Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
ely_cta spune:
Patricia,mult curaj si sper ca vei face alegerea corecta!Nici eu nu am vrut sa fac TT ,pentru ca la eco de translucenta nuchala totul era ok.Dar cand i-am spus ginecologului ca eu nu prea sunt de acord cu TT,pentru ca cunosc 5 persoane care l-au facut si le-a iesit nasol si au facut si amniocenteza,aceasta din urma iesind perfect,iar copilasii sunt perfect sanatosi.A cam strambat din nas ,pentru ca el a spus ca recomanda TT tuturor gravidutzelor,asa ca azi fac eco si maine ma duc la TT.Toate cunostintele mele au venit in Buc pt amniocenteza si au facut-o la dr.Albu.Iti tin pumnii!
16+ sapt cu
David Andrei
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetele ! Ieri si azi mi-am luat liber de la serviciu , ma chinuie raceala asta
si o tuse , care multumesc lui Dumnezeu mi-a mai trecut putin ! Elenadasuper burtica , sa-ti traiasca bebeii . Si eu am visat ca am nascut o fetita si ii dadeam sa suga , asta cand nu stiam ca sunt insarcinata si un roi de albine , care dupa interpretarea mea inseamna inmultire . Si asa a fost.....
Eu m-am speriat tare rau miercuri , cand am si ajuns la dr. mea ginecolog ! Mi s-a parut un punct rosu pe chilotel si am crezut ca am sangerat , paranoia , era de la un cosulet , acum stiu ca o sa ma credeti nebuna , dar ma impacientez din orice , mai ales ca tusisem ff rau si mi-a fost frica ca s-a deschis colul ! Doctorita mea a spus ca e bine si sa stau linistita . Mi-a prescris , iar ovule meclon , pe care le folosesc , sper sa se vindecevaginita
asta o data ! In rest mai folosesc Stodal pentru tuse si sper sa ne treaca o data raceala asta , ca tare ne mai deranjeaza in burtica cand tusesc ! Dam din picioruse rau !
19+
jojo_miha spune:
Ely am auzit ca maine e inaugurarea clinicii,sper sa nu fie zvon.Bafta la doctor.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
19+tot cu 
Moniland spune:
Va pup fete dragi,
Adriana, Rallu, legat de plimbat copil cu scoica in carucior, stiu de la prietena mea care mi-a zis ca la inceput asa o sa plimb copii. Cobor cu bebelusii in scoici si ca sa nu-i mut din scoica in carucior si iar in scoica pentru cele 15 min cat ii tin la inceput la aer prind direct scoica de carucior. Voi folosi scoica si la coborat si urcat copii de la et 2 ca nu pot sa-i iau in brat pe amandoi si cu bagaj si sa inchid usa. Ceva de genul.
Elena, sa vii cu vesti bune de la eco!!!
Am simtit aseara fluturasi, pestisori in burtica. Era pe la ora 23 cand m-am intors acasa de la crasma. A durat cateva secunde si mi-a fost asa de drag ca am pus mana. Ei bine, au plecat fluturasii de acolo si mi-a parut rau. Ma gandesc ca e posibil ca ora 23 sa fie ora lor de miscare dar eu cum ma culcam pe la 22 normal ca nu simteam nimic. Dar va dati seama ca de acum nu dorm decat dupa ora 23
.
19+

noafleur spune:
Buna ziua mamici.
Ma adaugati se pe mine in lista cea mare? DPN :15.08.09. sexul inca necunoscut.
va puoic!!!
ely_cta spune:
Pentru fetele din Cta,dar si pentru cele interesate,dupa ce Jojo_miha mi-a spus ca a auzit ca maine se deschide Clinica Isis,nu am mai avut rabdare pana deseara cand am programare la medic si am sunat la clinica.Maine se deschide oficial!!!!!Deseara vin cu preturile,sper sa le stie!Poate maine ma duc si eu pe acolo sa vad cum arata.Va tin la curent!
16+ sapt cu
David Andrei
Giova spune:
burtici!
Noi suntem bine, va citrsc zilnic, dar nu prea stiu ce sa postez.
Felicitari
care au aflat culoarea caruciorului si au venit cu vesti bune de la eco!
Eco morfofetala am facut la sf. sapt. 20.
Am sunat la Cluj pt. recoltat de celule stem....mi-a zis sa mai astept macar o luna si pe urma sa-i recontactez ca sa-mi trimita contractele. acum e cam devreme.....
si o zi frumoasa sa aveti. la noi e cald si soare....azi m-am si plimbat putin pe jos.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
In sfarsit am pus si eu poze cu micul "extraterestru", de la eco morfofetala:
http://www.dropshots.com/ioanaP#
Dr. mi-a dat vreo 3 filmulete de 5 min. fiecare, asa ca eu am scos poze din ultimul filmat, unde e in 4D. S-a pus sa doarma, cu mana la cap (exact ca si marco). In ultima poza ne-a tras un zambet.....
.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
blanca000 spune:
Buna si de la noi,
bebe ma gadilat toata dimineata..acum sa culcat...abia astept si eo eco, o fac la 21 sapt si 4 zile cred ca e ok.
Aseara am facut curat in sifonier, am zis ca nu are rost sa mai tin la vedere hainele care nu ma mai incap...asea ca le-am pus in pungute vidate si le-am ridicat pe raftul de sus...si cand m-am uitat..mai am doar 3-4 perechi de pantaloni si 3-4 bluzite....gol gol gol....
Le-am probat aseara pe celelalte dar nu mai imi vin..blugii, pantalonii, tricourile si camasile stramte si cambrate..rochite pe langa corp, fuste..totul imi este mic asa ca le-am impachetat. Mia am partea de umerese cu costumasele...cred ca le trag in tipla si acolo incremenesc..caci nu are rost s ale umplu de praf pana la anul in toamna sau primavara.....ufffffff...
Nu mai am hainite dar nici nu imi vine sa mai dau banii pe altele de burticosa..pana la vara cand va trebui sa port fustite si rochii largi nu mai iau nimic...poate doar colanti si dres cu burtica daca gasesc pe undeva.
Aaaa...ba ceva de incaltat imi trebuie caci vreau sa ies din cizme.
In rest suntem ok...asteptam urmatorul control.
Va pupacesc 
19+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
andreea c spune:
Buna!
Rallu ai facut o alegere foarte buna cu acel carucior. Il are o prietena de-a mea si a fost extrem de multumita de el. Daca nu as fi avut deja carucior sigur l-as fi luat. Ma gandeam chiar sa-l vand pe cel de la Radu si sa-l iau pe acesta.
Felicitari fetelor care au mai aflat intre timp culoarea caruciorului!
Luana multumesc pentru adaugarea pozelor!
Andreea
21+
si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005