Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

In sfarsit avem si noi o zi cu soare si la voi vad ca ploua.Asa ca am plecat la joaca in parc ,si apoi dentist.Va pup,intru mai tarziu sa vad ce mai faceti

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Daniela, e mai grav decat o floare. Ca dadea tarcoale sertarului meu cu bijuterii intr-o zi si le alegea pe cele pe care i le duce ei. De a trebuit sa inchid sertarul cu cheia. (si acum am pierdut cheia, am ratacit-o prin casa si nu am nici un inel, nici un colier nimic. Noroc ca am lasat niste cercei la urechi)

Nu mai bine de mine ca n-am bijuterii? Am scapat de-un stres...

De mine e bine ca n-am baiat, ca sa-mi dea bijuteriile cadou

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz
Mai dati-mi idei de mancare. Teo tu ce mai gatesti bun? Ca tu faci mancaruri asa, mai complexe, adica nu banalul piure. Si folosesti frumos multe legume. Mai da-ne si noua idei. Azi ii dau ou cu legume, dar pentru cei mari vreau sa fac ceva, nu stiu.

Inca ii mai gatesti separat lui Victor?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, draga. Stiind ce comoara de baiat am la casa, ma refer la Stefan, pot spune ca lui ii gatesc separat. Victor manaca de mult timp ce mancam si noi. Nu pot spune acelasi lucru si despre Stefan, stii doar. De fapt la mine e cam asa: gatesc la pranz pentru Victor, de obicei carnita la cuptor si garnitura ceva...Sau ciorbica. Apoi pentru ora 4, cand vine Stefan, trebuie sa fac altceva, ceva ce sa stiu ca mananca si el. Adica alta garnitura, desi aici e jale. Daca am ciorbica mai mananca. La 8 cand vine Radu trebuie sa fac altceva, sa ma rog, macar alta garnitura, ca nu prea ii place asa, reincalzita. Frumos program am, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Ah, apropo de Winnie, care e mai nou ultima pasiune a lui Albert... toata ziua numai de winnie vorbim)... asadar, eram azi dimineata in taxi, mergand spre servici, aglomeratie mare... soferul amabil, discutam la o coada de masini si eu imi exprim deodata mirarea ca e asa de aglomerat intr-o zi de wineri... am zis eu ca winnie asta o sa ma dea gata intr-o zi

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Alynta te astept cu vesti despre Matei.Eu azi am iar programare la dentist.Voi va disrati ieri si eu ma chinuiam la dentist .Sper sa-mi lucreze bine ca parca se misca prea repede.In maxim 20 de minute aveam plombate 2 masele.

La mine dureaza cam 40 min la o masea, si imi facea si cate una la o sedinta.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:

Haideti mai fetelor ca voi cu ce ati terminat tot va gasiti un job eu nu am nici o sperantadar vreau sa ma inscriu in vara la UMF pt asistente medicale.A facut cineva cursuri la FEG?Cum e?

Eu m-am inscris in toamna la niste cursuri la FEG si de atunci astept sa ma sune sa-mi zica cand incep pt ca inca nu aveau formata o grupa intreaga.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:

Alynta te astept cu vesti despre Matei.Eu azi am iar programare la dentist.Voi va disrati ieri si eu ma chinuiam la dentist .Sper sa-mi lucreze bine ca parca se misca prea repede.In maxim 20 de minute aveam plombate 2 masele.

Gura maaareee ...si moalee...!

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Oana nu mai fi asa modesta cu tine, arati f. bine. Si eu trebuie sa ajung la pensat, dar pe vremea asta nu am chef sa ies din casa. Daca vii incoace la Doina la pensat zi-mi si mie poate vin cu tine.

Merg si eu...merg si eu...

Cand vrei sa mergi la pensat? Eu as merge zilele astea.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Oana bineinteles ca m-am gandit la tine (si la celelalte fete care n-au putut veni) cand am baut Martini

Si pentru mine un rachiu?

Mey....eu rachiu nu beau defel, dar m-am gandit la tine

Hai ma...ca rachiu era o metafora... Nici eu nu beau alcool de fel,dar ma mai prostesc si eu...Acuma ce sa fac daca toata lumea ma ia in serios?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Zapacitul asta de sot al meu s-a trezit dis-de-dimineata fara chef de munca, asa ca si-a pus frumusel un film.....va dati seama ca n-am mai putut dormi, si aveam asa un chef sa dorm pana tarziu! Dar nu-i nimic, sper sa recuperez acus cand o culc pe Ami.

Oana pai inseamna ca toata ziua stai in bucatarie...tare nasol asa sa gatesti pt fiecare in parte. Eu fugeam in lume demult.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput