Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Oana nu mai fi asa modesta cu tine, arati f. bine. Si eu trebuie sa ajung la pensat, dar pe vremea asta nu am chef sa ies din casa. Daca vii incoace la Doina la pensat zi-mi si mie poate vin cu tine.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Daniela, e mai grav decat o floare. Ca dadea tarcoale sertarului meu cu bijuterii intr-o zi si le alegea pe cele pe care i le duce ei. De a trebuit sa inchid sertarul cu cheia. (si acum am pierdut cheia, am ratacit-o prin casa si nu am nici un inel, nici un colier nimic. Noroc ca am lasat niste cercei la urechi)

inseamna ca te scoteai mai ieftin cu o floare.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

mamici... pt cele care cauta un loc de munca... imi puteti spune cam ce salariu vreti si ce studii aveti??? poate gasesc si eu ceva pe la cunostinte

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Vreo cunostinta interesata de cineva care a terminat Sociologie ai?

Poze
Poze 1 anisor

Sau macar una care are nevoie de un absolvent de Filosofie? Am un vag sentiment ca nu prea, nu? Da stiu sa fac si prajituri. Ei, mai dau eu gres uneori, dar...ma specializez si la locul de munca, daca trebuie. Oricum, multumim de intentie. Esti draguta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Oana nu mai fi asa modesta cu tine, arati f. bine. Si eu trebuie sa ajung la pensat, dar pe vremea asta nu am chef sa ies din casa. Daca vii incoace la Doina la pensat zi-mi si mie poate vin cu tine.

Poze
Poze 1 anisor

Ei draga, pensatul a devenit un lux de acum. Iar Doina ma stie de acum, de cand am copiii ma mai prinde pe la ea doar cand e extrema urgenta. Adica cand merg la mare, cand tr sa merg sa nasc, de astea. Cred ca ma reneaga de clienta de acum.

Abia de imi fac timp sa ies la tuns. Iar maine merg sa ma si vopsesc. Am o buna prietena care tocmai a terminat cursurile la Maviov. Si am mareeee incredere in ea, e super tipa. Adica are fler in chestii de astea, gen ce te prinde, ce iti sta bine. Si mana, ca eu m-am mai lasat pe mana ei cand nici nu avea scoala.

Mergi la inceput

aaaa.....mi-am adus aminte ca am terminat si Colegiul de Gestiune bancara acum mai multi ani...dar in vremurile astea ce banca mai face angajari, ca am vazut ca astia dau oameni afara la greu. Multumim Ani esti tare draguta ca te gandesti la noi.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Pai si nu ne faci si noua lipeala cu ea? Si eu vreau sa-mi fac suvite dar prin mai-iunie cand incepe lungul sir de nunti din vara asta.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Ba sigur ca da. Deocamdata lucreaza la domiciliul clientei sau acasa la ea, ca nu vrea sa se angajeze. face si colegiul de farmacisti si nu are cum sa isi ia un job. dar cand vreti...imi spuneti. pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neata....
LUNI DIMINEATA LA ORA 7.30 AM UN INTERVIU LA PARHON
ABIA ASTEPT, SPER SA FIE INTR-UN CEAS BUN...

Ce frumos a fost aseara la intalnire...nu am stat mult ca am umblat toata ziua ieri si abia fusesem sa il iau pe Casian de la bunici si nu am rezistat sa trec macar sa le salut...

Multumesc fetelor pentru sustinere, se pare ca a dat roade..

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui byu

Neata....
LUNI DIMINEATA LA ORA 7.30 AM UN INTERVIU LA PARHON
ABIA ASTEPT, SPER SA FIE INTR-UN CEAS BUN...

Ce frumos a fost aseara la intalnire...nu am stat mult ca am umblat toata ziua ieri si abia fusesem sa il iau pe Casian de la bunici si nu am rezistat sa trec macar sa le salut...

Multumesc fetelor pentru sustinere, se pare ca a dat roade..

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

YUPIIII!!!!!

Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Ne dai sperante si noua. (tu esti asistenta medicala?)

Mergi la inceput

Byu bafta multa

Oana am sa te anunt cand ma hotarasc sa ma fac si eu frumoasa. Ce-ai facut, te-ai mai programat la Garleaschi? Eu trebuie sa fac un tratament si apoi sa ma duc la control.

Offf....trebuie sa ma duc si eu la curatenie, am o chiuveta plina de vasa care tot striga la mine de dimineata, dar ma tot fac ca n-o aud

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput