Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)
Raspunsuri - Pagina 14
ghinetz spune:
Miha, cum ies fursecurile astea: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/01/trufe.html. Chiar is bune, ca ma bate gandul sa fac azi.
byu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Michelle, incearca asa http://mayas-esprit.blogspot.com/ Miha, pai sa lasi baiatul nemultumit, bre? femeie esti tu? Si mama? ![]() Sa va zic, din casa, o faza cu bunicile. Mama mea sta dupa-amiaza cu baiatul lui frate-miu. Adica ii da sa manance, face temele cu el (e intr-a doua). Mama gateste cam nesanatos, adica mult ulei, de astea. Cumnata mea insa gateste f sanatos, numai la abur, numai carne slaba. Ea ii lasa mancare baiatului facuta de ea, dar mamei ii e mai usor sa-l hraneasca la ea, decat sa urce - frate-miu sta in bloc cu mama - sa ia mancare din frigider, sa incalzeasca. Desigur, cumnata mai comenteaza, dar destul de finut. Si i-a mai zis si ca nu lucreaza suplimentar, de astea...Mama insa se oftica. Si zice: "ce, sa zica merci ca stau cu baiatul. Ca nu ma plateste cu ora." Na, e nasol, e mama mea, dar stiu ca asa gandesc multe mame, ca am avut ocazia sa aud bunici muuulte vorbind despre nore si chiar despre fiice. Eu cred ca e chestie generala la bunici. Ele cred ca ne fac un mare bine - si asa si este, nu contest. Dar nu accepta sa respecte regulile noastre pe motiv ca stiu ele mai bine cum se cresc copiii. Mama mereu zice ca pe frate-miu asa l-a crescut, cu mancare de aia si nu a murit. Uite de asta am decis ca e cel mai bine sa-l dau la cresa pe Victor. Mi-e teama, desigur. Mi-e teama ca se imbolnavi, ca e prea mic, ca...Mama sa stea cu el in we, daca vrea, sa pot iesi si eu cu voi la "un rachiu". (da eu chiar beau, nu rachiu musai, dar... Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
ai zis-o de parca ai fi bautoare funtasa..
cat despre bunici , eu ma abtin deocamdata desi ...imi mai fac si mie faze, mai ales socrul meu care e in zodia berbec si eu taur

Byu
cu
CASIAN ANDREIPoze
byu spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelle005
Deci asa, ne pacalisi cocoana, si eu care ma gandeam ca am o sticla de palinca in frigider si ma gandeam sa te invit la un paharel... ca tot se apropie 40 de paharele![]() Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 PozePoze 1 anisor |
am si eu...

Byu
cu
CASIAN ANDREIPoze
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Eu cred ca e chestie generala la bunici. Ele cred ca ne fac un mare bine - si asa si este, nu contest. Dar nu accepta sa respecte regulile noastre pe motiv ca stiu ele mai bine cum se cresc copiii. Mama mereu zice ca pe frate-miu asa l-a crescut, cu mancare de aia si nu a murit. |
Sunt de acord si nu am contestat niciodata ca ma ajuta.Ok...ma ajuta ca mai pot respira si eu,ca am vacanta

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui byu
ai zis-o de parca ai fi bautoare funtasa..![]() Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
Ei nu chiar fruntasa. ba chiar as zice ca-s mai pe la coada. dar de la un martini nu ma dau in laturi (puneti voi corect accentul). Si nici de la o Sangria. Nu-mi place berea, desi cat eram insarcinata cu Victor as fi baut ca burtosii aia din reclame, cate o naveta. Si nici taria, altceva decat o gura de palinca buna. Adica votca, wisichi..de astea. Iar vinul...asa, de impartasanie.
Merge un pahar, dar musai sec. Mai vreti??? sa mai detaliez? (va dati seama daca ma intrebati acum ceva de
, al ce limbarita am... De aia zic, mai bine sa nu puneti multe intrebari)

Mai, cand o veni Alina de la eco nu o sa dovedeasca sa citeasca.
byu spune:
Miha, dar ai incercat sa ii vorbesti pe un ton calm si sa ii explici de ce vrei sa faca asa cum vrei tu?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelle005
Deci asa, ne pacalisi cocoana, si eu care ma gandeam ca am o sticla de palinca in frigider si ma gandeam sa te invit la un paharel... ca tot se apropie 40 de paharele![]() |
Bey...daca-s numa 40 ma risc...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Ghinet, cu berea si eu sunt la fel...nu imi place deloc(deci un paharel din aia din flori merge)dar cand eram insarcinata cu Casian, luam o doca fara alcool a data la doua zile ![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ghinetz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Sunt de acord si nu am contestat niciodata ca ma ajuta.Ok...ma ajuta ca mai pot respira si eu,ca am vacanta ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Sigur, depinde de bunica. Din experienta mea raspunsul e...DA. Eu mereu cer prea mult, asa ca inghit in sec daca vreau ajutor. De exemplu mama are in bucatarie televizor.

Crezi ca a mers sa-i spun ca nu e ok sa le dea copiilor de mancare in timp ce ei se uita la tv? Ca ei mananca mecanic, nu constientizeaza, le poti da atunci si pietre, ei sunt absorbiti de tv. Ca asta e poate un motiv pentru care resping pe mai tarziu mancarea. Sau a contat ca i-am spus: Victor nu manaca dulce. Aiurea. Cine era cu croasantul in mana cand am venit? Croasant!!! Porcarii de alea chimicoase.
ghinetz spune:
Gata, al meu s-a trezit. Va pup si va doresc o zi frumoasa. Curaj celor ce ies la "balta" cu copiii. Eu as iesi, dar...mi-e lene. Si apoi, de acum e ora de intrat in bucatarie.

(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ca tot se apropie 40 de paharele