Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Dienuta79 si eu am aceeasi problema si mi s-a dat concediu medical.Am inteles de la alte mamici ca s-a ridicat cu o sapt-doua inainte de nastere,depinde de la persoana la persoana.Dar nu te speria ca poti sa nasti linistita prin cezariana in cazul in care nu se ridica.Eu as vrea sa nasc normal,dar cum se poate,important e ca bb sa fie sanatos.Sarcina usoara in continuara

Mony 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rallu, eu ok si pt mine ca am vazut tot felul de chestii bune pentru bebelusi in catalogul de la Cora asa ca tot se pot cheltui. Trebuie doar sa verific daca www.bebecarucior.ro/produs331/CHICCO---CLAME-PENTRU-CARUCIOR-GEMENI.htm" target="_blank">clamele se potrivesc la acest tip de carucior, si daca atunci cand sunt legate carucioarele pot sa stea si scoicile pe ele.

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

dienuta,si eu am placenta jos inserata,nu te panica si stresa,ai mai multa grija de tine si o sa fie bine,in cel mai rau caz facem cezariana sau nastem mai repede,dupa 28 saptamani bebe are toate sansele sa supravietuiasca asa ca nu te panica.
o sa fie bine

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

de aseara bebelushul meu misca intruna,nu stiu ce are,nu a dormit deloc un energetic de bebelush am in burta.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Grishca imi poti trimite si mie pe PM numerele de tel pe care le ai tu pt programari? La mobilul pe care il am eu nu raspunde de o saptamana...

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Ciao fetele!
Incerc sa postez un link catre un site in care se vorbeste despre alegerea patutului, a scaunului, etc..cu avantaje si dezavantaje.
N-am citit prea mult, acum am dat de el
http://blog.babycomfort.ro/

s 14
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Buna dragelor,

Asa cum am promis, mi-am facut putin timp si am mai "lucrat" la albumul comun. Asa ca acum sunt 37 de poze, ultimele incluse fiind cele pe care le-am gasit in e-mail: Alfa_anca, Nusy , Pogos, Andreea_c, Pooh. Am adaugat la legenda comentariile care insoteau pozele iar de vizionat, ca intotdeauna, din GMAIL, rubrica Fotografii/ Photos - stanga sus.

Multumesc pentru felicitarile pentru baietel, de asemenea si eu ma bucur langa voi de visele voastre implinite legate de culoatea caruciorului.

Aveti grija de voi, cu raceala mai ales!

Va imbratisez,
Luana +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

moniland daca iei tipul ala de carucior nu mai ai nevoie sa pui si scoicile in el, bebe sta foarte bine in carucior ca se lasa pe spate scoica o folosesti pt masina, sper sa se potriveasca clamele

noi ne bagam in pat , m-a luat o ameteala si o durere de cap de nu mai pot, era sa cad din picioare ...abia astept sa merg marti la dr sa-i spun...cred ca mai fac o tura de analize

la toate burticile si multa sanatate

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

MOni, exact ce zicea Adriana vroiam sa-ti zic si eu.
Caruciorul se lasa complet pe spate si se face ceva tip landou.
Nu e nevoie sa folosesti scoicile.
In plus, eu am incercat sa pun scoica pe carucior si iese un ansamblu monstruos, foarte mare, foarte greu si...total inutil.
Mult mai bine arata caruciorul orizontal si pregatit pentru bebe nou - nascut.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 22+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Uliiasi desi ginecologul mi-a dat intervalul de saptamani 20-24 pt morfo,secretara echografistei mi-a zis ca trebuie sa am 22 saptamani implinite,asa ca eu voi avea 23 saptamani cand voi merge.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 19+tot cu

Mergi la inceput