Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
jojo_miha spune:
Sunt sigura ca a miscat bebe.Teo e la mine in brate si asta mica din burtica ori a vrut sa-si salute surioara.ori e la fel de geloasa ca ea
.Ce e drept am baut si o cafea.
Am citit ca cineva are tensiunea mare la doctor(scuze ca nu am retinut numele dar cu Teo in brate........)Amalia din cauza tensiunii mele a murit,iar acum cand ma duc la doctor TA nu scade de 15,14 cu 9,10 asa ca e posibil sa fie de la emotii.Doctora mea mereu e ingrijorata de tensiune insa ea scade cum ajung acasa.
Adriana e bine ca ai unde sa lasi copilul,si eu am zile cand nu am chef de nimic si-mi este tare greu ca Teo e micutza si necesita toata atentia mea.Ma gandesc ce-o sa fac din vara si cum o sa cobor eu cu ele afara de la etajul 3,Teo inca nu stie sa coboare pe scari.
Am citit si eu de clinica lui Cristurean,e bine ca se deschid doua sa fie concurenta,nu monopol sa faca unu ce vrea
,asteptam preturile.
Eu mi-am propus ca dupa urmatoarea consultatie sa incep sa cumpar pt bebe,acum nici nu prea are de vara.
Cu lene asta e ceva de speriat,cred ca asa va fi si bebe
.Eu la Teo desi trebuia sa stau la pat aveam o energie ceva de speriat,am cusut 2 goblenuri ,iar acum i s-a rupt un nasture la o bluzita de-a lui Teo de-o luna si n-am reusit sa-l cos,o sa-i ramana mica.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
19+tot cu 
emabucuresti spune:
buna fetelor,
de cate ori intru la zmeurici( nu f des spre rusinea mea) mi se face o pofta de zmeura, de numa numa ![]()
felicitari mamicilor pentru carucioarele aparute si sanatate celor racite!
Adianafedorca imi pare rau ca nu ai scapat de greturi, eu mi-am revenit si am inceput sa mananc si carne, desi credeam ca voi deveni vegetariana( asa am zis si la prima sarcina dealtfel)
si eu am trecut in prima sarcina de la 37 la 38 la picior si asa sunt si acum, sper sper sper sa nu ajung la 39 de data asta, ca oricum cizmele mi le iau 39, as ajunge sa port 40 iarna Jesus! si nu sunt prea inalta
Rallu ai avut din timp programare la eco la dr Albu? Nu stiu cum sa fac sa obtin si eu o programare cat de curand acolo, am sunat(la alco san) si mi-au spus ca va fi plecat acum recent, sapt asta sau viitoare cand as vrea eu...
Patricia tin pumnii, va fi totul bine indiferent ce decizi sa faci!
Cornelia eu sunt fan culoarea roz pt fi miu Milan. Bine, si tati poarta mult roz ![]()
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
noce spune:
Fetele,
am sunat la Isis si o nastere costa 1000 de euro, indiferent daca e naturala, cezariana sau in apa. Sunt incluse anestezia si toate celelalte servicii aferente nasterii.
Pe mine m-ar tenta, numai ca nu stiu ce dr sunt acolo, daca sunt de incredere.
La Eva de asta nu ma duc, pt ca n-am incredere. Te duci pentru nastere in apa si ei iti fac cezariana, ca merge mai repede si costa mai mult.
19+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
PatriciaArdeleanu spune:
Multumesc mult fetelor!
si eu sint sigura ca totul va decurge bine.
micaalsa, nu am facut triplu test, acum s-ar face, si dr meu mi-a zis ca poate fi si mai neconcludent rezultatul. si amnio se face pina in sapt 20 cel tirziu. am sunat la medlife si mi-a confirmat si dr de acolo, si sint locuri, ma pot programa oricind, chiar si maine. o voi face totusi in sapt 19.
apropos de culori, de multe ori m-am intrebat de ce unele mamici de baieti nu isi imbraca baieteii cu alte culori decit cele clasice de baieti, sa nu mai vorbim de roz, caci rar vezi ceva de baieti care sa aiba culoarea roz, desi barbatii adulti poarta fara probleme camasi, tricouri, cravate, etc care mai de care mai roz.
off topic: ce m-a amuzat cind am fost vara trecuta in state, acolo barbatii evita sa poarte orice culoare gen roz, mov, portocaliu si alte derivate (si sotul meu are multe asa vara) si varul lui ridea mereu sa nu se imbrace cu ele ca nu merge asa cu el pe strada sa nu zica lumea ca sint gay. nu mai zic de barbatii la ocean si piscina, cu ditamai budigaii (vorba lu' Mircea Badea)![]()
Patricia
s17 si Rebecca
05.02.2005
Rallu spune:
Ema, la Albu mi-am facut programare acum 1 luna si ceva.
Cat am stat eu la Alco San, spuneau la toata lumea la telefon ca de abia pe 20 si nu stiu cat aprilie mai au liber.
Poate gasesti o piluta ceva, sau incearca la Giulesti (stiu ca Albu face si acolo eco).
La Pop mi-am facut programarea acum vreo 3 luni (din decembrie) si cu greu am reusit sa gasesc in martie.
Din pacate sunt numai cativa ecografisti renumiti si daca vrei musai la ei, e greu sa obtii o programare in timp util.
De exemplu, in decembrie n-am reusit sa obtin o programare la Herghelegiu pt. martie.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 22+

Asa arat eu acum
pogos spune:
Buna fete!
patricia tensiunea arteriala se ia dupa 10-15 minute dupa ce ai intrat in cabinet. poate ti-a luat-o mai devreme si de aia era putin marita. TT se poate face si acum la IOMC in Tei si daca mergi marti iti da rezultatul joi. asa au ei program, martea si joia. oricum, succes la amnio si cred ca bebita este bine, asa cum simti tu.
euam inceput sa iau fier si magneziu. de-abia astept sa merg la morfofetala, dar mai am 2 saptamani.
va pup
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Moniland spune:
Rallu, si eu carucior din acela vreau. Spune-mi de unde l-ai luat ca pretul e super bun.
19

Rallu spune:
Caruciorul l-am luat din Cora Lujerului.
Pretul e de 800 lei, pe care ii si platesti dar la casa iti da un bon de cumparaturi de 120 lei pe care poti sa-l folosesti la sfarsitul lunii asteia.
Noua ne-a convenit pt. ca de obicei de acolo ne facem cumparaturile asa ca o sa-l consumam rapid.
Mai erau multe chestii acolo pt. bebei pt. ca au ei o promotie in perioada asta.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 22+

Asa arat eu acum
m_i_s_s_y spune:
Buna mamici de zmeurici!
Sanatate bolnavioarelor!!! Eu nad am fost racita, pe langa homeogene am supt si vitamina C cu propolis..si mult ceai..pentru durerea de gat (de-abia inghiteam) am facut gargara cu apa cu sare (naspa rau dar a functionat perfect).
Patricia - imi pare rau ca trebuie sa faci amnio..ma gandeam acum cand te citeam la varianta despre care ne spusese Muffi - a deschis si un subiect pe DC - Detectare sindrom down fara amniocenteza - oare nu se poate trimite sangele pentru testare acolo? Mie personal mi se pare extraordinara solutia..sa scapi de amnio...dar nu stiu daca e si posibil sa trimiti sange de la noi la clinica lor...merita intrebat, zic eu. Sunt sigura ca esti OK, ai deja un copil sanatos. Multa bafta!
Noi suntem ok, in 10 avem TT, am mai facut un eco pe furis, doar cat sa-l vad pe bebelu ca iar ma apucasera pandaliile (ca mi-era prea bine)..nu stim inca ce e..dar e agitat ca ma-sa
.
Va pup!
s 14
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1
emabucuresti spune:
Rallu thanks!
Sunt ingrijorata de programarea pt morfo de trim 2 la Iosup, pe care doream sa o devansez dar de o sapt nu raspunde nimeni la tel...Am citit ca s-a mai intamplat sa se anuleze programari la fortis...
Aveti vreo recomandare de dr ecografist unde as putea gasi loc sapt viitoare- in Bucuresti?
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)