Mamici si burtici din BAIA MARE (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Si ti-am vazut pozele. Papanashi?!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Parerea unei mame de fotomodel nemancacios: ori ma stresez ori ba rezultatul e acelasi, cum bine a zis Melly. Vlad mananca fix cat vrea muschiul lui, nu a fost si nu a fi niciodata un mancacios. Sincer si tata-so ii la fel asa ca nu ma mir, dar sincer ma mai apuca pandaliile de nervi la cate o masa. Dar stiu clar ca NU AM CE FACE! Stiu ca nu va incalzeste pe voi ce am zis io dar vreau doar sa nu va faceti prea mari sperante ca vor deveni brusc mancaciosi bebeii. Cel mai bun indiciu ca le ajunge putinul cat il papa e ca iau un greutate, chiar daca nu ca la carte. important e sa creasca si sa nu stagneze f mult timp.
Vlad a stagnat destul de mult intre 10,5 kile si 10,9-11 kile cat aproape are acuma. Si cand zic destul de mult, ma refer la luni de zile in care a crescut doar in inaltime si deloc in greutate. No, asta e!

Rabdare si tutun!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

neatza...iesiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Melly, asa ii dau acum - 10/14/18 fructe/legume/cereale, dimi/seara - lapte in bibe (pe care nu-l bea).

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Io as iesi, ca parca nu-i chiar a ploaie.

Mergi la inceput

Si eu vreau sa ies, dar pe la ... 3. La 2 ii dau sa manance. De-acum inainte nu mai am cum sa ajung la 1.30. Sorry. Voi la ce ora le dati picilor sa pape de reusiti sa terminati pana la 1?

Radcarmen, eu sunt 100% sigura ca pitica mea nu se va transforma intr-o mancacioasa never ever. Asa e ea, asa am fost si eu, picky eater.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn eu vorbe-am de Cezara !ca te mai stresa si ea din cand in cand cu papatul! iar despre tort ce sa mai zic !gestul conteaza!pozele nu s-au incarcat cum trebe!nu se incarca toate si nu stiu de ce!a mai patzit careva????]

anca81 dar daca am intzeles bine ai zis ca se trezeste si o iei de la capat cu papa!si ca ii dai laptic intre mese!de aceea am zis!iar orarul nostru e 8-11-3-6.30-10 daca se trezeste noapte doar ceai.

de iesit mai tarliu pe la 3.30-4 daca va vrea miss Amelia!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

pai eu ii dau la 10:30-11 fructele si pe la 12:30-13 laptele...
ancaurn...la 13, 13 jumate?

Mergi la inceput

Melly acum m-am luminat. Credeam ca era vorba de bebe nepapacios in ziua de 8 martie.
Malinka perfect.Ne vedem.
Flavia, Ana, Claudia voi nu iesiti?

Mergi la inceput

Melly, lapte nu-i mai dau intre mese, n-am cui. Da, azi i-am banana la 9.30 si a luat-o somnul asa ca am culcat-o. Cand s-a trezit i-am dat restul.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput