Mamici si burtici din BAIA MARE (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

AMELIA
Sa cresti mare si sanatoasa

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

of pe vremea asta nu scot nici eu nasu pe afara dapoi pe ea....
am incercat sa-i dau sapt trecuta dar a facut urat la el, ce-i drept ca e cam rau la gust, tu cum reusesti sa-i dai?
azi a papat de dim paine cu unt si o jumate de banana, la amiaz cartof cu telina si morcovi fierte cu usturoi si galbenus de ou, foarte bun si acuma la 4 180 ml lapte, da nu pot sa o pun in scaunel ca acolo se plictiseste asa ca ma alearga prin casa cat de cat a papat

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

AMELIA[
SA CRESTETI MARI

Salutare si de la noi

Azi am fost mai agitati si numai v-am urmarit. Cred ca este de la vreme ca a si vomitat piticu, si somn asa cate 30 min si a trebuit sa stau langa el. Mai nimica nu am facut prin casa numai un pic de mancare. Ce ma mai enerveaza vremea aceasta.

Melly foarte fcrumos va-ti distrat de 8 martie.

Si mi asa de rau imi pare ca nu am putut sa merg cu fetele la 8 martie, asa de fain s-au distrat, dar am trecut pe acolo cu alex si cu sandu dar nu am putut sa stam ca eram la botez.

Anca81 eu la alex ii dau ceai cu seringa de la panadol ca tetina nu vrea sa-o ea.

Clauco asa as fi stat si eu cu voi, si bravo pentru Bogdanel.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

AMELIA, sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fetelor, ati fost foarte harnicute..am avut ce recupera..ce sa va spun,..dupa o zi frumoasa ieri, azi una crunta..azi e ziua mamelor de ingeri si mi-am adus aminte pe strada cand brusc am inceput sa plang,..cine m-o fi vazut o fi zis ca-s nebuna!..

pe toate!

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ariana... pentru tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ariana primeste si de la mine multe si si gandurile mele bune. Iar pentru ingerasul tau din ceruri o .

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Amelia!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

anyone?

Ariana, un gand frumos penru tine si pentru ingerasul tau din ceruri. Fetita ta ce mai face?

Flavia, cu seringa de Nurofen ii dau, nici ea nu e prea incantata, ii deschid gurita cu mana si "injectez" siropul intr-o parte, apoi ii inchid gurita sa-l inghita. Acum nu mai plange insa la prima tura a facut urat de tot. A papat bine Stefi , sa o tina tot asa.

Carla a ajuns ieri cu mare greu la 400 ml lapte/zi. Sper ca macar atat sa pape si azi, ratia ar trebui sa fie intre 400-600 ml intre 6 si 7 luni la bb-ii diversificati. Asta dupa cartea Caprarilor primita de la Malinka care apropos mi se pare cea mai buna pe care am citit-o pana acum. Si am mai frunzarit si Spock, Sears si alti autori "mari" in domeniu.

Am avut o super noapte, culcat la 22 si trezit la 6 - 130 lapte fara mult circ si culcat inapoi pana la 7.30. Sunt multumita si odihnita.

Ce fac fetele azi?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata
Incepem sa ne revenim doar 2 treziri de papat, si mai putin agitat in dimineata aceasta.
Anca81 mersi da cafea, foarte buna. Este asa de buna cafeaua virtuala. Eu ies numai sa numai ploua, crde ca am sa mor incet in casa.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput