Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Miha, cum ies fursecurile astea: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/01/trufe.html. Chiar is bune, ca ma bate gandul sa fac azi. |
Nu se deschide link-ul pusde tine,dar am vazut ca e vb de Fursecurile Trufe. Da,sunt bune.Incearca-le si ai sa te convingi.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui byu Miha, dar ai incercat sa ii vorbesti pe un ton calm si sa ii explici de ce vrei sa faca asa cum vrei tu? |
Cu cine?Cu Robert sau cu soacra?

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihharo spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Mai, cand o veni Alina de la eco nu o sa dovedeasca sa citeasca. |
Ca bine zici

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
mihharo spune:
Byu, succes la interviu... imi amintesc de vremurile cand umblam si eu asa ca tine ... iti tin pumnii!
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
byu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cu cine?Cu Robert sau cu soacra? ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Cu soacra bineinteles

Mihharo multumesc.
Byu
cu
CASIAN ANDREIPoze
byu spune:
Incet,incet dispare lumea de pe aici, pe semne ca au tabarat "dusmanii" 

Ia sa ma duc si eu sa fac ficatul al cu praz...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ghinetz spune:
La mine a fost alarma falsa. Inca mai doarme. Am facut insa mancarea. Acum sper sa nu se raceasca.
Cat despre shmotru...azi zic pas. Eu sambata shmotruiam, joi si vineri am pogram de spalat rufe. (chiar, sa nu uit sa le intind pe sarma, poate le las in masina pana...le scot super shifonate. Vedeti, stiu ce se intampla cand le uiti acolo, semn ca nu sunt chiar incepatoare
). Asa, deci maine sar de la shmotru, ca-s la "facut oama". Daca o vrea sa faca sotul...treaba lui. da ma indoiesc ca intra si in baie. Cel mult aspira. Tot ii bine. Desi am aspirat si dimineata ca Victor a luat o paine si a dat de mancare la gaini prin casa. 
In seara asta iar merg la sala. Abia astept. Nu credeam ca o sa-mi placa asa mult. Am facut si acasa niste abdomene ieri. Mai, sa nu ma deocheati.
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui byu
Cu soacra bineinteles ![]() |
Nu-mi sta in caracter sa ma cert,nu-mi place sa ma cert,nu-mi place sa fiu suparata pe cineva...intotdeauna am cautat o cale de reconciliere si am acordat circumstante atenuante...
nu e chiar asa...O fac si eu pe-a Zmeurica,ca doar is nevasta de Zmeurel. 
O singura data m-am certat cu soacra mea,de la niste chestii grele
in rest i-am vorbit cat se poate de calm si de politicos.Da,i-am explicat....dar ea nu crede in "fineturi de astea psihologice".

Miha si comorile
kriss79 spune:
salutare
aoleu cat ati putut sa scrieti!!
mi-a luat ceva timp sa citesc.
Am vazut pozele, super! pacat ca nu ne-am adunat mai multe.
M-am simtit foarte bine, mai ales ca tocmai ma certasem cu barbate-miu care mi-a tras teapa la stat cu fata..asa ca inainte cu 10 min de intalnire am sunat-o disperata pe soacra-mea si am mers si am lasat-o pe Alessia la ea.
Poate data urmatoare ne intalnim in weekend cum vad ca doreste majoritatea si mai devreme! Nu stiu daca va fi vreme de terasa(eu sper sa fie pana in Paste), dar poate macar ne adunam mai multe.
Voi ce ziceti.urmatoarea intalneala cu copii sau tot noi singurele?![]()
Am tras un ochi la odisee si am vazut ca a nascut ieri pisigri(probabil cat noi ne cinsteam:)o fetita, Ilinca! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Raluca(ralnied) , cum ati sarbatorit ieri?![]()
Byu, iti tinem pumnii luni!! apropo, la Parhon am venit eu pe lume![]()
Oana(ghinetz) , mersi pt. remarca ta.ma incurajeaza sa o tin tot asa
dar imi fac cu ochiul bunataturile Mihaelei![]()
Am o stare nasoala de la vremea asta..acusi pleaca si sotul spre Valcea/Tg Jiu si pana luni vom fi singurele. Imi doresc sa ies cu fata, mamele si poate sora mea undeva de ziua noastra, dar nu stiu unde, dat fiind faptul ca o iau si pe fata..Propuneri? vrem sa ne facem de cap![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Desi am aspirat si dimineata ca Victor a luat o paine si a dat de mancare la gaini prin casa. ![]() |
Si Amira la fel face...
Zilele trecute a luat o briosa si a fugit in camera.Cand ma duc vad de ce e asa cuminte,ea sfaramase briosa aia bucati bucatele,dadea cu mana prin firimituri in toate directiile si apoi se arunca pe burta.

Miha si comorile