Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Malinka spune:
ancaurn...pai te intrebam cand preferi, la 13 sau 13 jumate, ca as putea sa ajung si si. Piticul doarme acum, cand se trezeste ii dau lapte si putem iesi. Si soarele parca se arata putin .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dflavia spune:
upi, soare....
iesim si noi, 13.30-14 ca atunci ii dau lapticul
mai fetelor fiica-mea a papat 2 mere coapte deci doua vedeti bine, si cu un pic de iaurt, nu se pune ca era ba pe jos ba in premergator, la publicitate, cu mine topaind, da? deci 2 mere da?
cred ca nu-i placea in scaun si sa va zic ca a si deschis gurita maaaareee la lingurita? nu va zic ca poate ma aude si ii trece
deci ne vedem pupici la toate
Mami de
Stefania 11.05.2008
nikolleetta spune:
fetelor!
In primul rand AMELIA
si LA MULTI ANI pentru toate mamicile si viitoarele mamici.
Ieri nu am reusit sa intru ca a fost tare raut piti. Si daca tot vorbiti de mancare, nu stiu ce are piticu meu de cateva zile ca mananca foarte rau. La noi o masa dureaza o ora/o ora juma'.
Noi de 8 martie am fost la socri. Asa am suflat si eu ca au stat soacra si cumnatica cu el. Cu ocazia asta am vazut si un film, ca de obicei cand ma pun la televizor adorm.
Melly, ce rasfat!!! Asa da!
Malinka ai doi baieti foarte atenti.
Ancaurn, sotul tau e tare harnic. Mai rar asa...
Anca81, mi-e dor si mie sa citesc o carte. Cred ca o sa mai treaca ceva vreme pana o sa am si eu timp.
dflavia, am incercat si eu sa ma uit pe site, dar nu am reusit ca merge foarte greu si nici nu prea am rabdare , desi am nevoie de multe lucrusoare. Poate data viitoare o sa fiu mai odihnita si comand si eu ceva.
Ana_mun, felicitari pentru bb vorbaret.
Mihor, ce fetita scumpa ai tu acolo! si
de la Rares.
Ariana
Alina, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare. pentru tine.
Nicoleta de
Rares (28.11.2008)
minunea vietii noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Mai, ce va mai intreceti voi la mancarica...pofta buna si sa fie toti bebeii mancaciosi (bine, fetitzele mai cu grija sa nu aiba dupa aia probleme cu silueta).
Eu ieri am avut niste aventuri mai...palpitante intr-un sens neplacut, o sa va dau un copy-paste din ce am scris la odisee.
De dimineatza m-a tot durut capul tare rau (chiar spuneam lui Carmen si Flaviei pe mess) si pe la 12 a venit o vecina doctorita la pensie, care-i face niste injectii maica-mii. Daca tot a venit m-am bucurat, sa-mi ia si mie tensiunea (avem tensiometru de-ala "clasic", ca ai mei au avut baiuri mari cu tensiunea). Si-mi ia tensiunea, vad ca se incrunta, o mai ia o data...cica:"160 cu 100", in conditiile in care a mea normala e 105-110 cu 60-70. Sa lesin, nu alta, mi-a urcat sangele la cap, au inceput sa-mi zboare prin fatza ochilor toate articolele citite vreodata: preeclapmsie, bebe mort, cezariana de urgentza...sa innebunesc, imi venea sa plang. Sun la medicul de familie-nimeni, la cabinetul lui Sasaran-nimeni la ora aia...Pe medicamentele anti-tensiune ale maica-mii scria clar ca nu e voie...Ce sa fac, chem un taxi (nici la volan n-am mai avut curaj sa urc!) si fug la Euromedica, cu gandul ca gasesc io acolo un medic sau macar sa-mi ia asistentele tensiunea iar. Acolo cica nu au doctorii consultatii la ora asta, dr. Sasaran urma sa vina in juma de ora pt. o cezariana, dar era dr. Roman care il astepta. I-am zis lui ce bai am, a facut o mutra nu prea optimista dar a zis sa stau calma, poate nu era bun tensiometrul si m-a dus la asistente sa-mi ia tensiunea. Dupa ce mi-a luat-o asistenta mi-a luat-o si el, sa fie sigur: 120 cu 80. Ufff, mi-am mai revenit...a zis ca tensiunea asta pacatoasa apare seara de obicei si eu n-am picioarele umflate care sa indice asa ceva. Daca tot am fost acolo, mi-a facut si o echo, ca de spaima aveam impresia ca nici nu mai misca nimeni pe-acolo! No, fetitza e bine, vad ca in doua sapt. jumate a pus o juma de kil...are peste 2 kile...
Dar de atunci ma tot intreb: ce era daca intr-adevar aveam tensiunea aia?! Si ce poti face pe moment daca iti ia razna tensiunea?! Acum sunt panicata (desi e clar ca tensiometrul meu n-a aratat bine sau doamna pensionara n-a avut ochelarii buni la ea...).Of si vai!34
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
offff ilinca!e bine cand totul se termina cu bine! hai ca nu mai ai mult si scapi!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Da, asa e, Melly...nu mai am mult. Acum m-am apucat de camera, patutzul e comandat...caditza, suport, saltelutza de infasat vin maine de la kids...Cand e gata zugraveala si patutzul venit vom avea paturica de la ancaurn...
...nu stau chiar rau!
Dar ce tanar si frumushel e domnu' dr. Roman, nu ma mir ca are atata clientela si reputatie!(glumesc...imi inchipui ca trebuie sa fie bun, ca doar nu se-nghesuie femeile numai sa se scalde-n ochii lui albastri)
34
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
ana_mun spune:
Ilinca nu te mai agita, si sa nu te mai gandesti la tensiune, inca un pic si gata. Oricum o sa ai un pic mai mare tensiunea ca este normal, eu sunt tot timpil subtensiune iar can am fost gravida am avut tensiunea buna, iar acuma sunt iar subtensiune, asa ca daca este un pic mai mare decat normala sa nu te sperii.
Nikoleta si al meu a fost ieri cam agitat iar acuma si-a revenit. Cred ca de vina este vremea.
Mami Ana si Alexandru
(04.11.2008)