Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Haideti mai fetelor ca voi cu ce ati terminat tot va gasiti un job eu nu am nici o sperantadar vreau sa ma inscriu in vara la UMF pt asistente medicale.A facut cineva cursuri la FEG?Cum e?

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Hai ma Miha cum sa bea rachiu?Acum pe bune mie imi place tare mult palinca asa o gurita innainte de masaDa nu am si Michelle termina si tequila pana vin io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz
Mai dati-mi idei de mancare. Teo tu ce mai gatesti bun? Ca tu faci mancaruri asa, mai complexe, adica nu banalul piure. Si folosesti frumos multe legume. Mai da-ne si noua idei. Azi ii dau ou cu legume, dar pentru cei mari vreau sa fac ceva, nu stiu.

Inca ii mai gatesti separat lui Victor?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:

Tortul de martisor e asta. Am cam fentat cu blatul, am folost, asa cum afcaut si edith, foi de piscot din comert. A iesit super bun.

Uite si o reteta de salam de biscuiti de post. Si una de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9314/Clasicul-salam-de-biscuiti/#entry232584" target="_blank">salam de biscuiti de "nepost". Eu le-am incercat pe ambele si sunt bune. Desigur, mai mult mi-a placut cea cu lapte.

La Galearschi inca nu m-am progranat. Sanatatea o las mereu pe ultimul loc.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Multumesc de retete. Ce simplu e tortul de facut, si arata asa de bine

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:

Daniela, e mai grav decat o floare. Ca dadea tarcoale sertarului meu cu bijuterii intr-o zi si le alegea pe cele pe care i le duce ei. De a trebuit sa inchid sertarul cu cheia. (si acum am pierdut cheia, am ratacit-o prin casa si nu am nici un inel, nici un colier nimic. Noroc ca am lasat niste cercei la urechi)

Nu mai bine de mine ca n-am bijuterii? Am scapat de-un stres...

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Alynta te astept cu vesti despre Matei.Eu azi am iar programare la dentist.Voi va disrati ieri si eu ma chinuiam la dentist .Sper sa-mi lucreze bine ca parca se misca prea repede.In maxim 20 de minute aveam plombate 2 masele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Oana nu mai fi asa modesta cu tine, arati f. bine. Si eu trebuie sa ajung la pensat, dar pe vremea asta nu am chef sa ies din casa. Daca vii incoace la Doina la pensat zi-mi si mie poate vin cu tine.

Merg si eu...merg si eu...

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Daniela, cand ai terminat Colegiul de Gestiune bancara? Ca l-am facut si eu

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Pai stai sa ma gandesc......2002 parca.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Eu ii gatesc separat cina ca ii dau numai legume(noi bagam de toate)si pranzul atunci cand noi mancam asa mai nesanatosDe exemplu azi am pus si pt noi niste piept de pui l-a prajit iar in final voi arunca in tigaie un sos cumparat din magazin numit pui spaniol,servim cu orez si gata.Ce gospodina sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Oana bineinteles ca m-am gandit la tine (si la celelalte fete care n-au putut veni) cand am baut Martini

Si pentru mine un rachiu?

Mey....eu rachiu nu beau defel, dar m-am gandit la tine

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput