Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
PatriciaArdeleanu spune:
Missy, intelesesem ca procedura aia e disponibila din Iulie parca. oricum, la noi nu cred ca se face, si iti dai seama ce costuri ar fi (amnio si asa costa 22mil).
eu sint totusi linistita, dar vreau si constiinta mea sa fie...am multe puncte de partea mea, am un copil sanatos facut dupa 30 de ani (32), mama m-a facut la 42, sora mea are copil facut la 35...dar
pogos, care este IOMC? desi stau in zona, nu am fost niciodata acolo.merci!
Patricia
s17 si Rebecca
05.02.2005
pogos spune:
patricia Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului are sediul in Spitalul de Copii Emilia Irza. nu ai nevoie de programare. doar ca iti trebuie un formular special de la ei pe care sa ti-l completeze medicul ginecolog cu datele de pe eco recenta. este gratuit si iti da rezultatul foarte repede. si am inteles ca au un laborator de genetica foarte bun. mie mi-a iesit risc scazut, in conditiile in care am 34 de ani. si medicul de acolo, este o doctorita foarte draguta, mi-a explicat ca nu trebuie luat in calcul doar varsta, pentru ca sunt fete tinere care au nascut copii cu malformatii si fete care au trecut pragul de 34 de ani si nasc copii sanatosi.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
danielle02 spune:
noi am fo putin prin oras ca ne place tare la shopping ![]()
m-am amuzat putin cu marimea asta la picior,ma gandeam ca socrela mea a facut 12 copiii,api va dati seama ce picior ar trebui sa aibe sarca femeie? :))))))))
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
sanziana spune:
Ema, eu am sunat azi la dr. Iosup si mi-a raspuns o asistenta (cred) pe la 10 si am reusit sa fac o programare.
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
uliiasi spune:
Fetelor, AJUTOR ! 

Azi trebuia sa merg la ecografia morfofetala de trim 2 si cu o ora jumate inainte de a pleca la doctor (Anca Gherasie de la MedNewLife) ma suna cei de la MedNewLife si-mi spune ca doctorita are o cezariana de urgenta si nu mai poate veni azi. Si-mi spun astia ca cel mai devreme ma pot programa pe 26 martie, cand eu voi avea deja peste 24 de saptamani, si din cate am inteles, ecografia asta de face intre saptamanile 20-22. Eu sunt acum in sapt 21 si 3 zile.
Am sunat-o si pe doctorita si-mi spune sa incerc la MedLife sau Euroclinic, dar cine ma programeaza pe mine asa din scurt azi-maine?
O sa incerc sa dau niste telefoane la astea doua clinici, dar sunt sigura ca n-am sa gasesc nimic....aveti vreo idee ce-as putea face?
Doctorita mi-a spus ca as putea veni duminica, ca are fertilizari, dar eu maine plec din Bucuresti....Daca nu gasesc nicio solutie, o sa-l trimit numai pe sotul meu unde aveam de mers, si-o sa raman eu aici, in ultima instanta, daca nu gasesc pe nimeni..
Aveti vreo sugestie ?
Iulia
21+ 
uliiasi spune:
La ce doctori ma sfatuiti sa incerc? Am intrat pe site-urile de la MeNewLife si la Euroclinic si nu recunosc niciun nume de acolo, nu stiu cat sunt de buni doctorii aia si cata incredere pot avea in ei ca sa-mi faca cea mai importanta ecografie din sarcina...
Iulia
21+ 
Grishca spune:
Salutare.
Inca lupt, inca rezist. Am un medic cu care contrastez destul de mult, care imi zice ca totul e ok, ca bebe e bine, ca sa astept eco de morfologie fetala de pe 23 martie, ca pana atunci nu are rost sa ma mai framant si sa mai fac 7 mii de eco. dar eu bineinteles ca nu pot fi asa linistita si ca maine merg la eco la dr Iosup si luni mari sanse sa merg la Herghelegiu (mai astept un tel de confirmare). la dr Pop nu am avut nicio sansa sa ajung desi parca zic ca l-as fi preferat pe el.
Pe langa toate celelalte probleme pe care vi le-am descris,am si eu o brida amniotica sau sinechie dar cum nu are legatura cu copilul nici nu mi-am mai facut griji, ca am vazut-o si eu pe ecograf si ea era la distanta de bebe, nu interactiona in niciun fel cu el. acum m-a pus nu mai zic cine sa citesc pe internet despre asta si bineinteles ca te imbolnavesti de nervi, dar de cele mai multe ori este o simpla sinechie, aderenta care nu intervine in niciun fel in cresterea si dezvoltarea sarcinii. ce se vede pe eco este "Band-like structures within the gestational sac" si de cele mai multe ori nu este patologic. foarte rar e o problema. scuze pentru ca am detaliat atat, dar ma gandeam ca poate mai sunt si alte fete in situatia asta si poate le-ar fi utile aceste informatii. oricum maine si luni am ecografii si sper sa ma lamureasca acesti medici celebri la care voi merge. dupa aceea la sfarsitul saptamanii viitoare aflu si rezultatul la amnio si mai vedem.
in schimb eu ma simt bine, burta creste, e chiar marisoara.il mai simt pe bebe din cand in cand dar pana acum nu sunt sigura ca e el.
pna data viitoare. va tin la curent. sper sa se rezolve toate cu foarte bine si daca va mai trece cineva prin ce trec eu sa stie de la inceput ca totul se sfarseste cu bine.
18+
blanca000 spune:
Uliasiincearca si la Medlife la doctorul Radulescu...stiu ca si dansul este un doctor bun in ecografie. Suna si spune ca e o urgenta si poate reusesti sa te programezi asa din scurt.
19+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
Grishca spune:
uliiasi eu tocmai m-am programat la dr Iosup pentru maine. i-am explicat celei care a raspuns la tel ca am nevoie cat mai repede de o ecografie si am obtinut o programare pentru maine.
18+
Grishca spune:
Patricia eu am facut amnio la Medlife cu dr Silviu Predoi. Au si posibilitatea analizei genetice a lichidului amniotic la o clinica din Germania.Totul e ok pana acum, dupa 2 saptamani. Pentru mine cel mai important a fost ce voi face in cazul unui rezultat pozitiv, adica existenta unei probleme.Dupa ce am decis ce voi face daca reiese din amniocenteza ca voi avea un copil cu probleme, am mers la amniocenteza.dar asta e doar experienta mea...eu am alta persepctiva, eu lucrez zi de zi cu copii cu diferite sindroame si diferite probleme...
18+