si ar rasturna muntii, altele dorm pe ele de somn, altele sunt cu greata si voma si numai chef de viata nu au... samd.
Oricum cred ca ne-am alaturat acestui nucleu tocmai in dorinta de a gasi un sprijin, o informatie, un loc in care sa ne spunem oful etc. Nu exista un grup mare de oameni in care sa nu existe si pareri contra, asta e imposibil, dar important este ca noi sa acceptam si o alta parere, sa fim mai tolerante si mai deschise unele cu altele.
Eu vin cu experienta de la aspirante (unde am stat nesperat de putin), si de la odiseea fulguletilor de nov. 2006 si cred ca va pot si fi folos cu cate ceva. Prieteniile virtuale de la fulguleti s-au transformat in oameni, chipuri si prietenii adevarate.
Tot din aceste experiente va spun ca mai exista si oameni care aleg sa se desparta de grup (ca si asta e la fel de normal) doar ca pot sa o faca mai mult sau mai putin elegant... si acest lucru nu este de dorit.
Tot ce imi doresc este sa ajugem sa traim emotia nasterii fiecarui copilash nascut in aceasta odisee si sa ne fim alaturi una celeilalte cu bune sau cu rele
Si cu asta inchei acest subiect ca m-am intins cam multisor.

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si eu am fost in situatia de a nu mi se raspunde la intrebari, deci cu ocazia asta revin cu unele dintre ele:
- ce restrictii stiti voi ca exista pt plaja/baie in mare
- de dr Albu chiar n-a auzit nimeni??

Stiu ca pielea se pigmenteaza mult mai usor in sarcina (unele dintre noi poate vor avea pe fata cloasma sau masca gravidei) asa ce expunerea directa la soare mai ales in orele de varf nu se recomanda. Pe pielea expusa direct in soare trebuie folosite creme de protectie solara cu factor cat mai mare de protectie. Nu mai retin exact, dar stiu ca al caldura excesiva tensiunea arteriala scade, si cele care se stiu deja cu tensiune mica nu ar trebui sa se expuna la caldura. Pe urma mai este si deshidratarea de care trebuie sa avem grija (trebuie baute multe lichide, eventual imbogatite cu saruri de hidratare).
Despre baie in apa marii... daca stii ca totul e ok, colul inchis etc. nu cred ca sunt motive pentru care sa nu te poti balaci libera in apa. Doar sa nu fie prea rece... ca atunci racesti...

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna dimi, burtici de mamici!

Imi incep mesajul azi cu sufletul greu pentru creata: iti doresc recuperare grabnica, consolare si curand o noua fericire! Suntem alaturi de tine!
danangie, totul e bine cand se termina cu bine! Dar si mai bine ar fi daca ai afla ce ti s-a intamplat exact, ca sa stii sa te feresti de recurenta.
danutzu, bine ca ai trecut cu bine peste semnele ingrijoratoare si ca bebe e bine!
vik, bine ar fi sa-ti iei niste sutiene de maternitate, sunt croite mult mai comod, dandu-ti si spatiu de crescut.
claucia, bine ca Alessia se simte mai bine, ce usurare! Acum e momentul sa te ocupi si de tine, asa ca insanatosire rapida!
sweet_angel si coras, din pacate te poti confrunta cu diferite simptome in cazul unei opriri din evolutie a sarcinii sau ea poate fi complet asimptomatica pana la un punct. Dar de obicei intai dispar semnele obisnuite de sarcina pt ca organismul nu mai produce hormoni pentru bebe. Apoi organismul se poate manifesta diferit in incercarea lui de a respinge "produsul neviabil" (intr-un limbaj cinic, as zice): sangerari, dureri de mijloc, contractii care pot duce chiar la avort spontan. Nu luati ceea ce spun ca date teoretice pt ca nu sunt din pacate decat fapte preluate din propria experienta. Speranta mea este ca nimeni sa nu se mai confrunte cu acestea!

Nu mai stiu cui voiam sa-i mai scriu dar ca sa nu pierd mesajul il trimit asa si mai revin.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

sweet angel creata a avut dureri mari de spate si durere de burtica ca la ciclu., apoi a doua zi a observat pe tampon, firicele de sange maronii .. si restul il stiti ..

multumesc de raspuns.
de fapt nici nu tr sa mai scriu mesajul ala.dar cum sunt cam ...mai tarziu mi-am dat seama ca era deja dat raspunsul......oricum multumesc inca odata.
ce e haios....in ultimul timp toata lumea se grabeste sa dea cat mai multe raspunsuri.....v-au cam activat fetele la inceputul acustui capitol
ps.cam nasoale durerile alea de spate.....si eu le am de cateva zile si sunt cam speriata.....si in situatia mea......
si mai speriata sunt pt ca de ceva timp nu mai am greturi sau stari de voma,nu ma mai dor sanii, in schimb nu am pofta de mancare.....si de aseara ma doare capul ingrozitor.
sper sa nu fie nimik .......dar tot sunt speriata........cam multe fete au pierdut samburei in ultimile 2 saptamani

8+

Mergi la inceput