Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Se vede ca nu avem barbatii acasa, ca noi pe vremea asta in loc sa ...numaram bani, stam la cioace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Byu - multa bafta la interviu!!! Iti tinem pumnii pt luni!

Alynta - te asteptam cu vesti despre micut.

Oana - super super tortul , il fac si eu de ziua mea, multumim de reteta
Wow , foarte interesanta idila de la gradi sa ne tii la curent cu ce se intampla. Aveam un prieten foarte bun ,nu iubit, care imi aducea tot timpul cate o bijuterie f misto de argint, le am si acum pe toate, pur si simplu venea la mine la serviciu, imi lasa bijuteria si pleca Mai tarziu m-am gandit ca probabil le lua de la surorile lui mai mari, ca avea 2... cine stie...

Michelle si Dominic

Michelle, eu ma gandeam sa fac de ziua ta (adica in aceeeasi zi, dar cu alta ocazie ) tortul asta: http://mayas-esprit.blogspot.com/2009/03/amandina-la-maya.html. A! Foi de alea de pandispan se gasesc la Unic, daca nu dai de ele in alta parte. eu de acolo luam mereu.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Daaa, cunosc ocazia multumesc de pont, chiar nu stiam, si nu am vazut niciodata asa ceva

Nu se deschide pagina

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

S-A PRELUNGIT INTALNIREA DE ASEARA PE FORUM...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

S-A PRELUNGIT INTALNIREA DE ASEARA PE FORUM...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

da dar cu mai multe fete

byu mult succes la interviu,sa fie cu noroc,Doamne ajuta

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10
byu mult succes la interviu,sa fie cu noroc,Doamne ajuta

Da da...multa bafta...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Byu eu vroiam niste cursuri de inspector RU, si gasisem atunci la FEG, dar mai bine ma interesam si in alta parte.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Michell, multumesc, sa fie..

Azi am de gand sa fac ficat cu mancarica de praz

Miha, si al meu face cam la fel la mamaia mananca si acasa...ce luptam , sa vezi ce schija e ...la 1un si 9 luni el are tot 10 kg.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Michelle, incearca asa http://mayas-esprit.blogspot.com/

Miha, pai sa lasi baiatul nemultumit, bre? femeie esti tu? Si mama?

Sa va zic, din casa, o faza cu bunicile. Mama mea sta dupa-amiaza cu baiatul lui frate-miu. Adica ii da sa manance, face temele cu el (e intr-a doua). Mama gateste cam nesanatos, adica mult ulei, de astea. Cumnata mea insa gateste f sanatos, numai la abur, numai carne slaba. Ea ii lasa mancare baiatului facuta de ea, dar mamei ii e mai usor sa-l hraneasca la ea, decat sa urce - frate-miu sta in bloc cu mama - sa ia mancare din frigider, sa incalzeasca. Desigur, cumnata mai comenteaza, dar destul de finut. Si i-a mai zis si ca nu lucreaza suplimentar, de astea...Mama insa se oftica. Si zice: "ce, sa zica merci ca stau cu baiatul. Ca nu ma plateste cu ora." Na, e nasol, e mama mea, dar stiu ca asa gandesc multe mame, ca am avut ocazia sa aud bunici muuulte vorbind despre nore si chiar despre fiice.

Eu cred ca e chestie generala la bunici. Ele cred ca ne fac un mare bine - si asa si este, nu contest. Dar nu accepta sa respecte regulile noastre pe motiv ca stiu ele mai bine cum se cresc copiii. Mama mereu zice ca pe frate-miu asa l-a crescut, cu mancare de aia si nu a murit.

Uite de asta am decis ca e cel mai bine sa-l dau la cresa pe Victor. Mi-e teama, desigur. Mi-e teama ca se imbolnavi, ca e prea mic, ca...Mama sa stea cu el in we, daca vrea, sa pot iesi si eu cu voi la "un rachiu". (da eu chiar beau, nu rachiu musai, dar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Byu eu vroiam niste cursuri de inspector RU, si gasisem atunci la FEG, dar mai bine ma interesam si in alta parte.

Poze
Poze 1 anisor

Si pe mine ma intereseaza cursuri de inspector RU. Chiar imi pare rau ca nu am facut master pe asa ceva, dar ala era cu plata, asa, am facut si eu ceva finantat de buget si cu bursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Cum mai sa nu bei "alcohol"? Ca acum ma pui pe ganduri... Ia sa recapitulez ce alte chestii ai mai zis si eu le-am luat de bune?

Eiii...mai beau cate o gura de bere sau de coniac la cate-o sindrofie ca doar nu m-is pocaita...

Deci asa, ne pacalisi cocoana, si eu care ma gandeam ca am o sticla de palinca in frigider si ma gandeam sa te invit la un paharel... ca tot se apropie 40 de paharele

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput