Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 5
anca81 spune:
Oricum tot nu stiu exact unde vine dar tre' sa fie pe langa mine, eu stau pe strada cu gazul
M-am uitat pe site-ul lor, au servicii misto, profi.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Malinka spune:
Azi nu v-am salutat, va rog sa ma scuzati... piticul m-a tinut ocupata clipa de clipa...acum doarme, sper ca nu se trezeste in 15 min, ca de obicei...
multumim frumos de aprecieri, ne bucuram ca va plac...piciorusele noastre...adriana, cum crezi ca am reusit sa ii fac? cand dormea, desigur?
Malinka spune:
La multe lunite, Sofia, printesica de Mihor, azi ai implinit 3 luni de viata...sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa nu-i faci mamei probleme deloc deloc......o de la marc pentru tine...
clauco spune:
SOFIA
Fetelor, pe mine ma scuzati ca nu prea mai scriu dar invat pt examen. Vreau sa-l dau sapt viitoare. Abea astept sa scap si sa am si eu timp de iesit.
Maine ma chefuiesc cu colegele de servici iar duminica merg in Cluj la mall. Si tot maine are Bogdi concurs la inot.
La serbare a fost mortal Bogdi. I-a intrebat educatoarea ce inseamna pentru ei mama. Si fiecare a zis ce i-a trecut prin caput: ca e o zana, ca e un soare, ca e buna, ca e frumoasa....Bogdi a zis ca o iubeste pe mama pana la planeta Pluto ca e cea mai departe. Va dati seama.....
nikolleetta spune:
SOFIA, la multe, multe lunite!!!
Clauco, ce scump a fost Bogdy!
Nicoleta de Rares (28.11.2008)
minunea vietii noastre
mihor spune:
Multumim mult fetelor!!!
asa e...Sofiutza mea are 3 luni deja...i-am cumparat patut, saltea si un scaun de masa de ziua ei...Am pus-o ieri in patut si a adormit uitanadu-se la carusel pana la ora 2 cand s-a trezit pt laptic....
Ce bine am dormit langa sot...
Vreau sa va ofer pt prima data si eu o cafea de dimineatzacare sper sa va prinda bine...vremea de afara e tare urata...cred ca o sa ies afara(trebuie sa-i cumpar soacrei un mic cadou de 8 martie) dar o pun in wrap
anca81 spune:
Salutari
Sofia Sa cresti mare si sa la aduci parintilor tai numai bucurii
Clau, ce frumos!!! M-a impresionat Bogdi, dragul de el, ce mult o iubeste pe mami.
Mihor, ce scaun de masa i-ai luat Sofiei? As vrea sa te vad si eu intr-o zi cand iesim cu wrap-ul, ma bate si pe mine gandul sa-mi iau unul (sau un sling, ca acum Carla e mai marisoara) dar inca n-am vazut pe nimeni "live".
Eu sunt iarasi disperata pentru ca piti nu mananca, 110 de lapte si 300 de solide azi . Si alea cu mare greu . Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. O saptamana mananca, patru nu, e dezastru, cred ca fac cu nervii...
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
ALINA_MOCANU spune:
am reusit cu ajutor sa intru si eu la Baia Mare.multumesc pentru invitatie si pentru numeroasele incurajari primite de la voi.acum ce o vrea Cel De Sus ca numai de acolo imi iau speranta.sunt foarte speriata din pricina celor 3 sarcini pierdute desi medicul mi-a dat tratament pentru sustinere,utrogestant intravaginal 2/zi si acid folic si elevit.nu pot decat sa sper.
Anca te pup si multumesc de tel...
Malinka spune:
bine ai venit, alina...spune-ne despre tine...vad ca una dintre fete te cunoaste dar vrem sa aflam si noi detalii...sedere placuta pe forum...
un sfarsit de saptamana minunat sa aveti, chiar daca trebuie stat in casa...
mihor...mai pune-ne ceva pozici cu sofiutza ta...:) cum a dormit in patut?
mihor spune:
anca81scaunul asta l-am luat http://myreclama ilegala - avertizare/bigpic.php?pic=p_10492558839197c_scaun%20masa%20sunnylove.jpg
cred ca pt voi ar fi mai recomandat totusi slingul...pot sa vin intr-o zi la plimbare cu voi si sa o tin in wrap numai sa stiu cand esti si tu.
lumea se uita ciudat la mine pe strada cand ma vad :)) dar ei nu stiu ca e foarte comod si nu ma doare spatele deloc
malinka am mai pus poze aici http://good-times.webshots.com/album/569681903nixzKK
a mai dormit si azi in patut...si imi si place de cate ori ma uit la el...nu mai stiu cine mi-a dat situl de la mykids dar ii multumesc...sunt incatata de ce am cumparat de la ei(inclusiv de preturi)