Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici fericite de zmeurici!

N-am mai apucat sa va scriu, dar va citesc tot timpul.
Astazi am si eu ecografia morfofetala de trim 2, abia astept sa-l vad pe bebe mic, sunt tare curioasa in ce pozitie sta, sa-mi dau seama de la ce simt loviturile pe care le simt, ca da niste lovituri, mai ales in partea stanga sus, parca am impresia ca da cu sutul la poarta...Voi veni cu vesti.
Saptamana viitoare voi face comanda si de contractele pt celulele stem, trebuie sa o intreb din nou pe dr care e DPN-ul meu, pt ca in functie de cum era bebe dezvoltat, mi-a zis 3 DPN-uri diferite...18 iulie, 12 iulie, 6 iulie..sa vedem care e castigator.
Sa aveti o zi minunata!! Deseara intru sa va povestesc ce am vazut la eco, apoi fac o pauza ca mergem pana la Suceava la un botez, si ne intoarcem luni seara. Deci marti o sa stau jumatate de zi sa recuperez ce-ati scris intre timp....

Va imbratisez cu drag!!!

Iulia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Neata fetele,

Galarina - si eu vreau sa vin la aquagym. Si legat de maternitatea cea noua: ultima oara cand am fost la el, la sfarsitul lui ianuarie, l-am intrebat unde voi naste, cum... (i-am zis ca in spitalul mare in nici un caz)si mi-a spus ca pana atunci se va deschide clinica privata si sa nu imi fac griji. Alte noutati nu mai am, dar merg saptamana viitoare iar la el si poate imi spune mai multe.
Dar am vazut pe net ca s-a mai deschis una ISIS MEDICAL CENTER unde sunt Zaher si Cristureanu

"Bine ati venit la ISIS MEDICAL CENTER"

"ISIS MEDICAL CENTER este prima maternitate privata din Constanta unde va oferim servicii medicale ireprosabile de obstetrica-ginecologie, cursuri Lamaze si Scoala gravidei, neonatologie-pediatrie, chirurgie generala si plastica, ecografie.
Odata ce veti trece pragul, veti uita ca sunteti intr-o maternitate. Veti fi cu adevarat rasfatate de personalul nostru medical care va face tot ce se poate pentru ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta si confortabil. Va oferim facilitati precum: aer conditionat, televizor, frigider, baie, internet wireless, facilitate de apelare a asistentei, toate acestea adaptate la cele mai inalte standarde medicale. Ne veti simti aproape oricand aveti nevoie."
"Pe langa metodele coventionale de a naste, pentru prima data in Constanta aveti optiunea de naste in mediul acvatic. La ISIS, veti gasi un salon intim amenajat, dotat cu o cada speciala pentru nasterea in apa unde medicul si moasa vor face posibil un travaliu confortabil. Aromoterapia si muzica relaxanta va vor asigura momente de neuitat. Va stam la dispozitie oricand pentru a va aduce la cunostinta beneficiile si importanta aceste metode complementare."
Pe langa profesionalismul si pregatirea desavarsita, dotarile centrului nostru medical impresioneaza prin confort si siguranta. Veti afla ce inseamna sa te simti bine intr-o unitate spitaliceasca, lasand deoparte orice ingrijorare medicala.
SERVICII MEDICALE - OBSTETRICA
-nasterea pe cale vaginala
-operatie cezariana
-nastere in mediu acvatic
-prelevare de celule stem hematopetice - UN DAR NEPRETUIT PENTRU COPILUL DUMNEAVOASTRA
AMBULATOR/CONSULTATII - OBSTETRICA
Asistenta prenatala
Ecografie 3D/4D, morfologie fetala
Triplul test Bart
Test non-stress
Amniocenteza
Cordonocenteza
Lamaze-scoala mamei
SERVICII MEDICALE - GINECOLOGIE
-chiuretaj uterin hemostatic/bioptic
-chiuretaj la cerere
-chirurgia colului uterin
-chirurgia uterului si anexelor

AMBULATOR/CONSULTATII-GINECOLOGIE
Preventia cancerului de col uterin prin vaccinare
Test Papanicolau
Tratament sterilitate/infertilitate:laparoscopie, histerosalpingografie
Oncologie ginecologica
Menopauza
Planing familial si contraceptie

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Haideti ca m-am intins cam mult, dar am vrut sa va arat cateva fragmente despre clinica de care va vorbeam.Despre preturi nu scrie nimic.
Nu stie nimeni de ea????

O zi usoara tuturor gravidutelor!
21+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Vaz ca sunt tate bune si foarte bune!Felicitari pt carucioare-se pare ca majoritatea celor care ne-am dat cu presupusul ce ascundem la burtica au avut dreptate!Poate maine aflam si noi,ca suntem maricei-16 saptamani si,deci maine spionam BBitu'.
Bun venit noilor gravidute!Sarcini usoare,la temen si BBei sanatosi!
Nu am mai scris ca m-am simtit rau,am avut un we de cacao...iar zilele astea BB s-a pozititonat undeva pe stanga in vecinateatea intestinelor mele cu probleme si tare ne-am cam chinuit.De azi a trecut din nou pe dreapta si a miscotzit destul de bine de dimineata,facem inviorare nu ca mama.Am inaugurat saptamana 16 cu Oaca la greu,pe langa durerile aferente de burtica, horrror de pe partea stanga-ligamente si intestine si ce o mai fi fost.Si oboseala grupa mare,somn frate de zici ca sunt in primul trimestru.
Analizele mi-au iesit ok,mai a ramas una in lucru,sper sa fie buna si aia.
Motana si eu stiu ca mai creste piciorul,dar nu e musai.Om vedea acu'.
Jojo cam asa sunt si eu.In dubii mari daca mai recoltam celule au ba.
La inceput,hehe inca dinainte sa fim gravi cu mult stiam ca sigur o vom face,ei acum...
Nici eu nu stiu ce palarie de patut sa cumparam.Si la asta pe vremuri imi faceau cu ochiul alea de tip tzarc,cu plasa.Acum iar nu mai stiu.Parca m-am tampit!Poace ca daLa carucioare cred ca voi renunta si eu la landou,sa vaz.Daca nu vad o oferta tentanta.Nu stiu ce sa fac pentru ca in scaunel de masina pt ei nu e voie mai mult de o ora sa ii tii,in schimb in chestia care e landou poa' sa steie bine merci non-stop si sa-l tii de manere,ca intr-un cosulet-pat.Oscilez de fapt intre cele doua chestii si sa ma lamuresc care ar fi de fapt mai utila.Bouncer categoric luam pentru ca este foarte util.Sa vedem cat de smecher merita sa fie.
Am hapait doua sandwichuri cu sunca si cascaval,facute la aparat,plus o rosie si o ceapa verde,sunt cam plina si cam inceata...asta a fost micul dejun cu nr 2 pe ziua de azi.
In rest sunt foarte fericita,efectiv imi zburda sufletul numa cand ma gandesc la Minune.Astept cu nerabdare sa-l vad maine.Tre sa-mi fac listuta cu ? ca iar ma resetez dupa ce-l vad si nu mai imi trebuie nimic sa stiu daca imi spune dr ca e bine puiul
Va pupam si pe voi si pe zmeurei si zmeurici si va citim cu drag in continuare!Sanatate si voie buna tuturor!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna dimineata,

Desi va citesc tot timpul, recunosc ca-s cam scumpa la vorbit .

Am lipsit motivat, ca sa zic asa.
La ultimul control facut, mi s-a zis ca desi bebe e bine, dezvoltat normal, etc, s-ar putea totusi sa fie ceva in neregula pt. ca ei vad la ecograf o "brida amniotica".
Ma rog, vedeau si un fibrom dar pe ala, de la 13 saptamani, ba il vad, ba nu-l vad ... nu era nici o noutate.
Mi-au zis ca brida aia nu pare sa-l afecteze pe bebe dar totusi sa-i spun doctorului la eco morfo-fetala sa se uite mai bine.

Am venit acasa si mi s-a facut rau cand am citit despre brida amniotica...poate sa amputeze un menbru al lui bebe, sa-i afecteze fata, etc.
Ce mai, am tremurat pana luni la eco de nu mai puteam.

Am fost la dr. Albu si i-am zis. M-a intors si m-a frecat pe toate partile...rezultatul: nu vede nici o brida, nici un fibrom, tot ce se vede sunt formatiuni perfect normale.
Bebe bine dezvoltat, 550g, foarte activ, n-a vrut sa stea locului nici o clipa.

M-am mai linistit dar totusi ma mai duc si la Pop maine.
Daca imi spune si el ca nu-i nici o brida, poate incep sa cred si eu.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 22+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Uitasem de ce intrasem de fapt....sa ma laud

Tot vorbeam pe aici de carut, patut...ei bine, desi recunosc ca am avut o strangere de inima, noi am facut primul pas si am cumparat deja trasurica.
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-fuego-786.html

Eu as mai fi asteptat dar tati a insistat pt. ca era promotie la super-market.
Cu tot cu reducerea lor de magazin si cu reducerea facuta noua s-a ajuns la 680 lei.

Sunt destul de multumita de alegerea facuta, mai putin de culoare pt. ca l-as fi vrut pe albastru, verde, etc si asta chiar asa e: gri cu rosu (tati mi-a zis ca-s demodata).
Are aprox 10 kg ( de fapt 9 si ceva), se strange destul de mult si pare usor de impins.
Vedem noi daca voi mai fi la fel de incantata si cand il voi vedea la lucru.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Asa arat eu acum

Mergi la inceput

De agitata ce sunt mereu uit sa va spun cate ceva.

Dupa ce am analizat caruciorul pe toate partile va spun cu mana pe inima ca nu este necesar landoul.
Se lasa pe spate de tot, pana la orizontala, se ridica toate partile (inclusiv picioruse) si are si o husa pe care o poti folosi ca sa protejezi copilul pana la gat.
Practic dupa ce l-ai aranjat pt. nou-nascut e chiar un landou.

Oricum, avand in vedere ca bebe va fi foarte mic pe perioada de vara, nu cred ca voi folosi si husa aceea.

Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

neata

Motana mie la prima sarcina mi-a crescut piciorul cu 1 numar purtam 37 acum am 38, la cizme chiar 39 ...depinde si de calapod...faza nasoala a fost ca dupa ce-am nascut am ramas nu numai fara haine dar si fara incaltari, toate erau mici
sper s anu patesc si acum la fel sa ajung sa port 39-40

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

si mie mi-a crescut piciorul cu un numar la rima sarcina,dar a dat inapoidupe ce am nascut si m-am desumflat
imi veneau toti papucii mai putin hainele :((

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo17 spune:

salut la toate burticile,sunt noua la voi in grupa,la toete va doresc sarcina usoara si prunci sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
felicitari tuturor mamicilor care au aflat ce au in burtica
multa sanatate celor bolnavioare si refacere rapida

rallu,ma bucur ca nu e nimic grav si ca acel fibrom a disparut ca magarul in ceata
caruciorul e super misto,si ce daca e rosu?eu tot rosu vreau sa iau daca e baiat mi se par niste culori frumoase.

eu inca nu am avut curaj sa ma bag la cumparaturi desi ma abtin cu greu,tot vad hainute ptr unisex ca sa nu i-au albastre sau roz si ma uitttt dupe ele ca la avioane,parca am o retinere asa.oricum numai hainute,pampers si ceva ceme am de luat,poate tetine de biberoane (daca nu alaptez) ca in rest am de toate.

in schimb am luat ieri ceva hainute ptr Ebonee:
blugi:http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/2/4
papucei:http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/28/6
bluzita:http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/10/1

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput