Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Daniela, ce mesterea mandra ta aici. Ce bunatati facea? Ca sunt in pana de idei. Vreau sa fac ceva bunut pentru we. ma gandeam la perlata cu mere, dar nu am mere si eu nu ies pe vremea asta, mai ales cu copchil dupa mine. Am sa ies deseara la sala. Ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Oana, acolo faceam niste cornulete cu rahat, am o gramada de rahat si nu stiu ce sa fac cu el; am facut de vreo 3 ori cornulete dar m-am plictisit de ele, desi Ami ar manca toata ziua. Ma gandeam la un salam de biscuiti, dar n-am facut niciodata, oare e bun? Poate o sa incerc sa fac cand o sa tinem post.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Mi-am adus aminte ca nu ne-ai mai zis ce tort ai facut de martisor. Arata f. bine; vreau si eu reteta, te rog.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Oana,hai ca m-am distrat de minune dar asa e, copiii nostri sunt mult inaintea noastra in privinta asta ... imi amintesc de Albert la inceputul gradinitei, avea el ce-avea cu doua gemene ... acuma i-a trecut, ca vad ca nu imi mai povesteste, probabil ca era greu cu doua

Si al meu e innebunit dupa ghiocei, tot dupa ce au facut despre ei la gradinita. In fiecare seara trebuie sa-i spun povestea cu ghiocelul care scoate capsorul din zapada... asta pe langa winnie, bineinteles

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Ah, apropo de Winnie, care e mai nou ultima pasiune a lui Albert... toata ziua numai de winnie vorbim)... asadar, eram azi dimineata in taxi, mergand spre servici, aglomeratie mare... soferul amabil, discutam la o coada de masini si eu imi exprim deodata mirarea ca e asa de aglomerat intr-o zi de wineri... am zis eu ca winnie asta o sa ma dea gata intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Tortul de martisor e asta. Am cam fentat cu blatul, am folost, asa cum afcaut si edith, foi de piscot din comert. A iesit super bun.

Uite si o reteta de salam de biscuiti de post. Si una de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9314/Clasicul-salam-de-biscuiti/#entry232584" target="_blank">salam de biscuiti de "nepost". Eu le-am incercat pe ambele si sunt bune. Desigur, mai mult mi-a placut cea cu lapte.

La Galearschi inca nu m-am progranat. Sanatatea o las mereu pe ultimul loc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Ma gandeam la un salam de biscuiti, dar n-am facut niciodata, oare e bun?

mmm, da' inca ce bun e

Mergi la inceput

Daniela, cand ai terminat Colegiul de Gestiune bancara? Ca l-am facut si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Oauu ce harnicutze ati fost azi abia tin pasul cu voi
Deci ador salamul de biscuiti,nu am facut nicodata dar cumparam mai tot timpul si ne bateam de la el
Oana azi i-am facut asa:ceapa verde putin calita ,ardei,pastarnac,piept de pui si ceva care aici se numeste buttersquash dar e exact ca un bostan la culoare si gust si un cubulet de unt

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Oana bineinteles ca m-am gandit la tine (si la celelalte fete care n-au putut veni) cand am baut Martini

Si pentru mine un rachiu?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput