Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata si de la noi!!

Alinuta, felicitari pentru baietel!! ma bucur mult ca a iesti asa cum ti-ai dorit!!
Bebelusa mea a miscat cel mai tare luni pe 2 martie, dupa care nu am mai simtit mare lucru, niste chestii pe acolo care nu mai sint sigura ca sint facute de ea sau de intestine. dar la inceput e ok sa nu simti zilnic..

Rallu, ma bucur ca nu s-a confirmat la eco cu brida aceea.

felicitari celor care au mai descoperit culorile caruciorului, care au fost la teste si bafta celor care merg.

Eu am fost ieri la medicul meu, in principiu sarcina merge bine, nu stiu insa din ce motiv mi-a gasit tensiune destul de mare la prima masuratoare, eu care de obicei nu am mai mare de 12/6, acum aveam 14.9. dupa ce am mai stat putin a scazut la 12.7 (de regula eu o am 10-11). o fi fost din cauza durerii de cap care nu ma lasa de vineri, racelii care vad ca nu cedeaza cu paracetamol si oscilo, suflu nasul mai rau ca aia mica, numai purulent, in gat ma doare de mor-si eu nu am amigdale, am supt la homeogene de mi-a venit rau si tot nu imi trece.
si colacul cel mai mare, dr meu mi-a zis ca imi recomanda sa fac amnio, virsta si rezultatul analizei trebuie luate in calcul. bineinteles ca este la latitudinea mea si sa pun in balata binele si raul.
Acum, eu in sufletul meu simt ca totul este ok, dar faptul ca am acest rezultat ma face si sa gindesc realist si nu pot ignora asta. timp prea mult la dispozitie nu am, pina in sapt 20. in princiupiu am vorbit la Medlife si voi face acolo, pentru ca vreau sa ama bucur cu adevarat de sarcina pina la sfirsitul ei si sa fiu eu cu constiinta impacata.
i-am si spus dr ca imi pare rau ca nu am procedat ca prima data cind am refuzat categoric testul si bine am facut...

cam astea de pe la noi. cu kg stau bine, am luat max 2 kg.

o zi buna!

Patricia s17 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Patricia, e intr-advar grea decizia si din pacate, iti apartine. Putem noi sa ne dam cu parerea si sa dam sfaturi daca nu suntem in pielea ta, degeaba.

Eu iti doresc sa se incheie totul cu bine! Daca deja te-ai decis pt. amnio, iti tin pumnii sa decurga totul bine si sa te poti bucura asa cum iti doresti de sarcina!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Patricia, tu ce rezultate la TT ai avut? Doar din cazua rezultatelor ti s-a recomandat amniocenteza?

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

rallu bine ca a fost doar o sperietura cu brida aia, sa stapaniti sanatosi trasurica si Cezarica al meu tot carucior rosu a avut, rosu cu gri

Patricia uff grea decizie...sper sa iei decizia cea ma buna pentru tine si bebe , noi suntem aici si te sustinem

danielle02 mie nu mi-a mai revenit la 37 ...am ramas cu un nr mai mare...ba daca mi se mai umfla picioarele ma strang chiar si pantofii nr 38...

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Micaalsa, am avut rezultat dt 1/89 si am peste 36 ani (pragul este 34).
deja avind 17 saptamini, este cam tirziu si pentru TT, pina iese reultatul...
Cornelia, asa este. daca nu stiam era absolut in regula, dar atunci cind stii, nu te mai lasa constiinta, chiar daca inima si instictul de mama imi spun ca e in regula papusica mea.

si dr meu mi-a zis ca nu au nicio legatura stresul, oboseala, etc, cu rezultatele. acum, nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Montana mie nu mi-a crescut piciorul la prima sarcina, acum fiind vara cu siguranta mi se vor umfla. macar purtam papuci comozi si cu barete putine, un avantaj tot exista.
Rallu la cat mai multe plimbari cu caruciorul. e fain rosu pt. baietei, are dreptate sotul tau. si eu la marco am fost numai dupa albastru, m-am dat pe brazda dupa primele luni. acum nu-l imbrac in roz, dar sunt o groaza de culori frumoase, care se pot purta si la baieti.
Patricia imi pare pt. ce ti-a zis doctorul. E greu sa iei o astfel de decizie, dar tu stii mai bine ce trebuie facut. Noi iti tinem pumnii si ne rugam sa scapi cu bine de amnio, caci rezultatul sigur va fi ok.
Adriana lasa ca e bine ca ii place lui Cezar la bunici. tare greu e sa nu ai pe nimeni pe langa tine, vad la noi....ziua e la gradi, dar am mai iesi si noi seara si nu avem la cine apela. asa ne trebuie, daca ne-a trebuit Timisoara.

Noi suntem bine, bb loveste la greu. Cred ca-mi face in ciuda, ca pana acum ziceam ca tare finut mai e....
De cateva zile insa, imi baga prin toate partile. daca la marco ma plangeam de cat loveste, la bb2 cred ca mor. ma gandesc cu groaza ce voi face cu 2 Speedy Gonzales.
, o zi buna sa aveti cu rezultate bune de la eco.

_
Gio20+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

Micaalsa, am avut rezultat dt 1/89 si am peste 36 ani (pragul este 34).
deja avind 17 saptamini, este cam tirziu si pentru TT, pina iese reultatul...

Deci TT nu l-ai facut sau inca nu ai rezultatul la el? Si amnio se face pana la o anumita varsta a sarcinii?

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Rallu, uitasem: e super caruciorul rosu. Eu imbrac copiii in toate culorile, iar la Stefan mai scap si roz la o camasa, un bluzon.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

L-am vazut azi pe bb@echo!
Se vedea atat de clar ca e baietel, in sfarsit nu mai avem nici un dubiu.

El misca de zor, eu nu simt nimic. Am 19s si 4z.

Curios e ca l-am simtit pe la 17s, timp de aproape o sapt sau 10 zile. Cred ca intre timp mi-a crescut burtica sau pur si simplu sunt eu mai putin sensibila. De aceea, m-am dus dimineata la echo, sa vad daca e totul in regula. Oricum, am inteles ca daca avem un strat adipos mai grosut, e posibil sa simt mai tarziu si mai slab. Eu am 65 kg la 1,63, ultimele 5 kg puse in sarcina.

Fetele din Constanta, daca aflati preturile de la Isis si cand se deschide, vrem si noi sa stim! Mai ales pentru nasterea in apa

19+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

noce - maternitatea ISIS cica s-a deschis deja, dar nu stiu nici un pret inca. O sa fac o vizita saptamana viitoare sa vad cum e. Cand aflu ceva va zic.

21+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput