Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Creata, imi pare enorm de rau pentru tine!!!!! Imi pot imagina ce e in sufletul tau...Incearca sa fii tare, ai pentru cine merge mai departe! Sunt sigura ca alt bebe o sa vina curand in viata voastra, sunteti o familie superba si meritati sa fiti fericiti!
Si mie imi pare rau ca o sa ne parasesti... Are dreptate Gegea, esti o persoana extrem de simpatica si placuta, mi-ar fi placut sa fim prietene!
Eu am trecut printr-un chiuretaj cu anestezie locala si nu mi s-a parut deloc dureros. A durat 5 minute. SI nici dupa aceea nu am avut dureri sau sangerari mari. Dar sarcina mea era putin mai mica, la tine s-ar putea sa fie mai complicat. De aceea, insista sa-ti faca anestezie generala. Nu are rost sa suferi! O sa ma gandesc la tine maine, sa treci usor peste tot!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MANU vitaminele oricum contin acid folic.Dar cumnata mea...care in sarcina se ingrasase enorm, la un momnet dat a intrerupt vitaminele si a continuat totusi cu acid folic.Toata sarcina. Tu ai 3 copii? Fetitele..ptiuuuuuuu ce frumuseti!! Mama mama! Ptiu sa nu fie de deochi. Printese adevarate! Sa te bucuri de ele!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Mocacila, felicitari pentru vestile bune!
Manu, cel mai bine ar fi sa iei vitamine prenatale, care contin si acid folic. Si pe perioada sarcinii si pe perioada alaptarii. De acid folic nu am auzit sa se ia decat in primul trimestru, pana se formeaza organele lui bebe. O sa ma uit si eu pe pozele tale putin mai tarziu!
Gegea, nu stiu sa te ajut cu pozele! SI eu am tot pe webshots, dar mie mi le-a afisat in ordine.
Danangie, eu zic sa iei augmentinul! Stiu ca e permis in sarcina. Cred ca mult mai mult rau ii poate face lui bebe o infectie in abdomen decat antibioticul. EU in locul tau nu as mai sta nici o secunda pe ganduri.

POZE

Mergi la inceput

Manu, ai niste papusele ABSOLUT SUPERBE!!!!! Nu stiu, nu am cuvinte sa-ti spun cat de mult m-au impresionat pozele tale! Si voi sunteti atit de tineri, o familie minunata!!!! Felicitari din tot sufletul!

POZE

Mergi la inceput

CRISTINA mie mi-e frica de antibiotice.....off nici nu stiu ce sa fac...m ai stau pana maine la 11,10 cand ma duc la doctorita mea....stiu ca tre' sa tratez inflamati asta.....ma si streseaza.....maine vad ce -mi spune doctorita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Manu, m-au facut fetele curioasa si m-am uitat si eu la poze. Ai niste scumpele de fete si imi doresc si eu ca samburelul meu sa fie fetita. Asa mi-am dorit si la prima sarcina si nu a fost sa fie, dar e foarte bine si baiat. Ce varsta au, cum te descurci cu 3?

9+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara.

creata2008 imi pare nespus de rau pt pierderea bb.., stiu ca este greu, ne rugam sa treci peste aceasta tragedie, Mariuca si stoul vor fi langa tine..Dumnezeu te va ajuta si va veni si bebele 2..

manu am vazut si eu pozele cu cele 3 printese.., se vede ca sunteti o familie fericita.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

adriana m eu azi am repetat ex de urina si urocultura (la primul ex mi-a iesit ca am infectie urinara), Luni voi afla rezultatul..dupa aceia voi vedea ce imi va prescrie Dr sa i-au..te voi anunta ce imi va da, anitbiotice sau altceva..

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

MOCACILA cu calciu sunt ok...limita maxima era 10 si eu aveam 10,1.

CORAS stai linistita. Si eu cand ma intindeam simteam cum m atrage ceva in burta.Cica asa se intampla. Cred eu ca marindu-se uterul tendoanele sunt mai sensibile si cam simti schimbari acum in uter. Cat despre balonari si gaze, iarasi e normal. Tranzitul intestinal, metabolismul acum e mai lent si de asta de balonezi asa mult. Cateva sfaturi, inainte sa mananci bea un pahar cu apa rece ca ajuta la digestie.....nu manca fructele ziua ci seara inainte sa te culci....sau nu manca fructele imediat dupa masa ci intre mese, si sa fii atenta ce mananci...de exemplu, rosiile, varza, muraturile, varza alba, strugurii provoaca gaze, balonari. Chiar si bauturile gazoase provoaca balonari.

Mergi la inceput

GEGEA chiar sunt si eu curioasa cum se aranjeaza pozele...ca lamine e o harababura...si as vrea sa mai triez ceva......daca afli sa-mi zici si mie,da? Plsss

Mergi la inceput