Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Rallu
, multumesc. L-am vazut in catalogul e a Cora, on line. Vad ca promotia e valabila pana in 17 martie. Deci din cei 799,99 cat apare se mai scade tichet de 120? Poate ajung si eu pana atunci la Cora Cluj Napoca.
19

uliiasi spune:
Grischa, te rog mult, da-mi si mie nr de telefon la care ai sunat. la ce clinica este dr. Iosup?
Multumesc frumos!
Iulia
21+ 
uliiasi spune:
Grishca, multumesc mult. Am primit. Am sunat la primul numar, nu raspunde deocamdata nimeni, la al doilea mi-a raspuns o tipa draguta care mi-a spus ca momentan sunt toate locurile ocupate, dar mi-a mai dat un numar la care sa incerc, care suna ocupat, dar mai incerc inca.
Daca nu pot aici, o sa incerc si la dr . Radulescu de la Medlife, cu mi-a spus blanca000. Daca nu si nu, voi ramane in Bucuresti si voi merge la dr mea duminica...
Multumesc frumos pentru sfaturi!
Iulia
21+ 
lorelay_28 spune:
Buna mamici,
wow dar mult s-a scris. promit ca recuperez in week-end.
ieri am fost in Debrecen la control si ni s-a spus ca e fetita, uraaaaaa......voi fi mamica de fetita. Treceti-mi si mie un carucior ROZ. Taticul e foarte fericit si s-a laudat la toata lumea ce minunatie va avea. A iesit exact cum ne doream. Suntem indragostiti pana peste cap de ea
si azi m-a si salutat din burtica![]()
va pup fetelor

fericitaaaaa 16+
uliiasi spune:
Grishca, mi-a raspuns o doamna la primul numar de telefon si mi-a spus ca este un loc liber maine la ora 10 la dr Iosup si sa-i las numele si ma trece sa vin atunci. Iti multumesc din inima!
Acum, mi-e si rusine...nici nu stiu unde trebuie sa ma duc...unde e cabinetul?
Tu la ce ora vii maine?
Iulia
21+ 
Rallu spune:
Moni, aia 799 lei pentru carut ii platesti efectiv dar la casa ti se da un bon de 120 lei pe care il poti folosi dupa 13 martie.
Mi se pare ca scrie si in catalog ca iti fac 15% reducere (adica bonul ala de 120 lei).
Singura problema ar fi ca trebuie cheltuit tot la ei. Pe mine nu m-a deranjat ca oricum faceam cumparaturi acolo in mod obisnuit si niciodata nu dau mai putin de 150 lei.
Pana se termina promotia intentionez sa mai trec o data pe la Cora, poate ma mai agat de ceva cu reducere ![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 22+

Asa arat eu acum
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Eu sunt foarte stresata de vestea care am primit-o ieri,cu placenta prea joasa.

Mai aveti vreouna din voi problema asta?
Voua ce va zis doctorul pana la ce saptamana trebuie sa se ridice?
Am mai cautat cate ceva pe net,pe tema asta si mai tare m-am panicat,se pot intampla multe daca nu se ridica.

Dienuta
23+ 
ayda_m spune:
Dienutasi eu am aceeasi problema, placenta e toata jos inserata si acopera colul in intregime...dar dr mi-a recomandat sa las serviciul...sa nu fac efort, sa nu stau in frig si sa iau tratamentul...sunt sanse sa se ridice pana in sapt 28...asa ca tb sa speram...dc nu, nu e capat de drum...putem duce sarcina cu bine dc avem o grija mai mare de noi...eu m-am conformat si stau acasa...pt bebe orice
.Nu dispera, vei vedea ca va fi bine totul pana la urma
Ayda
21+
PatriciaArdeleanu spune:
Grisca, multumesc mult.
poti sa imi descrii putin cum a fost, a durut, etc. cit ai stat acasa dupa aia, ai luat antibiotic, tot ce se poate (aici sau pe pm, cum preferi).
Patricia
s17 si Rebecca
05.02.2005