Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 6
anca81 spune:
Mihor, nu prea ma intereseaza ce spune lumea, pot sa se uite cat vor. Copilului si mie sa-mi fie comod. In marsupiu ma doare spatele, chiar daca e BabyBjorn si are un sistem de prindere in cruce. Ma bucur ca ti-au placut produsele de pe mykids, la noi la Materna de exemplu cred ca de acolo aduc, un scaun de masa care pe site era 125 ron la noi in magazin e 200 . Am vazut pozele Sofiei, e foarte frumoasa
Alina, bine ai venit . Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
ana_mun spune:
Buna seara
Se vede ca este weekend. Nu prea este activitate. Noi nu de mult am ajuns de la botez, a fost destul de bine. L-am dus si pe Alex cam o ora, sa ma mandresc cu minune de copil . Si daca tot nu am mers acuma seara la tara am zis sa pun ceva poze, ca nu am mai facut acest gest cam de multisor. I-a vedeti voi aici ca surpriza mi-a facut baiatul,pe el, cred ca s-a pregatit mult.
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI PRINTESELOR
Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)
ALINA_MOCANU spune:
Bine v-am gasit fetelor pentru toate LA MULTI ANI de 8 Martie!!!
eu dupa trei sarcini pierdute(nici o cauza...)acum sun in sapt. 8-9si ma rog sa se intample un miracol.eu merg la Florea mi se pare ok daca puteti da detalii va rg.am pierdut o sarcina cu el la 5 sapt, una la cluj la 7 sapt. si una cu sasaran la 4 luni.acum astept sa vedem.imi este tare frica,fiecare lucru mi se pare dubios...daca mi-e rau,de ce imi e daca nu mi-e rau de ca nu imi e si tot asa...sper sa trec cu bine acum dr zice ca se vad toate cele mi-a pus sa ascult inimioara si merg iar pe 17 martie la el.am sa va tin la curent
dflavia spune:
buna dimi si un LA MULTI ANI dragelor mamici de 8 Martie.
pentru mine e primul 8 martie in calitate de mamica parca nu-mi vine sa cred, nu mai am mult si o sa merg si la serbare sa o vad cantand si recitand poezii
mihor, ana_mum ce frumuseti aveti voi acolo, ana felicitari pentru ma-ma
alina bine ai venit, mai scrie-ne despre tine, felicitari pentru sarcina
cu toate ca vremea e asa cum e va doresc o duminica plina de mireasma primaverii
Mami de Stefania 11.05.2008
dflavia spune:
am dat si eu o raita pe mykind si as vrea sa comand un suport pentru baldachin da e sub 50 RON deci nu pot numai asta, daca mai vrea careva ceva hai sa facem comanda impreuna si impartim transportul, ok? merci
Mami de Stefania 11.05.2008
ancaurn spune:
Un 8 Martie fericit pt voi, mamici si viitoare mamici din Baia Mare!
Un cadou special pt voi aici.
Si pt ca ieri nu am intrat, am ramas datoare cu un si un dragei noastre SOFIA la implinirea celor 3 lunite.
Alina bine ai venit in clubul baimarencelor! Mai scrie repede 7 mesaje, sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Cum te simti?
Flavia hai ca arunc si eu un ochi pe site-ul ala si vedem.
ancaurn spune:
Flavia sorry, n-am gasit nimic ce sa-mi faca cu ochiul deocamdata.
Am vazut poze si filmulet cu printesa Sofia- o frumoasa finuta, respectiv cu vorbaretul Alex. Mai, dar parca ar fi repetat dupa taica-sau. Bravo Alex! Si am vazut din urma labute scumpe de Marc. Noroc ca erau in poza, ca altfel le papam.
toate fetele. Cred ca ne mai auzim abia marti.
Ilinca_M. spune:
Flavia, de cat trebuie sa fie comanda minima? Eu vreau o saltelutza de infasat cu 65 ron, daca e suficient sa comandam, sa-mi spui, sa vedem cum facem. Intre timp ma mai uit sa vad daca mai vreau ceva, dar cu salteaua e sigur.
33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Ilinca_M. spune:
Da,Flavia, acum am vazut ca mai vreau o caditza si un suport pt. caditza; cel mai simplu ar fi sa stabilim pe mess cum facem, sa-mi dai link cu baldachinul respectiv sau ce ziceai si sa lansez comanda. Sa-mi scrii te rog pe PM daca e bine asa.
33Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M