Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
adrianafedorca spune:
lorelay_28 eu am program de 6 ore, daca vrei detalii sa-mi spui si-ti spun exact ce tb facut
eu am trecut la programul de 6 ore din ianuarie, vreau sa va zic ca se simte, plec cu 2 ore si jumatate mai devreme pt ca noi avem program de la 7,30-16, vinerea iesim la 13,30, ajung la 2 fara ceva acasa pap un pranz cald si trag un pui de somn , e super bine
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
lorelay_28 spune:
Felicitari Elenada![]()
Alfa_Anca la cate saptamani ti-ai redus programul de lucru si cum ai procedat?
Eu am vorbit ceva cu doctorita mea de familie si ea mi-a zis ca Ginecologul tb sa-mi dea adeverinta, ca ea nu poate.
Tu cum ai procedat?
fericitaaaaa 16+
lorelay_28 spune:
Chiar te rog Adriana sa-mi dai mai multe detalii ca nu mai rezist la programul asta. Plec dimineata la 8 si mai ajung pe la ora 19 acasa. Nu mai am timp de nimic, ca sa nu mai vorbim de stresul de la lucru, munca de teren,etc, etc. Ne-a plecat si Branch Managerul si am ramas 2 fete pe agentie....
simt ca innebunesc....
Sa aveti un Week-end placut!

fericitaaaaa 16+
andreea_1979 spune:
Elena felicitari pentru bebeii sanatosi ! Spuneti-misi mie eco morfo-fetala nu se face la 24 saptamani , pentru ca mie asa mi-a spus doctorita mea ?
20+
http://family.webshots.com/photo/2002207870104803929zBXSva
m_i_s_s_y spune:
Fetele, cred ca l-am simtit pe bebel!!!!!!!!!!
Am simtit in partea dreapta jos a abdomenului, pentru cateva secunde, ceva inauntru care semana cu aceeasi senzatie pe care o ai cand se zbate ochiul...a fost doar pt cateva secunde dar simt eu ca e bebelu. Asa ati simtit si voi prima data? Noi suntem in saptamana 16. E drept ca am baut un pahar de Cola inanite(stiu ca nu-i voie, dar...
), si poate l-am agitat
.
Nu mai pot de bucurie!
Va puuuup
s 14
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1
Mony08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dienuta79 Buna ziua la zmeurici Ayda M,Danielle02 multumesc mult pentru raspunsuri ![]() ![]() .Voua ce tratament va dat? Aici in afara de acid folic nu se da nimic in plus ,pe toata sarcina ,nu fier ,nu vitamine ,nimic. ![]() ![]() ![]() Ma duc sa fac si eu vreo 2 ore nani,ca e vremea asa de innourata si ploua. ![]() ![]() ![]() Dienuta 23+ ![]() |
Dienuta mie mi-a dat medicul elevit care are si vitamine si acid folic.Pe langa mai iau si utrogestan 3pe zi,si no-spa 2pe zi,dar acestea mi le-a dat ca na eu am niste probleme,am dureri de burta de spate,am placenta joasa,colul intredeschis,si un hematon
.....si speranta ca totul va fi bine.

Mony
15+
PatriciaArdeleanu spune:
Ely, multumesc. am auzit si eu ca si Dr Albu e foarte bun. stiu ca face in spital si trebuie mai multa hirtzogaraie, trimire, etc.
Alinuta, multumesc, esti o scumpa
eu sint optimista si nici nu ma gindesc la ceva rau, dar intotdeauna o vorba dulce...mult aduce!
ai mai simtit miscarile?
azi am simtit si eu niste miscari delicate, destul de multe insa.
Elena, felicitari pentru bebelusi!!
Anca, multa sanatate!
of, noi am scapat destul de usor iarna asta cu Rebecca, dar cred ca e tare greu sa fi fost si ea bolnava acum!
eu am ramas doar cu vomitul de dimineata (tot bila),in rest as putea spune ca ma simt destul de bine: am energie si ma simt usoara si vioaie, parca sa zic ca si gustul ala nesuferit a disparut, nu sint constipata (ba din contra), nu am foame exagerata, pot minca absolut orice, nu imi creeaza nimic repulsie (doar mirosul de tigara), de vreo citeva nopti nu m-am mai trezit la 3-4....se apre ca intram intr-o perioada frumoasa a sarcinii.
Fetele cu fetite, ati observat ce greu creste parul pe picioare??
nu stiu cine intreba, si eu am intuit ca este fetita, asa cum am dorit, si vad ca majoritatea fetelor...ce insemna instictul de mama..
Voi cum va mai simtiti?
Missy, e foarte posibil sa fi fost bb!
va doresc un wkend placut si linistit.
ps. tocmai spuneam ca ma simt bine si ma incearca niste arsuri, mama-mama
e a doua oara in sarcina asta.
Patricia
s17 si Rebecca
05.02.2005
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 Elena felicitari pentru bebeii sanatosi ! Spuneti-misi mie eco morfo-fetala nu se face la 24 saptamani , pentru ca mie asa mi-a spus doctorita mea ? ![]() 20+![]() http://family.webshots.com/photo/2002207870104803929zBXSva Andreea |
Andreea mie doctorul mi-a zis ca se poate face intre 20 de sapt si 24 sapt. Eu azi am fost la control.
pe 16 martie am eco morfofetala
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Fetelor va multumesc pt gandurile bune si va doresc din suflet bebelusi sanatosi sarcini usoare fara probleme.
Pupici pe burtici
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
lorelay_28 eu am fost la dr de familie si i-am zis sa-mi dea adeverinta , in lege scrie clar ca dr de familie trebuie sa dea adeverinta , dar daca nu vrea atunci poti vorbi cu dr ginecolog sa-ti dea el
in adeverinta medicala dr de familie a scris: sarcina ....saptamani, in evolutie, iminenta de avort
Se recomanda reducerea cu 1/4 a duratei normale de lucru
cu asta am facut o cerere ...catre directorul general in care am scris asa
Subsemnata...., (functia ta) ...in cadrul (departamentul).. va rog sa-mi aprobati cererea de reducere cu o patrime a duratei normale de munca, conform OuG nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, art. 13" in baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate indeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale" si in baza recomandarii medicului de familie conform adeverintei nr....
sper sa te ajute sa rezolvi 
eu nu cred rezistam sa stau 8,30 ore pe zi la servici ..abia le stau pe ale 6 ore cand ajung acasa abia mai merg, am niste dureri groaznice de la statul pe scaun
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler