Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Manu, m-au facut fetele curioasa si m-am uitat si eu la poze. Ai niste scumpele de fete si imi doresc si eu ca samburelul meu sa fie fetita. Asa mi-am dorit si la prima sarcina si nu a fost sa fie, dar e foarte bine si baiat. Ce varsta au? 9+ si mamica strengarului David 25.05.2007 |
Gemenele au 6 ani, iar cea mica 3 ani..sper ca am retinut bine..
ALBUM
1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA
danangie spune:
Fetelor eu la Alessio am facut doar DT.Practic se analizeaza doua valori din sange: Free beta hCG si PAPP-A. Aceste valori trebuiesc comparate impreuna cu ecografia TN. Adica se masoara pliul nucal si deci se ia rezultatul valorilor de sange cu rezultatul pliului nucal(cat masoara....trebuie sa masoare pana in 3 mm) si pe urma se ia si varsta mamei si gata...se uita la niste valori standard si vad daca exista vreun risc de sindrom down sau vreo alta anomalie.
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
Fetelor acum ca sunteti gravide....va mai vopsiti cu vopsea normala?? Am o maree problema eu. Eu ma vopsesc blonda si in sarcina cu Alessio mama ce de culori am avut in cap pana sa gasesc vopsea ok fara amoniac.....doar ca nu era culoarea mea de ani de zile.....acum din nou aceeasi problema. Stiu ca multe fete au continuat sa se vopseasca cu vopsea normala.....voi cum faceti??
danangie spune:
Wowwww am 4 STELUTEEE!! COOL!!
cristina_ana spune:
Danangie, si eu am fost blonda la sarcina trecuta si a fost intr-adevar o mare problema vopsitul. Eu m-am facut cu L'oreal Casting, care nu are amoniac, dar blondul nu prindea la radacina si aratam oribil. Acum, de catgeva luni m-am vopsit castaniu si asa o sa si raman, ca imi sta muuult mai bine. Si tot cu Casting o sa ma vopsesc. Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, eventual sa te faci un blond un pic mai inchis pana dupa nastere, tot cu o vopsea din asta, fara amoniac. Macar sa nu se mai cunoasca prea tare radacina.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE
sabella spune:
Buna fetelor,
eu sunt noua pe forum, am mai scris insa mesajele mele apar tarziu.
Sunt o viitoare mamica cu probleme pentru ca am dezlipire de placenta (2cm).De 2 saptamani am scurgeri maronii foarte inchis, nu constant si nu abundente. Doctorul meu spune ca este normal in cazul dezlipirii de placenta si ca aceasta se va alipi o data cu cresterea fatului.A mai precizat ca nu este nevoie de repaus total, doar sa nu fac efort.
Ati putea va rog sa imi dati unele informatii, cat este de grava dezlipirea de placenta la 10 saptamani si ce urmari are aceasta?
Va multumes frumos.
Aici inca o data datele mele:
DN - 08:03:1981
UM - 11:12:2008
DPN- 17:09:2009
mary_07 spune:
Buna
Creata,imi pare f rau pt pierderea suferitaSa-ti dea DD cat mai repede un nou sufletel
Pazza,te-am intrebat si in capitoul anterior,dar probabil n-ai obs. , la ce dr. esti? Si eu am tot 20 de ani,si tot din ab
Fetelor!!!! Eu sunt extrem de speriata,mai ales acum dupa ce am citit ca bebe poate inceta din viata fara ca noi sa simtim nimicVa zisesm ca luni am fost la dr. si m-a apasat extrem de tare pe burta, ca dup-aia mi-au aparut 2 pete mici maronii pe chilot...si de atunci ma cam doare burta Oare e posibil sa-l fi afectat pe bebe?????? Pls help,ca sunt disperata!!Maine il sun pe dr. meu,sper sa ma poate primi dupa-masa
Poze cu noi
12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)
delia79 spune:
Creata, nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pentru pierderea ta . Te rog sa ai grija de tine.
Fetelor si pe mine m-a apucat frica citind ce i s-a intamplat Cretei. Tot asa am patit si eu data trecuta ... aceleasi simptome descrise de ea . Ma dispera faptul ca nu pot sa fac ecografie cand vreau eu, macar sa ma mai linistesc. Urmatoarea programare e pe 12 martie, dar dr. mea nu are ecograf. Ufff... abia pe 19 ma duc si eu la DT. Sper sa nu-mi pierd mintile pana atunci.
Ma duc sa mananc ceva ca mor de foame.
va pup dulce
azi am implinit 10 sapt, deci mergem spre 11
10+
in curand mamy de bb scump
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaanna Mocacila, ai dreptate.Si eu constatasem saptamana trecuta ca nu imi raspundea nimeni...Si atunci ma intrebm la ce bun sa mai scriu, daca nu intereseaza pe nimeni, nu imi da un sfat, chiar si o tampenie de raspuns. E nevoie, intr-adeva de mai multa comunicare intre noi . |
buna fetele .....o zi frumoasa si plina de bucurii
referitor la faptul ca nu prea raspunde lumea la mesajele noastre.....parerea mea e ca nu-i chiar asa......dar e doar o parere.....fara suparare.........eu cred ca la cat de mult se scrie si la cat de multe suntem.....uneori citesti ore in sir sa recuperezi si uiti cine ce-a scris si cui sa mai raspunzi.........eu in ultimul timp citesc 1-2 pag si raspund ca altfel nu fac fata(de ex de ieri cand am intrat ultima data si pana acum deja s-au scris 12 pag.....enorm de mult mi se pare).
8+