Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
ely_cta spune:
Vad ca azi nu sunteti prea vorbarete...eu m-am apucat sa fac reteta de cartofi frantuzesti data de Muffi.Oare ea ce o mai face?!Mai sta mult izolata de lume?!Mi-e dor de ea...
16+ sapt cu
David Andrei
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va salut si sa va doresc week-end placut. Vreau sa va mai intreb daca si-a redus careva programul de lucru cu 2 ore?
pupici
fericitaaaaa 16+
alinutza78 spune:
Buna ziua gravidutze
Patricia sunt alaturi de tine
. Tin pumnii pentru acest moment..si sunt convinsa ca bebelina ta e ok pentru ca tu simti asta...si cu intuitia de mama nu se pune nimeni
Elenada te asteptam cu vesti bune de la medic. Intalnire placuta cu bebeii
Ely_cta bafta la medic si te asteptam cu vesti bune
Alinutza
17+ viitoare mamica de strumf baietel 
alfa_anca spune:
Salutare burtici!
Am intrat si noi sa va salutam si sa va uram week-end placut si fara probleme. La mine acasa toata lumea e racita rau de tot, eu sunt singura fara raceala, deci considerata cea mai "intreaga". Sotul e la pat cu febra si etc, iar eu tb sa ma ocup singura de fata cand ajung acasa, m-am dus singura cu ea la pediatra de 2 ori si a tb de fiecare data sa o car in brate, si drept urmare aseara plangeam efectiv de durere de spate, degeaba mersesem eu la gimnastica in bazin dupa-amiaza.....dc nu isi revine sotul mai repede cedez psihic...
lorelay eu am redus programul la 6 ore, si macar acuma am timp sa merg la gimnastica si chiar am observat ca ma ajuta.
Va pupam si ne vedem luni, ca in we nu cred ca apuc sa intru.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
22+ 
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Ayda M,Danielle02 multumesc mult pentru raspunsuri

.Voua ce tratament va dat? Aici in afara de acid folic nu se da nimic in plus ,pe toata sarcina ,nu fier ,nu vitamine ,nimic. 

Ma duc sa fac si eu vreo 2 ore nani,ca e vremea asa de innourata si ploua.

Dienuta
23+ 
ayda_m spune:
Dienuta mie mi-a dat gynipral 1/6ore, in continuare utrogestan 6/zi...nu l-am intrerupt de cand am ramas insarcinata si nospa 3/zi...cam atat...si odihna cat mai mult
Ayda
21+
elenada spune:
hello
am venit si eu de la eco
de vazut bebeii eu nu i-am vazut a e un eco vechi cu monitorul fix care nu se putea misca astfel incat sa vad si eu ceva dar a vazut doctorul ce era de vazut
am o fetita si un baiatel amandoi sanatosi si activi. fetita cantareste 263g si baietelul 276g. fetita este pe partea stanga si baiatul pe dreapta. amandoi sunt cu capul in sus. Baiatul e cel care ma pocneste de zor cu piciorusele. fetita e o delicata si nu ma loveste decat rar.
placentele au gradul de maturitate 0 ambele. doctorul ma felicitat si a zis ca e foarte bucuros ca ma doi bebelusi pereche ca ai lui si ca sunt sanatosi.
Deci ana maria si matei stefan sunt bine sanatosi si doctorul crede ca voi duce sarcina pana la 38 de saptamani. a zis ca are el asa un feeling. a zis ca dintre toate gravidele pe care le monitorizeaza acum eu am fost cu cele mai mari probleme si cu toate astea am doi bebelusi sanatosi
gata m-am laudat destul cu odorurile mele
pup
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Elena felicitari!!
Asteptam vesti de la tine, ma bucur ca e totul bine...deci fetitele sunt mai delicate la sutulete...sa nu ma mai ingrijorez ca a mea e mai lenesa![]()
Ayda
21+

Ana Catinca (25.09.2006)