Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

informatii interesante despre dimensiunea fatului in functie de varsta sarcinii.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

Alinutza 17+ viitoare mamica de strumf baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Grishca
Salutare.Inca lupt, inca rezist. Am un medic cu care contrastez destul de mult, care imi zice ca totul e ok, ca bebe e bine, ca sa astept eco de morfologie fetala de pe 23 martie, ca pana atunci nu are rost sa ma mai framant si sa mai fac 7 mii de eco. dar eu bineinteles ca nu pot fi asa linistita si ca maine merg la eco la dr Iosup si luni mari sanse sa merg la Herghelegiu (mai astept un tel de confirmare). la dr Pop nu am avut nicio sansa sa ajung desi parca zic ca l-as fi preferat pe el.Pe langa toate celelalte probleme pe care vi le-am descris,am si eu o brida amniotica sau sinechie dar cum nu are legatura cu copilul nici nu mi-am mai facut griji, ca am vazut-o si eu pe ecograf si ea era la distanta de bebe, nu interactiona in niciun fel cu el. acum m-a pus nu mai zic cine sa citesc pe internet despre asta si bineinteles ca te imbolnavesti de nervi, dar de cele mai multe ori este o simpla sinechie, aderenta care nu intervine in niciun fel in cresterea si dezvoltarea sarcinii. ce se vede pe eco este "Band-like structures within the gestational sac" si de cele mai multe ori nu este patologic. foarte rar e o problema. scuze pentru ca am detaliat atat, dar ma gandeam ca poate mai sunt si alte fete in situatia asta si poate le-ar fi utile aceste informatii. oricum maine si luni am ecografii si sper sa ma lamureasca acesti medici celebri la care voi merge. dupa aceea la sfarsitul saptamanii viitoare aflu si rezultatul la amnio si mai vedem.in schimb eu ma simt bine, burta creste, e chiar marisoara.il mai simt pe bebe din cand in cand dar pana acum nu sunt sigura ca e el.pna data viitoare. va tin la curent. sper sa se rezolve toate cu foarte bine si daca va mai trece cineva prin ce trec eu sa stie de la inceput ca totul se sfarseste cu bine.18+
Grishcaiti tin pumnii sa se finalizeze cu o nastere usoara si un bb sanatos 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

daca e sa ma iau dupa grafic bebeii mei au greutate mai aproape de 19 sapt si 4 zile. acum iei au 18 sapt si 4 zile si la ecograf tot asa a iesit data sarcinii dupa ce i-a masurat
ayda cred ca tine mai mult de firea bebelusului. acum noi radem ca baietelul seamana cu mine si de aia e mai jucaus si fetita seamana cu tati care e calm linistit.

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m
Dienutasi eu am aceeasi problema, placenta e toata jos inserata si acopera colul in intregime...dar dr mi-a recomandat sa las serviciul...sa nu fac efort, sa nu stau in frig si sa iau tratamentul...sunt sanse sa se ridice pana in sapt 28...asa ca tb sa speram...dc nu, nu e capat de drum...putem duce sarcina cu bine dc avem o grija mai mare de noi...eu m-am conformat si stau acasa...pt bebe orice.Nu dispera, vei vedea ca va fi bine totul pana la urmaAyda 21+
Are dreptate, am o prietena care a procedat la fel cm zice ayda_m si a nascut o fetita sanatoasa si la termen. 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicitari Elena, pentru grasunei! Sanatosi sa fie!!!
Ayda, da, fetitele sunt mai finute

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luanambro
Buna dragelor,Asa cum am promis, mi-am facut putin timp si am mai "lucrat" la albumul comun. Asa ca acum sunt 37 de poze, ultimele incluse fiind cele pe care le-am gasit in e-mail: Alfa_anca, Nusy , Pogos, Andreea_c, Pooh. Am adaugat la legenda comentariile care insoteau pozele iar de vizionat, ca intotdeauna, din GMAIL, rubrica Fotografii/ Photos - stanga sus.Multumesc pentru felicitarile pentru baietel, de asemenea si eu ma bucur langa voi de visele voastre implinite legate de culoatea caruciorului.Aveti grija de voi, cu raceala mai ales!Va imbratisez,Luana +19
Explicati-mi si mie cum este cu albumul comun? Si mailul comun? Ce se face cu ele si cum se intra, pls; 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Felicitari Elena pentru bebeiI sanatosi si miscaciosi..pacat ca nu i-ai putut vedea si tu..dar cel mai tare conteaza ca sunt bine.

Vad ca le-ai gasit si nume si chiar f frumoase....noi inca mai cautam caci e tareee greuu...

Inca o data FELICITARI .

19+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Ely, anuntati-ma cand vreti la aquagym! Iti tin pumnii pt controlul de azi. Asteptam vesti despre ISIS!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

felicitari elena pentru bebei, ce bine ca sunt sanatosi si bine dezvoltati!
la mine conform graficului bebelul ar trebui sa fie un urias...la 15 saptamani in tabel spune ca trebuie sa aiba in jur de 70 de grame si pe ecografia mea scria ca bebele are 119 gr +/-17 grame. o fi scris gresit pe hartia de la eco...?

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

elenada felicitari pt bebelusi, sunt f frumoase numele alese

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput