Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 7
AdrianaSM spune:
La multi ani!
Multa sananate si momente unice alaturi de cei dragi!
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
radcarmen spune:
Flavia si Ilinca, as vrea si eu un pachet de scutece Momi 7-18 kg daca se poate. ID-ul meu de mess e radcarmen.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
mihor spune:
anca81 o sa incerc sa vad cand iesi si tu afara sa ne vezi cum aratam cu wrapul
ALINA MOCANUbine ai venit!
dflaviasi eu m-am gandit ca e primul 8 martie ca si mamica...ii spuneam sotului ca la prima serbare cred ca o sa plang de numa numa(de emotie normal).
Noi am facut iar o vizita bunicilor...si cred ca o sa-i facem prima baitza Sofiei in cada mare sa vedem ce zice
La multi ani tuturor
Ilinca_M. spune:
No, super, ar trebui sa vorbim toate pe mess si sa hotaram care ce avem de luat; daca am strange "marfa" de 400 lei, ar fi gratis transportul;. Dar nu conteaza, ca si asa daca impartit la 3 nu e mare branza cu taxele de transport, prin posta e chiar ieftin, am inteles, dar sa nu depaseasca 15 kilograme, dar nici cu curierul ala rapid nu cred ca e prea scump.
Si, cum ati petrecut de 8 Martie? Sau inca nu?
33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Malinka spune:
La multi ani, mamici, burtici, printesici si nu numai...cate o pentru fiecare...
mihor...sofiutza ta e o scumpa, seamana foarte, foarte tare cu tine si tati pare tare atasat de ea...super dragut... pune linkul cu poze la semnatura, sa va vedem si noi mai des...
ana...ne-am uitat toti 3 foarte atenti la filmuletul vostru, marc era foarte atent...ce dragut e alex, i-a iesit un ma-ma-ma...bravo... si ce mare a crescut...
ilinca...cum mai e burtica?
ancaurn...multumim de urare...
noi n-am petrecut nicicum...cu niste pupici dimineata de la baietii familiei, cu un buchetel de ghiocei si cam atat...voi?
radcarmen spune:
Sara buna!
Noi nu am petrecut nicium. Am stat doar acasa ca sotul e f virusat si a mai si trebuit sa mearga pana la bunica sa la tara ca e foarte foarte bolnava.
Ilinca, mai comand inca 2 baxuri de scutece momi 4-9 kile. Poate adunam incet de o suma mai mare. Daca nu oricum se impart taxele deja la 4. Ca astea 2 baxuri is ptr nasa. Sper sa nu depasim 15 kile.
Pupici.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
dflavia spune:
seara,
deci noi am petrecut aseara ca in vremurile bune, am febra musculara de la dans, mama mama, si sa va imaginati ca muzica a fost naspa deci nu stiu ce faceam daca era muzica buna ...am dansat mai mult de dor .... a fost super dar eu is cam rupta acuma ca m-a trezit d-soara la 8 dim
deci Ilinca facem comanda, care e id-ul tau de mess?
Mami de Stefania 11.05.2008
Malinka spune:
cum ziua inca nu s-a terminat, marc s-a gandit sa-mi faca o surpriza (mda, ajutat de tati), asa ca mi-a daruit asta si tot cu ajutorul lui tati, ceva frumos. Parca e bine sa ai doi baieti in casa. :)
Noapte buna si sa speram ca saptamana care vine o sa fie mai senina.
Apropo, pe site-ul ala chiar sunt ieftine lucrurile, nu? Adica...eu m-am uitat la scaune de masa si premergatoare si am vazut preturi foarte mici. Si noi vrem, dar numai dupa ce ne intoarcem din Anglia.
ana_mun spune:
buna seara
toata ziua plecati la tara, doar am dus-o pe bunica ca a avut grija de alex cat timp am fost noi la botez, iar acuma am avut si eu loc la calculator de sot (ar fi bine sa fie in casa 2 calculatoare cate o data), caci nu puteam sa merg la somn fara sa scriu si eu cateva randuri. Dupa cum ati vazut alex a zis o doua oara ma-ma. Vineri seara am fost la socri si acolo a zis prima data ma-ma-ma dar am crezut ca asa i-a iesit, dar sambata dimineta cum povesteam cu el a mai zis si am zis ca il filmez si uite asa i-a mai iesit ma-ma, si azi a mai zis.
va doresc noapte buna
Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)
anca81 spune:
Gagici, la mykids daca e peste 400 ron livreaza cu curierul si e gratis, merita .
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare