Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)
Raspunsuri - Pagina 6
maria08 spune:
Pogonici: Cred ca m-ai confundat.....jujuka nu stia daca sa tina post 40 de zile, dar e bine ca ai facut precizarea!
Oanka: Pentru a nu monopoliza subiectul , crezi ca as putea sa-ti trimit pm?
Anaomaria: Eu nu am reuist sa ajung la biserica zilele acestea , seara....stiu ca se citeste acest canon, l-am gasit si pe net. Crezi ca am putea sa-l citim si noi acasa?
Va imbratisez cu drag.
maria08 spune:
Oanka: Acum aam vazut ca nu ai activat pm-ul, daca vrei poti sa te duci sus, in stanga- la profil personal si poti activa pm!
Anaomaria spune:
Maria, nu stiu ce sa-ti spun. Canonul se citeste in cadrul slujbei Pavecernitei Mari, in Postul Pastelui, la biserica. Cred ca nu se supara nimeni daca-l citesti acasa, numai ca nu e la fel.Plus ca o sa-ti ia ceva timp, ca-i marisor.
Pupici
10+
Vine puisorul!!!
mamieea spune:
nici eu nu am putut ajunge la slujba saptamana aceasta din cauza turcilor..dar sper sa ajung in saptamana a 5 a din post cand se citeste canonul integral...of ..ma intristez cand aud vesti asa triste..dar Dumnezeu stie de ce se intampla toate...,,Domnul a dat, Domnul a luat,fie numele Domnului binecuvantat..." intr-adevar in Saptamana Patimilor nici nu se pune problema postului,care trebuie sa fie cat se poate de aspru atunci..si apoi in Saptamana Luminata iar nu se prea poate ptre ca luni si marti sunt zile de Pasti, apoi joi e Sf Gheorghe,vineri Izvorul Tamaduirii si apoi Duminica..cel mai bine ar fi sa asteptati cu rabdare toata aceasta perioada si o sa vedeti cum va va fi rasplatita...
analuci spune:
am fost aseara la doctor si l-am vazut pe bebe . am vazut cum ii bate inimioara si am auzit-o. ne-am topit amandoi . surpriza a fost cand ne-a spus ca sunt la sfarsitul sapt. 8, iar eu credeam ca sunt in 5-6. nu-mi venea sa cred ca bebe are deja 2 cm.
sotul meu a zis ca arata ca un martisor, dar mie mi s-a parut ca arata ca un ursulet . a ras si doctorul cand i-am spus. dar avem prima poza a lui bebe !!
va multumesc inca o data pt rugaciunile voastre si sa va dea Dumnezeu cel putin bucuria pe care mi-a dat-o mie
eu nu pot sa tin postul acum (o sa incerc macar miercurea si vinerea), dar sa va ajute Dumnezeu sa-l tineti si sa aud numai de bebei dupa.
si bun venit celor noi
analuci spune:
mai vreau sa va rog ceva. sa ma treceti impreuna cu sotul Alexandru Dumitru.
multumesc
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Dragutelor.... sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie06.htm
nanei - imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat si sunt alaturi de tine cu tot sufletul... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te intareasca, sa iti daruiasca putere sa treci peste aceasta grea incercare.... roaga-te si cu siguranta prin rugaciune ti se va alina sufletul si vei dobandi liniste....
anadomnica spune:
oanka80 - poti sa ne spui in ce zile se tine Sf.Maslu la biserica Sf. Nectarie din Alexandru? Si la ce ora incepe slujba? Poate ma invrednicesc sa ajung si eu in postul asta macar de cateva ori. Multumesc
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
marijan90 spune:
Nanei, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Numai Dumnezeu stie de ce intampla asta. Suntem alaturi de tine...
anadomnica spune:
analuci - da' stiu ca v-a facut o surpriza bb sa fie deja de 8 saptamani . Ii doresc sa creasca mare si sa fie cuminte si sa va bucure in continuare.
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!