Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

FELICITARI GRAVIDUTELOR, vad ca sint multe, sarcini usoare si bebici sanatosi
Anadomnica, un pupic special ptr tine
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

medaaaa - ce mai faci draguta? Nu ai mai trecut de mult pe la noi, chiar ma gandeam la tine zilele trecute. Multumesc pt. pupic. Uite, iti dau rest 2 pupici

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Am fost mai mult plecata decit acasa,plus ca nu am avut nimic nou sau interesant de spus.Ma bucur nespus sa vad asa multe gravidute, sa va ajute DD pe toate sa duceti sarcinile la bun sfirsit fara nici un fel de problema.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Jujuka: Am pus azi plicul, sa-mi dai de stire cand ajunge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

Buna fetelor nu v-am mai scris de mult si imi cer csuze .Ultima dat ava anuntam cat de fericita sunt ca am teste de sarcina pozitiv.Acum va anunt ca nu mai am BB.Sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani.Nu stiu dacav-am spus ca era SARCINA GEMELARA.Asa ca puiutii mei s-au dus.Nu stiu de ce si nici nu mai caut raspunsuri sa nu il supar pe DD.Ii multumesc ca m-i l-a dat pe andrei si ca a avut grija de mine cu alintaturile lui.Va pup si va doresc tot binele din lume si sa nu treceti prin asa tragedii.Avet grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

nanei, draguta imi pare nespus de rau.Nu am cuvinte. Ne-ai anuntat fericita si emotionata ca e sarcina gemelara... acum... Sa te mangaie Maicuta Domnului

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Of Nanei, imi oare atat de rau ca trebuie sa treci prin asa o durere. Si eu am trecut la randul meu si desi sunt 7 luni de atunci tot sufar. Am ramas cu spaima in suflet ca s-ar putea sa se intample si in viitor, dar eu imi doresc foarte mult un copil si poate bunul Dumnezeu ma va ajuta sa-l am.

Another day goes by

Mergi la inceput

Nanei, imi pare tare rau....am trecut si eu prin asta....e ffff greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna seara, va rog frumos sa ma primiti si pe mine in randurile voastre, inima mea plinge, am primit astazi rezultatul de la fiv si este negativ, plingem , ne ridicam, o luam de la capat si poate Dumnezeu ne v-a binecuvanta pana la urma! Va rog din suflet sa ma puneti si pe mine pe lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni: vvvvv (victorita si gheorghe)ortodoxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

vvvvv:Imi pare tare rau.....cand vad postarile tale retraiesc ziua de 24 cand si noi am avut un test negativ in urma FIV-ului. Trebuie sa avem nadejde, Dumnezeu se ma milostivi intr-o buna zi, atunci cand crede El ca-i momentul. Iti doresc multa, mult aputere si incredere! Daomne Ajuta!
Nanei: E bine sa acceptam ceea ce Domnul ne da fara a ne pune prea multe intrebari. Cred ca-ti este tare greu!!! Eu nu am pierdut nici o sarcina, dar stiu ce inseamna sa-ti doresti un bb mai mult decat orice pe lume!! Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput