Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 10
AdrianaSM spune:
Ariana2005,iti trasmitem multe pentru ziua de ieri, sa ai multa putere sa treci peste momentele dureroase. iar pentru ingerasul tau facem o . am vazut pozele voastre cu Ariana...e o scumpa !!!! si o frumoasa!!!seamana foarte bine cu tine...
Am vazut poze si cu Sofia, care deasemenea e o frumoasa! si ce mult a crescut! sunteti domnisoare mari deja!
Am mai vazut poze cu Alexandru, un zambaret si jumatate!ce scump e! si grasut!
la toti copilasii.
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Mai, de cand cu serviciul, vad ca tot raman restanta cu cate ceva. Deci, cu scuzele de rigoare:
AMELIA
si de la Dragos
Ariana un gand bun pt tine si o pentru ingerasul tau. Mi-a facut placere sa te revad ieri. Imi pare insa rau ca m-ai prins in flagrant la telefon.
Flavia, Claudia vad ca v-ati petrecut, nu gluma.
Melly, Malinka bile albe pentru sotiorii vostri. Deosebiti. si trandafirul de la Marc... no comment!
Ilinca.M ce mai face burtica? Mai ai putin si iti tii comoara in brate!
Anca81 mie mi se pare ca mananca binisor Carla. cantitativ vorbind, ca nu stiu cat te chinui tu pt cantitatile alea.
Alina Mocanu hai mai intra si seara, nu numai in weekend. Si totusi esti moderata. Eu duminica am scris dupa tine, dar nu ti-am vazut mesajul.
Noi am stat acasa duminica. Tati ne-a adus orhidee si un tort de ciocolata, iar spre seara l-a apucat cheful de lucru si a facut niste pateuri cu branza. Asa ca am avut un 8 Martie culinar.
anca81 spune:
Anca, da, mananca binisor, doar la lapte e sub normal. Cat ma chinui ? Pai cam o ora dureaza fiecare masa solida x 3/zi ... Bottom line - ma doare spatele de mor, inca tot in scoica ii dau, musai sa iau scaun de masa.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
ancaurn spune:
Anca81 nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Ce scrie in carti e o medie. Fiecare copil e unicat. Linisteste-te, ia fiecare zi asa cum e si o sa vezi ca nu numai ca o sa te simti tu mai bine, dar si Carla o sa inceapa sa pape mai mult. Cred ca si mesele dureaza asa de mult ca te simte stresata si se agita si ea. Parerea mea.
anca81 spune:
Anca inca sunt in plin proces de auto-educare. Ce sa-i faci, first time mommy paranoia. Dar incet incet mergem inspre bine.
Acum a papat vreo 20 de minute si i s-a facut somn. A trebuit sa o culc. Cand se trezeste o luam de la capat
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
ancaurn spune:
Anca81 crede-ma ca stiu cum e. Imi amintesc si eu de niste mese de-ale Cezarei in care eu strangeam din dinti cu lacrimile pe obraji, iar dupa ce termina in sfarsit plangeam in hohote sa ma racoresc.
melly23 spune:
mda mai fetelor m-am chefuit si eu dupa o luuuuuuuuuunga perioada de stagnare, cum am si zis nu a fost cine stie ce dar decat deloc...si intr-adevar am avut un sotz model in ziua de 8 Martie!! Multumim fetelor care ne-au urat cu ocazia zilei de 9 Martie: [green]clauco, malinka, anca81, adrianaSM, ana_mun, ariana2005, radcarmen, ancaurn, mihor tuturor!
ilinca M. sa stii ca au cocktailuri bune!yammy!amandoua mi-au placut!si nu erau cu cine stie ce alcool in ele dar au fost groizave!poi un pahar nu strica nu te teme! si bafta cu burtica!
anca81 meyyy io te bat!lasa mai fata aia sa manca cat ii trebuie!nu te teme ca nu a muri de foame!da-i o masa fructe dupa 3 ore jumate masa de legume apoi dupa trei ore jumate cereale cu laptedimi lapte seara lapte si pun pariu cu tine ca dupa 2 -3 zile mananca mai bine!dar nu o mai indopa atata daca o mancat acuma gata laso peste trei ore restul!ii mai dai lapte eventual dar exact dupa ce a terminat de mancat nu intre mese ca atunci mereu dai de lucru la stomac si poate o deranjeaza!parerea mea...
clauco felicitari pentru weekendul superrr!chiar ca te-ai distrat si tu nu gluma!cum ii zice la filmul la care te-ai uitat???felicitari lui bogdi pentru concurs!
ariana un pentru tine si o pentru ingerasul din ceruri! auzitzi mai, dar la sala nu mai vine nimeni!mama cata lene pe voi!
ancaurn [/red] mai nu mai pomeni de mancare, auzi tu tort de cioco ! harnic sotzior ai tu acolo!si vad ca ai avut si tu un bebel nepapacios!ei vedetzi cum a iesit, totul bine!totzi vor manca la un moment dat!cat le trebe atata manca!
mno cam atatatica nu!? pe toate!
si daca vretzi va pun niste pozici cu 8 Martie!daca nu nu!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
melly23 spune:
mno nu stiu ce s-o implantat cu el de o iesit asa!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
ancaurn spune:
Melly aici trebe neste iexplicatii. Tortul de cioco a fost cumparat - de la Real, ca era la oferta. El a facut doar pateurile, si alea din aluat congelat de foietaj, asa ca a fost harnic doar pe jumatate. Iar bebe nepapacios nu era al meu, ci era Marc de Malinka.