Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Uliiasi si mie mi-a zis doctorul ca eco morfofetala de trim II se face din sapt 20 pana in sapt 24. Eu am programare la dr meu in sapt 20 si la herghelegiu in sapt 24.

Pupici tuturor.

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Felicitari tuturor mamicilor de baietei si fetite, si celor cu surprize
Astazi am fost si eu la eco si, dupa ce s-a chinuit doctorita cam o jumatate de ora, timp in care bb tinea cordonul intre picioruse, am aflat ca o sa am o . Deci, vrem si noi un cariucior roz .
18+http://bd.lilypie.com/nX6tp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Nicoleta&year=2009&month=8&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
iar m-am trezit cu nopatea-n cap, de la 5,30...si azi as fi putut sa dorm si eu pana la 10, ne-au dat liber de la servici pt ziua de 8 martie
azi ma duc si eu in cora, ma mananca rau de tot sa cumpar ceva pt bebelusa dar nu o s-o fac ma abtin...mai intai trebuie sa sortez lucrurile lui cezar sa vedem ce pastram si dupa aia cumpar ce mai am nevoie

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Nico23 felicitari pentru fetita

Felicitari tuturor mamicilor de baietei si fetite sa va traiasca sa fie sanatosi

eco de trim 2 se poate face intre 20 si 24 de saptamani , asa mi-a zis si mie doctorul

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adriana credeam ca sunt singura trezita la 5:30 si care bantuie pe net dar uite ca nu sunt singura.
am vazut si eu catalogul bebelusului de la cora si am vazut chestii interesante. Inca nu cumpar nimic mai stau nitel. Singurele lucruri cumparate pana acum sunt doua body-uri de bebe identice si galbene. Sunt asa dragute.
Azi noapte am visat ca nascusem. Aveam o fetita si un baietel si erau asa micuti si draguti. ii alaptam si papau mancaciosii. E prima data cand visez bebeii mei.
Azi am eco. Abia astept sa ii vad.

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elenada te asteptam cu vesti bune de la eco
la cine faci ecografia?

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

eu inca n-am plecat de acasa, mi-e asa lene , ma enerveaza cumplit vremea asta, de fapt ploaia pt ca azi il luam pe Cezar acasa si o sa stam in casa, am inteles ca tot we ploua deci va fi groaznic in casa , poate iesim pe la un loc de joaca...

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addina78 spune:

Buna dimineata tuturor! sunt noua si ma bucur mult ca v-am gasit Va doresc o primavara minunata si sarcina usoara. E prima oara cand scriu aici sper ca nu am gresit ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elenada bafta la eco azi! Abia astept sa ne spui ce mai fac bebeii
Si eu am visat ca am nascut o fetita frumoasa
Pup toate burticile!

Ayda 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Neata!
Alinutza78,multumesc pentru informatii.Eu mi-am intrebat medicul de familie si mi-a spus ca nu e cazul sa-mi fac dozajul de anticorpi,dar o sa-l intreb si pe ginecolog.
Galarina,Icmanu,hai sa mergem toate la aqua gym!O sa sun sa intreb cate grade are apa,stiu si eu ca e mai rece,din cauza asta ma gandeam sa mergem cand se mai incalzeste un pic afara!
Icmanu,Noce,clinica Isis nu s-a deschis decat pentru vizitat.Dr.Cristurean este ginecologul meu si acum 2 saptamani cand am fost la el ,mi-a spus ca se va deschide prin aprilie,mai asteapta nu stiu ce autorizatii si ca inca nu se stiu preturile,ca tot ce auzim sunt doar zvonuri.In seara asta am programare la el si o sa-l mai intreb.Va tin la curent!

16+ sapt cu David Andrei

Mergi la inceput