Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Kriss eu am iesit recent la Rest Chinezesc, ala de pe Canta. Nu cu baietii, insa. Dar am stat intr-un separeu - am fost 9 persoane - si ar fi fost loc si de un copil. Si au si TV. Si poti face karaoke, doar ca e in chineza. Acum, lasand gluma la o parte. Habar n-am in iasi-ul asta un local unde sa poti merge cu un copil. Nici macar scaune pentru ei nu au. Rusinica....

Miha, asa, deci stii despre ce vorbesc. Si la faza cu "fineturile psihologice", si la "faceti voi la voi acasa", dar si la "hranit pasarele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am scos un pachet de carne sa fac pentru maine mancare baietilor mari. Voiam sa fac o tocanita de porc, dar acum am vazut ca am dezghetat niste coaste. Ce sa fac cu ele???

Sa nu-mi ziceti sa-i pun una sotului la loc, asa, in loc de aia de a fost facuta Eva....Ca ar fi de acord doar daca am da timpul inapoi si ar disparea si Eva cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Oana,stiu care e. Scaun de copil au la little texas din ce am auzit.Nu stiu in ce masura are ea rabdare sa stea in el..de regula sta pe scaun normal sau in brate la cineva:)asta daca nu se plimba printre mese..
Mi-am adus aminte.m-ai intrebat de test..pai a fost negativ, a fost o dereglare caci a venit dupa 7 zile.nu prea avea cum sa fiu, ca ne-am abtinut in zilele cu pricina..dar mai stii?incepusem sa am dubii..ca mai stiu pe cineva care a ramas in Z9 insarcinata, de ex..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Noi am mancat dinozauri din peste pane si acum nani .

Oana, asa e cu mamele si Soacrele , ai mare dreptate asa face/gandeste si soacra-mea.
Reteta aia e mult mai complicata, oare nu e destul de bun tortul ala mai usor pt ziua mea?
Pai nu se deshid link-urile pt ca pui punct dupa ele.

la ce sala mergi?

Vezi ca deja s-a racit mancarea

Daniela cred ca doarme, Byu face mancare, Miha nu stiu ce face, Mihaela e la prezentare, Kriss e pe net, Alynta la ecograf, Moldo e cu gura cascata ....ma bag la nani si eu, ca pe vremea asta....
Diseara ies la balti daca nu ploua, ca nu avem pelerina, sau daca nu ploua tare

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Mai, lpsesc si eu o ora si ati umplut 4 pagini...tineti-o tot asa.

Oana si eu am vrut sa fac un master in RU, dar e destul de scump ca sa-l fac asa...sa fie acolo, de asta am preferat niste cursuri; am sa fac si masterul daca imi gasesc ceva in domeniu si imi va fi de folos.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Michelle inca nu dorm, am hranit si adormit copilul

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Cu firimiturile si la noi e la fel; poftim dovada

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Si mie imi place mult mancarea chinezeasca, chiar mi-ati facut pofta de o placa incinsa, poate ma scoate si pe mine sotul duminica in oras, desi ar trebui sa mergem sa impartim flori la bunici, strabunici, la nana....

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Vad ca ati disparut toate. Merg sa ma intind si eu langa Ami, poate vad un film daca nu, asta dupa ce dau gata niste bomboane Raffaello.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

mihharo, multa santate lui Albert. Sa ne spui cum mai e.

Daniela, am vazut si poza de la tine... uite asa am vazut-o si pe Miclelle....
Salamul de biscuiti mie imi place foarte mult. Mi-ai dat o idee....

Oana, dar ce idila... astept continuarea....
In ce priveste meniul... eu ieri am facut o tocanita cu pipote ceapa, morcov, ardei.....si suc de rosii.
Multumim pentru retete......

byu, multa bafta luni. Tinem pumnii.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput