Mamici si burtici din BAIA MARE (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

'neatza, va invit la o fierbinte sau un ceai, capucino sau chiar un pahar de lapte (ca eu asta o sa servesc)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

"Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare
a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!"

Buna dimineatza de la noi cu mici intarzieri!stiu ca am lipsit cam mult dar am avut un weekend aglomerat!sambata am iesit umpic cu pitica si cu fratelo geaman prin parc apoi am mers la Mara la un suc cat timp taticul era acasa si facea mancare si curat!apoi a venit dumineca cand taticu' m-a tratat ca pe o regina!cu un buchet de flori dimineatza la prima ora (fugi sa-si spele masina) apoi cu o cafea si un mic dejun, apoi a stat el cu Amelia pana seara la 9 cand am ajuns eu acasa de la iesirea mea cu sorella si nepotzica mea tot la mara unde am beut vreo 3 cocktail-uri si am mancat la greu!cantarul arata azi dimi cu juma de kil mai mult na asta e!a fost 8 martie!apoi am venit acasa i-a facut EL baie la piti am culcat-o si ne-am pus pe prostioare! ca na a fost 8 Martie!cam asta a fost weekendul meu!si pentru ca sunt datoare cu un conspectzel, ia sa facem unul!

mihor cu intarziere dar te rugam sa ne scuzi ii uram Sofiei la multe, multe lunitze in continuare

clauco felicitari pentru Bogdi cel iubitor!abia astept sa aud si eu ce imi va zice si mie pitica la anu de 8 martie ! cum a fost la inot?sper ca a castigat!?

anca81 nu itzi mai face griji ca nu mananca Carla caci ai vazut ca a luat in greutate!las-o sa manance cat ii trebuie!nu-i trebe, mai mult ramane, vb aia, nu?! hai si rabdarica!cat despre wrap sau alte cele de carat eu una am renuntat demuuuult!cred ca am scoso de 2 ori in ...(am lapsus) si atat!si daca stiu eu bine nu recomanda nimeni sa duci mai mult de 10 kg indiferent de ce ar fi wrap sling sau ...(lapsus)in cazul sofiei e ok caci e micutza inca dar al lui Carla nu stiu, mai gandeste-te!

edit: marsupiu

alinamocanu welcome!si bafta muuuulta cu sarcina!doamne ajuta sa nu mai treci prin alte problemutze!

ana_mun felicitari lui Alex pentru ma-ma!ffff frumos cadou!!

dflavia oau ce chef ai tras tu acolo!super!oau ce dor mie si mie de un dans din ala de vreo 5-6 ore!bravo !cat despre mykids eu nu prea am ce sa vreau de acolo!jucarile nu sunt pe stoc!premergator am comandat de la Quelle, suport de baitza nu imi place cum arata acolo!poate data viitoare!

ancaurn multumim de cadou!ffff frumos scris!

malinka superbe cadourile baietzilor!!!doamne ce floare imensa ti-a daruit! si nu in ultimul rand multam de cofa!inca nu am inceput-o dar fug sa fac rapid una!am termninat de papat un bol de cereale cu laptic!

irlandeza nu trebuia sa ajungui prin zona noastra sau?!!??da-ne un semn

celelalte pe unde umblatzi!?ariana, mihatp, nikolletta, renataozana, olim, rodicamaries, mihaelutza dati-ne un semn!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ai de mine, Melly, ce te-ai mai chefuit, auzi tu, trei cocktailuri...ce-as mai bea si eu unul!
Flavia, ti-am scris ID-ul pe PM (nu ca ar fi mare secret:)))

33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Melly, moama, ce v-ati distrat . Eu am primit o orhidee si o cutie de bomboane de cioco si am iesit putin la plimbare, asa printre picaturi. A fost frumos si linistit.

Sunt ingrijorata pentru Carla, n-a luat decat 300 g luna asta, nu prea e bine. Dar asta e, asta e ritmul ei, n-am ce sa-i fac. Acum mananca cu lingurita si refuza biberonul, acum 2 saptamani era invers

I-am inlocuit si a treia masa, cea de la 18, ii dau lapte si cereale cu lingurita. Cu biberonul nu vrea neam. Asa ca 3 mese cu lingurita avem/zi. Fructe baloteaza destul de bine, si azi 180 g mar copt+branza, legumele putin mai greu - aprox. 120 g iar cereale ii fac cu 150 ml formula si 7-8 masuri de cereale. Cam 30-40 de minute dureaza o masa . Iar dimineata si seara cate 100 ml lapte in bibe, cu circ, bineinteles.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

melly...super petrecerea ta de 8 martie...dar cel mai super e modul in care s-a comportat sotiorul tau...foarte, foarte frumos din partea lui, se pare ca a vrut sa iti faca toate pe plac, nu? o bila alba pentru el...

flavia...inteleg ca a fost misto iesirea cu fetele, bravo pentru voi...

anca81...vezi, sunt asa de diferiti copiii, fiecare are ritmul lui...si marc a crescut doar 450 de grame in luna a 6 dar incerc sa nu imi fac griji...iar la mancare, ce sa mai zic...noi avem tot cinci mese de lapte, cam 800 ml pe zi si intre ele, la ora 11 fructele, care nu depasesc nicicum 100 grame, nici nu stiu cum sa mai fac...iar de legume, ce sa mai zic, doar cateva lingurite pe zi...uneori e foarte curios si atunci profit si ii mai dau cate ceva dar nu e ceva obisnuit...la penultima masa ii dau lapte in care pun si 2 masuri de cereale, si cam atat...deci, cred ca stam si noi la fel de rau...e o adevarata aventura zilnica mancatul...

Mergi la inceput

Offf, Malinka, ce ne facem cu copii astia... Macar Marc papa laptic.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

AMELIA, sa creasca mare si sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.

Fetelor, eu am avut un weekend suuuuuper.
Sambata la chef cu colegele unde am stat de la 1 la 9 si am dansat pana nu am mai putut. Duminica am mers in cluj la Mall, cumparaturi, si am mers si la un film super dragut (Despre barbati si nu numai).N-am mai fost la film de o mie de ani. Am ajuns la 10.30 aseara rupti de obositi dar a meritat.

Bogdi al luat locul III la concursul de inot.

Mergi la inceput

Amelia

Mergi la inceput

Amelia Gabriela

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Unde sunteti gagici? Doar nu ati iesit afara pe vremea asta?

Flavia, i-ai dat Stefaniei siropel cu B-uri? Eu de sambata am inceput iarasi sa-i dau, nu stiu insa daca e bine, n-am mai intrebat medicul. Eram disperata ca nu mananca.

I-am dat azi morcov, dovlecel, fasole verde si pui facut la steamer. Nu prea a fost incantata dar tot a papat ceva.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput