Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)
Raspunsuri - Pagina 5
pogonici1977 spune:
maria08- sa stii ca postul dat de parinteele iustin e post de mancare si post trupesc timp de 40 zile, sa nu cumva sa manaci de frupt in aceste zile, e GRESIT CEEA CE AS SCRIS CA ESTE VALABIL VARIANAT CU MANCARE POST CU FRUPT IN CANONUL PARINTELUI, dute si intreba un preot sa citeasca oricine mai bine si vei intelege POST 40 ZILE, iar cele 4 zile fara ulei, deci mare atentie si ptr celellate fete care nu stiu
daomne ajuta si sa auzim numai de bine
happymum spune:
nanei sunt alaturi de tine.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
sissica spune:
BUNA FETELOR!
AM NEVOIE DE UN SFAT,
SUNT PROGRAMATA LUNA ASTA PENTRU FIV,CREDETI CA E BINE SA O FAC SAU SA REPROGRAMEZ,DIN CAUZA POSTULUI.APROPO DE POST,CUM SE TINE IN MOD CORECT UN POST?
LE DORESC SARCINA USOARA VIITOARELOR MAMICI,
MA ROG IMPREUNA CU CELE E AU NEVOIE DE AJUTOR IN RUGACIUNE
LE DORESC MULT CURAJ SI CREDINTA CELOR CE TREC PRIN
PERIOADE DIFICILE
LE FELICIT DIN TOT SUFLETUL PE CELE CARE DEJA AU DAT VIATA
UNEI MINUNI,
MARIA SIMONA
oanka80 spune:
asa cum va sfatuieste pogonici mi s-a zis si mie de catre duhovnic:post alimentar si trupesc timp de 40 de zile,iar asta reiese si din indicatiile de pe hartia data de parintele Iustin. Mie imi convine de minune sa tin acest canon in postul pastelui pt ca se tinea post oricum in casa, si schimbarea e doar legata de cele 4 zile fara ulei. dupa parerea mea, cred ca e mai greu de tinut in afara postului...vreau sa incurajez familiile ce au inceput aceasta randuiala, vom izbuti fetelor, dar sa nu ne mai stresam asa tare din privinta retelor. singurul sfat e ca trebuie alimentatie variata,si spre bucuria noastra au iesit verdeturile.e un subiect delicat, si cred ca e importanta credinta fiecareia dintre noi de a respecta tot ce se cere in canon.
anaomaria salutari si sper sa ma fi recunoscut
oanka80 spune:
nanei sa te intareasca DD sa duci aceasta cruce...suntem alaturi de tine. te-am trecut pe pomelnic nostru ce se citeste zilnic la Sfanta Liturghie. multa sanatate si cu nadejde la Cel de Sus
oanka80 spune:
Maria draga chiar daca se implinesc 40 de zile de post in Duminica Floriilor nici sa nu iti treaca prin cap sa inchei atunci canonul. e saptamana Patimilor si nu se cade sa avem relatii sexuale ...astepti pana dupa Pasti cu rabdare si eu sunt sigura ce iti vor fi rasplatite rugaciunile.sa fii atenta si la saptamana Luminata ca sunt multe zile cu Liturghie si iar nu e indicat sa facem prostioare...deci se va lungi perioada canonului pentru noi undeva la 50 de zile. ne cerem iertare ca tot insistam pe subiectul acesta, poate v-am plictisit cu atatea amanunte...ne intelegeti disperarea, poopici la toate
sissica spune:
anadomnica_multumesc ca m-ai pus pe lista de rugaciunedaca e nevoie de numele sotului meu, este Nicolae.felicitari pentru samburelul tau
nanei-Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste durerea aceasta,
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor
Nanei, imi pare foarte rau. Dumnezeu sa-i ierte pe micuti si pe voi sa va intareasca. Am tot auzit de opriri de evolutie in ultima vreme. Dar cum ti-ai dat seama, exista vreun semn, ceva sau te loveste din senin, cand te duci la ecografie?
Oana, te-am recunoscut, cum sa nu?
Sissica, in primul rand trebuie sa stii ca postul nu se tine de dragul de a manca altceva sau de a slabi. Scopul final este de a ne pregati trupul si sufletul pentru Spovedanie si pentru Sf. Impartasanie. Daca postim si nu mergem sa ne spovedim, e ca si cum am tine o cura de slabire.
Apoi, postim prin alimentele pe care le consumam (fara lapte, carne, oua, iar peste doar cand este dezlegare in calendar), dar trebuie sa avem un pic grija si la faptele si gandurile noastre, sa incercam sa fie un pic mai bune.
Si, sa nu uitam, fetelor, SA NU LIPSIM DE LA SFANTA LITURGHIE.
Pupici tuturor si muuuuuuuuuuuuulta sanatate.
P.S.: Nu mi-ati raspuns: A fost cineva la Canonul Sfantului Andrei Criteanul, care s-a tinut zilele astea in biserici, pe seara?
10+
Vine puisorul!!!
nanei spune:
Anaoomaria am avut o scurgere maro care nu m-i s-a parut normala si cand m-am dus la control mi-a zis ca un sac e gol,dar apoi m-am dus la medicul cu care am tinut sarcina cu andrei si el mi-a zis ca de fapt sunt opriti din evolutie.S-a oprit sarcina cred ca atunci cand am avut acea scurgere.Cu andrei am avut 9 luni dureri de burta dar nu am avut nici macar o picatura de scurgeri.De aia m-i s-a parut ceva anormal.
Anaomaria spune:
Imi pare rau
Si eu am avut asa, dar am fost la dr si era totul bine. Apoi, saptamana trecuta, am avut niste dureri groaznice, dar dr a zis iar ca-i bine. Acum nu-mi ramane decat sa sper si sa ma incred in DD ca va avea grija de noi.
Te pup si Doamne ajuta!
10+
Vine puisorul!!!